انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چه ورژنی از اوبونتو برای کامپیوتری که رم 512 داره خوبه؟  (دفعات بازدید: 1416 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین m.chitgarha

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
سلام می خواستم بدونم که بهترین ورژن برای کامپیوتری که رم 512 مگابایت داره چیه اصلا به رم ربطی داره یا چیز دیگه؟ برای من ورژن 12.04 نصب نمیشه. ???

آفلاین یاسین!

• Full Member
  • *
  • ارسال: 154
  • Ubuntu 12.04 - Fedora 20
سلام. مطمئنید نصب رو درست انجام دادید؟ میشه مراحل نصبتون رو بگید؟

آفلاین m.chitgarha

• Newbie
  • *
آره ولی نمیشه

آفلاین یاسین!

• Full Member
  • *
آره ولی نمیشه
مراحل نصب رو بگید لطفا. چه جور پارتیشن بندی کردید؟ 12.04 با 512 مگابایت رم مشکلی نداره.

آفلاین m.chitgarha

• Newbie
  • *
من تمام مراحل رو انجام دادم حتی پارتیشن بندی رو ولی نصب نمیشه

آفلاین m.chitgarha

• Newbie
  • *
مشکل من اینه که اولش که دکمه نصب رو میزنم تا 80 درصدش می ره بعد یهدفعه هنگ می کنه

آفلاین یاسین!

• Full Member
  • *
مشکل من اینه که اولش که دکمه نصب
 رو میزنم تا 80 درصدش می ره بعد یهدفعه هنگ می کنه
ارور خاصی نمیده؟ پارتیشن بندی ات یه درایو / و یه درایو swap هست؟ پارتیشن بندی تون رو کامل توضیح بدید.

آفلاین m.chitgarha

• Newbie
  • *
نه هیچ اروری نمیده فقط کامپیوتر وقتی از درصد خاصی بیشتر می ره هنگ می کنه اصلا دیگه موس هم حتی حرکت نمی کنه!!!! :o :o :o

آفلاین m.chitgarha

• Newbie
  • *
اون وقت یه سوال:
نحوه پارتیشن بندی درست رو توضیح بده شاید برای پارتیشن بندی باشه که بعید می دونم.

آفلاین یاسین!

• Full Member
  • *
اون وقت یه سوال:
نحوه پارتیشن بندی درست رو توضیح بده شاید برای پارتیشن بندی باشه که بعید می دونم.
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,5613.0.html

آفلاین morijordan

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 63
نه هیچ اروری نمیده فقط کامپیوتر وقتی از درصد خاصی بیشتر می ره هنگ می کنه اصلا دیگه موس هم حتی حرکت نمی کنه!!!! :o :o :o

شما لطف کن یه md5 از نسخه ی اوبونتو بگیر و بزار اینجا.
به جز رم سی پی یو و گرافیک هم شرطه برادر!در ضمن شما اول باید اوبونتو رو به صورت لایو تست کنی اگه مشکلی نداشت بعد اقدام به نصب کنی!الان من با دو گیگ رم لوبونتو نصب کردم چون اوبونتو هنگ میکرد!

آفلاین یاسین!

• Full Member
  • *

شما لطف کن یه md5 از نسخه ی اوبونتو بگیر و بزار اینجا.
به جز رم سی پی یو و گرافیک هم شرطه برادر!در ضمن شما اول باید اوبونتو رو به صورت لایو تست کنی اگه مشکلی نداشت بعد اقدام به نصب کنی!الان من با دو گیگ رم لوبونتو نصب کردم چون اوبونتو هنگ میکرد!

نسخه اوبونتو ایشون مشکلی نداره. من خودم بهشون دادم، سالمه. در مورد رم و گرافیک و ... هم  حرفتون درست هست. بهتره که به صورت Live تست بکنه و نتیجه رو بگه.