انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل کار با نرم افزار های فارسی تحت ویندوز  (دفعات بازدید: 2055 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین moghadam

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 66
با سلام خدمت دوستان
من تو گنو/لینوکس و توزیع اوبونتو تقریبا معادل اون نرم افزار هایی که باهاشون تو ویندوز کار میکردم رو پیدا کردم و نصبشون کردم و الان هم دارم ازشون استفاده میکنم.
خیلی دوست دارم کلا از ویندوز به لینوکس محاجرت کنم اما تو بعضی موارد به مشکل برخوردم یکی از اون موارد اینکه من با سی دی های آموزشی کار میکنم مثل آموزش زیان و نرم افزار های آموزشی فارسی که همه اونها تحت ویندوز هستند
خب من الان با این مشکل چکار کنم؟ دوستتان چه پیشنهادی دارند؟
به نظرتون با نصب ویرچوال باکس مشکل حل میشه؟ یا راه دیگه داره؟

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
پاسخ : مشکل کار با نرم افزار های فارسی تحت ویندوز
« پاسخ #1 : 23 شهریور 1393، 11:07 ق‌ظ »
با سلام خدمت دوستان
من تو گنو/لینوکس و توزیع اوبونتو تقریبا معادل اون نرم افزار هایی که باهاشون تو ویندوز کار میکردم رو پیدا کردم و نصبشون کردم و الان هم دارم ازشون استفاده میکنم.
خیلی دوست دارم کلا از ویندوز به لینوکس محاجرت کنم اما تو بعضی موارد به مشکل برخوردم یکی از اون موارد اینکه من با سی دی های آموزشی کار میکنم مثل آموزش زیان و نرم افزار های آموزشی فارسی که همه اونها تحت ویندوز هستند
خب من الان با این مشکل چکار کنم؟ دوستتان چه پیشنهادی دارند؟
به نظرتون با نصب ویرچوال باکس مشکل حل میشه؟ یا راه دیگه داره؟
بنظر من سعی کنید اول ببینید با برنامه واین(wine) مشکلتون حل میشه و برنامه هاتون با واین بدرستی اجرا میشه یا نه
بعد اگه مشکلی وجود یا باهاش حال نکردین ویرچوال باکس رو امتحان کنین
ویرچوال باکس گزینه ی مطمئنیه.
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #2 : 23 شهریور 1393، 11:14 ق‌ظ »
من اگر محتویات دی وی دیم مخفی یا رمزگذاری نشده باشه به هارد دیسکم کپی می کنم و با پلیرم مشاهدشون می کنم؛ در غیر این صورت از مجازی ساز استفاده می کنم.

آفلاین moghadam

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 23 شهریور 1393، 12:20 ب‌ظ »
نصب نرم افزار ها با کمک وین(wine( ازیت میکنه و در ضمن امنیت سیستم رو پایین میاره
سالار جان ممنون از راهنماییت اما زی دی نم که فیلم نیست که من کپی کنم و با پلیر تماشاش کنم
سوالم اینه که با ویرچوال باکس مشکل به طور کلی حل میشه؟ اگر این طور باشه ما کلا میتونیم با مهاجرت کلی به لینوکس و نصب ویچوال باکس و به دنبال اون ویدوز داخل اون، تمام نرم افزار های مورد نیازی که احیانا به تورمون خورد رو باهاش اجرا کنیم، درسته؟

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
« پاسخ #4 : 23 شهریور 1393، 12:45 ب‌ظ »
سوالم اینه که با ویرچوال باکس مشکل به طور کلی حل میشه؟ اگر این طور باشه ما کلا میتونیم با مهاجرت کلی به لینوکس و نصب ویچوال باکس و به دنبال اون ویدوز داخل اون، تمام نرم افزار های مورد نیازی که احیانا به تورمون خورد رو باهاش اجرا کنیم، درسته؟
بله.

پ.ن: البته اگر نمی خوای بازی های سنگین و کار های گرافیکی سنگین بکنی.
« آخرین ویرایش: 23 شهریور 1393، 12:47 ب‌ظ توسط سالار مقدم »

آفلاین محمودی فرد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 253
« پاسخ #5 : 23 شهریور 1393، 01:23 ب‌ظ »
سلام . اگر حداقل 3 الی چهار گیگابایت رم ندارید بهتر است دول بوت نصب کنید.
مواضب باش به انحصار وابسته نشی !  :D
دانا کسی است که قدر خود را بشناسد ، و در نادانی انسان این بس که ارزش خویش نداند .

