انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چگونه میتونم با اوبنتو یا ویندوز ای پی وارلس همسایمونو پیدا کنم؟  (دفعات بازدید: 1912 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alipi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 30
چگونه میتونم با اوبنتو یا ویندوز ای پی وارلس همسایمونو پیدا کنم؟ ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
یه خرده درباره‌ی این «ای پی وارلس» توضیح می‌دید؟

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
آی پی وایرلس یعنی چی؟ منظورت آی پی وایرلس طرف داخل شبکست یا آی پی عمومی؟
اصلا چیکار می خوای بکنی؟
به شبکه متصلی؟
« آخرین ویرایش: 25 شهریور 1393، 02:02 ب‌ظ توسط سالار مقدم »

آفلاین majid1364

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 48
با airsnort یک شبکه وایرلس رو شنود کن بعد توش هم اسم سیستم با ایپی داخلی و هم ایپی اینترنت طرف افتاده .

ایپی اینترنت طرف رو تو سیستم خودت بزن وارد تنظیمات مودم شو admin admin هست معمولا قسمت وایرلس برو کلیک راست کن روی پسورد

inspect element  رو بزن رمز رو میبینی :)

آفلاین alipi

• Jr. Member
  • *
با airsnort یک شبکه وایرلس رو شنود کن بعد توش هم اسم سیستم با ایپی داخلی و هم ایپی اینترنت طرف افتاده .

ایپی اینترنت طرف رو تو سیستم خودت بزن وارد تنظیمات مودم شو admin admin هست معمولا قسمت وایرلس برو کلیک راست کن روی پسورد

inspect element  رو بزن رمز رو میبینی :)
بلخره این داد مون یه جواب خوب داد نگاه من میخوام ای پی مودم وایرلس همسایه بالا ییمونو به دست بیارم و با اون ایپ وارد تنظیمات مودمش شمو پسوردش رو در بیارم و اینکه من به اینترنتم دسترسی دارم نه مال اون مال خدم هستش اینترنت حالا بگزریم دادا میگم این قسمت اول airsnort رو میشه بیشتر باز کنید اخه من تارههههههههههه کارم و فرمان نصبشم اگه برام بنوشتید ممممنون میشدم خیییییییییییییلی ممنون

آفلاین احسان☺

• Full Member
  • *
  • ارسال: 220
این جور تاپیک ها معمولا اینجا قفل میشه.
بلخره این داد مون یه جواب خوب داد نگاه من میخوام ای پی مودم وایرلس همسایه بالا ییمونو به دست بیارم و با اون ایپ وارد تنظیمات مودمش شمو پسوردش رو در بیارم و اینکه من به اینترنتم دسترسی دارم نه مال اون مال خدم هستش اینترنت حالا بگزریم دادا میگم این قسمت اول airsnort رو میشه بیشتر باز کنید اخه من تارههههههههههه کارم و فرمان نصبشم اگه برام بنوشتید ممممنون میشدم خیییییییییییییلی ممنون
بالاخره
داداش
آی پی یا IP
خودم
بگذریم
تازه
بنویسید
اوبونتو
XP
وایرلس
میشم(نه میشدم.:|اگه بنویسن در آینده ممنون میشی نه در گذشته.:|)
فعلا از رو اینا هرکدوم ده بار بنویس تا بعد.
« آخرین ویرایش: 26 شهریور 1393، 12:19 ب‌ظ توسط احسان☺ »

آفلاین alipi

• Jr. Member
  • *
این جور تاپیک ها معمولا اینجا قفل میشه.
بالاخره
داداش
آی پی یا IP
خودم
بگذریم
تازه
بنویسید
اوبونتو
XP
وایرلس
میشم(نه میشدم.:|اگه بنویسن در آینده ممنون میشی نه در گذشته.:|)
فعلا از رو اینا هرکدوم ده بار بنویس تا بعد.
دادا سر کارمون گذاشتی من جواب یه سول رو ازتون خواستمااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا >:( :o

آفلاین احسان☺

• Full Member
  • *
سوال

روی علائم نگارشی هم کار کن.(مثلا نقطه،ویرگول،علامت تعجب و...)

آفلاین alipi

• Jr. Member
  • *

آفلاین احسان☺

• Full Member
  • *
«اون وقت» رو هم به لیست اضافه کن.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4869
  • masoft قدیم
این که بخواید از اینترنت بقیه بدون اجازه اون‌ها استفاده کنید یا بدون اجازه اون‌ها وارد دستگاه اون‌ها بشید، غیرقانونی هستش و جای یادگیریش هم اینجا نیست. پیشنهاد من هم اینه وقتتون رو صرف کارهای مفیدتری بکنید. این پست به دلیل مغایرت با قوانین انجمن قفل می‌شه.