آفلاین moghadam

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 23 شهریور 1393، 01:30 ب‌ظ »
ممنون داداش محمودی فرد
رمم 4 گیگ هست ولی چیزی از نصب کردن دول بوت نفهمیدم در ضمن حرف دومت رو بیشتر توضیح بده یعنی چی به انحصار وابسته نشم؟

آفلاین QSBuntu

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
« پاسخ #7 : 23 شهریور 1393، 02:37 ب‌ظ »
ممنون داداش محمودی فرد
رمم 4 گیگ هست ولی چیزی از نصب کردن دول بوت نفهمیدم در ضمن حرف دومت رو بیشتر توضیح بده یعنی چی به انحصار وابسته نشم؟
البته میزان رم هم بسته به نوع برنامه  و میزان استفاده از اونه... مثلا من توی خود ویندوز8 با فوتوشاپ کاری داشتم انجام که علاوه بر 4گیگ رمم ، تقریبا 20 گیگ هم روی درایو ویندوزم براش اشغال میشد ... شماهم ببینید برنامه ای که میخاید استفاده کنین خودش چقد سنگینه و خودشما هم چقدر بهش فشار میارید و بعد انتخاب کنین

دول بوت یا مولتی بوت (Multi boot) یعنی نصب چند سیستم عامل کنار هم روی سیستم مثله نصب ویندوز و گنو/لینوکس کنارهم.
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
« پاسخ #8 : 23 شهریور 1393، 03:49 ب‌ظ »
ممنون داداش محمودی فرد
البته میزان رم هم بسته به نوع برنامه  و میزان استفاده از اونه... مثلا من توی خود ویندوز8 با فوتوشاپ کاری داشتم انجام که علاوه بر 4گیگ رمم ، تقریبا 20 گیگ هم روی درایو ویندوزم براش اشغال میشد ... شماهم ببینید برنامه ای که میخاید استفاده کنین خودش چقد سنگینه و خودشما هم چقدر بهش فشار میارید و بعد انتخاب کنین

دول بوت یا مولتی بوت (Multi boot) یعنی نصب چند سیستم عامل کنار هم روی سیستم مثله نصب ویندوز و گنو/لینوکس کنارهم.

:O  یه کار با فتوشاپ علاوه بر اشغال رم، ۲۰ گیگ دیگه هم اشغال می‌کرد ؟ کنجکاویم شکوفا شده ببینم جریان چی بوده  (:

سلام . اگر حداقل 3 الی چهار گیگابایت رم ندارید بهتر است دول بوت نصب کنید.
مواضب باش به انحصار وابسته نشی !  :D

نصب چند سیستم‌عامل چه ربطی به رم داره آخه دوست عزیز (:

آفلاین moghadam

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 23 شهریور 1393، 04:01 ب‌ظ »

خب من الان سه تا سیستم عامل در کنار هم دارم، یکی xp ،win7 و  ubuntu
ولی من هنوز جوابم رو قاطع نگرفتم، روش دیگه وجود داره یا باید از همین ویچوال باکس استفاده کرد؟

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 23 شهریور 1393، 04:07 ب‌ظ »

خب من الان سه تا سیستم عامل در کنار هم دارم، یکی xp ،win7 و  ubuntu
ولی من هنوز جوابم رو قاطع نگرفتم، روش دیگه وجود داره یا باید از همین ویچوال باکس استفاده کرد؟

خیلی خلاصه :
[-] تا جایی که امکانش هست از wine دوری کن.
[-] مشکلاتت رو به سبک ویندوز حل نکن ! گنو/لینوکس، ویندوز نیست (:
[-] xp الان چیه دقیقا ؟‌!!
[-] فعلا یه ویندوز ۷ روی پارتیشن‌هات داشته باشی بدک نیست ( فقط واسه اینکه بفهمی بهش نیازی نداری (:   )
[-] در نهایت اگه خواستی می‌تونی با مجازی سازی ویندوز رو بالا بیاری شاید بعضی وقتا به درد خورد

آفلاین moghadam

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 23 شهریور 1393، 04:27 ب‌ظ »
آقا امین ممنون ازت
ولی من همون اول گفتم که به خاطر گیر هایی که wine داره و پیامدهای بعدی که داره نمیخوام استفاده کنم
جمله دومت رو گنگ گفتی این یعنی چی که به سبک ویندوز حل نکن؟ من که همون اول گفتم که دنبال راهی هستم که کلا از ویندوز دوری کنم
دلیل استفاده منم از xp به خاطر بعضی نرم افزار هایی هست که فقط تو اون میشه کار کرد
در مورد حرف بعدی که گفتی یه ویندوز داشته باش که بازم مو همون اول گفتم چند تا سیستم عامل دارم، در ضمن این روش یعنی داشتن ویندوز هر چند برای روز موادا یعنی سیستم رو در معرض خطر قرار دادم یعنی هنون نقطه سر خط، چون وجود سیستم عامل ویندوز هر چند استفاده نشه باعث ویروسی شدن سیستم میشه
در کل شما هم جواب کامل به من ندادید
فقط به من بگید آیا شما تجربه استفاده از ویرچوال باکس رو دارید و آیا میشه روش حساب کرد و توش ویندوز نصب کرد تا وقتی که یه سی دی نرم افزار تحت ویندوز داشتی بشه درست استفاده کرد؟ آیا واقعا مثل یه ویندوز واقعی کار میکنه و یا هی گیر الکی میده
خدایی کسی راهی نمیدونه و یا تجربه نکرده بگه تا من برم سراغش و یه تجربه ای بکنم
آخه از قدیم گفتند کار درست تجربه کردن هر کاری نیست بلکه استفاده از تجربه دیگرانه، منم نمیخوام وقت بذارم و برم سراغش اگر نمیشه
ولی با این اوصاف مثل اینکه مجبورم برم سراغش
ممنون از همتون
دوستای خوبی هستید
« آخرین ویرایش: 23 شهریور 1393، 04:30 ب‌ظ توسط moghadam »

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #12 : 23 شهریور 1393، 04:45 ب‌ظ »
آقا امین ممنون ازت
ولی من همون اول گفتم که به خاطر گیر هایی که wine داره و پیامدهای بعدی که داره نمیخوام استفاده کنم
جمله دومت رو گنگ گفتی این یعنی چی که به سبک ویندوز حل نکن؟ من که همون اول گفتم که دنبال راهی هستم که کلا از ویندوز دوری کنم
دلیل استفاده منم از xp به خاطر بعضی نرم افزار هایی هست که فقط تو اون میشه کار کرد
در مورد حرف بعدی که گفتی یه ویندوز داشته باش که بازم مو همون اول گفتم چند تا سیستم عامل دارم، در ضمن این روش یعنی داشتن ویندوز هر چند برای روز موادا یعنی سیستم رو در معرض خطر قرار دادم یعنی هنون نقطه سر خط، چون وجود سیستم عامل ویندوز هر چند استفاده نشه باعث ویروسی شدن سیستم میشه
در کل شما هم جواب کامل به من ندادید
فقط به من بگید آیا شما تجربه استفاده از ویرچوال باکس رو دارید و آیا میشه روش حساب کرد و توش ویندوز نصب کرد تا وقتی که یه سی دی نرم افزار تحت ویندوز داشتی بشه درست استفاده کرد؟ آیا واقعا مثل یه ویندوز واقعی کار میکنه و یا هی گیر الکی میده
خدایی کسی راهی نمیدونه و یا تجربه نکرده بگه تا من برم سراغش و یه تجربه ای بکنم؟
آخه از قدیم گفتند کار درست تجربه کردن هر کاری نیست بلکه استفاده از تجربه دیگرانه، منم نمیخوام وقت بذارم و برم سراغش اگر نمیشه
ولی با این اوصاف مثل اینکه مجبورم برم سراغش
ممنون از همتون
دوستای خوبی هستید

خواهش (:
پیچیده‌اش نکن حاجی (: فقط واسه اطلاعت می‌گم : دیگه یه شرکت به بزرگی مایکروسافت backward compatibility رو رعایت می‌کنه( تا جایی که بشه). من نمی‌دونم چه برنامه‌هایی هست که روی ۷ اجرا نمیشن و فقط رو xp اجرا میشن، ولی می‌دونم فایل‌های اجرایی ویندوز می‌تونن با تنظیمات مربوط به نسخه‌های قبلی اجرا بشن ( تب compatibility توی تنظیمات فایل‌های اجرایی )

بعدشم، وجود یه ویندوز تو یه پارتیشن هیچ ربطی به ویروسی!!! شدن نداره، این طرز فکر رو زیاد شنیدم و خوندم ! در این باره باید بیشتر درباره‌ی بدافزار و امنیت بخونی (:

در نهایت، آره مثل یه ویندوز واقعی کار می‌کنه (سوالت عجیب بودا :دی ) من چند ساله با مجازی سازی کار می‌کنم، چرا نشه روش حساب کرد؟ کارهای شبکه رو همیشه با ویرچوال باکس انجام می‌دم، مشکلی هم با سی دی نداره ( خودم تا حالا امتحان نکردم) .شما هم کارت با مجازی سازی راه میفته.

آفلاین moghadam

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 23 شهریور 1393، 04:56 ب‌ظ »
آقا امین ممنون ازت
خوب و رضایت بخش بود
اگر تو نصب و یا کار با ویچوال باکس مشکلی داشتم میام سراغت
امیدوارم بازم تو سوالات بعدی ببینمت

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
« پاسخ #14 : 23 شهریور 1393، 06:03 ب‌ظ »
من یک بار با vbox روی اوبونتو ۱۴.۰۴ ویندوز ۸ نصب کردم ولی یک دیسک داشتیم که قفل داشت و خطا داد و نصب نشد.