انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با فایرفاکس  (دفعات بازدید: 1973 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین CodeR

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 320
  • ..:: CodeR ::..
مشکل با فایرفاکس
« : 29 شهریور 1393، 01:36 ق‌ظ »
با سلام .
تو فایرفاکس موقع انتخاب متن (نمیدونم بهش چی میگن ) رنگش نارنجی هست چطور میشه این رنگ رو تغییر داد ؟
و با اسکرول موس نمیشه تو صفحه حرکت کرد ( تو ویندوز با فشار اسکرول موس یه حالتی میاد که با حرکت موس صفحه جا به جا میشه )  اینم نمیدونم بهش چی میگن دقیقا :دی
این کاری که این سایت گفته رو هم انجام دادم :‌
http://blog.leion.net/2009/01/18/enable-middle-scroll-in-ubuntu-firefox/
ولی مشکل حل نشد .
اون ۲ تا تیک اسکرولینگ تنظیمات خود برنامه رو هم فعال کردم .

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
پاسخ : مشکل با فایرفاکس
« پاسخ #1 : 29 شهریور 1393، 01:45 ق‌ظ »
اون رنگ رو باید خود تنظیمات شخصی سازی اوبونتو رو توش تغییر بدی یا کلا تم رو عوض کنی عوض میشه.

برای اون مورد هم همون تیک کافی بود( برای من فعال هست ). نیازی نبود دستی انجام بدی ;)

آفلاین CodeR

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 29 شهریور 1393، 01:51 ق‌ظ »
نقل‌قول
تنظیمات شخصی سازی
گزینه ای مخصوص اینکار تو unity tweak پیدا نکردم

نقل‌قول
برای اون مورد هم همون تیک کافی بود
خب همونطور که گفتم کار نمیکنه  ;D

آفلاین CodeR

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 29 شهریور 1393، 01:23 ب‌ظ »
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟

آفلاین CodeR

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 30 شهریور 1393، 11:24 ق‌ظ »
با سلام .
تو فایرفاکس موقع انتخاب متن (نمیدونم بهش چی میگن ) رنگش نارنجی هست چطور میشه این رنگ رو تغییر داد ؟
و با اسکرول موس نمیشه تو صفحه حرکت کرد ( تو ویندوز با فشار اسکرول موس یه حالتی میاد که با حرکت موس صفحه جا به جا میشه )  اینم نمیدونم بهش چی میگن دقیقا :دی
این کاری که این سایت گفته رو هم انجام دادم :‌
http://blog.leion.net/2009/01/18/enable-middle-scroll-in-ubuntu-firefox/
ولی مشکل حل نشد .
اون ۲ تا تیک اسکرولینگ تنظیمات خود برنامه رو هم فعال کردم .
این ۲ تا مشکل هنوز حل نشده .

- چرا اینقدر فایرفاکس تو اوبونتو کرش میکنه ؟ تو ویندوز اینقدر اینطور نیست .
- فایل صوتی یا تصویری که آنلاین بخش میشد توسط IDM اتوماتیک شناخته میشد و سریع برای دانلود کردن آماده بود تو اوبونتو همچین چیزی پیدا نکردم اصلا همچین چیزی هست ؟‌

آفلاین CodeR

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 30 شهریور 1393، 04:26 ب‌ظ »
این همه مدیرو کاربر قدیمی تو سایت هست  اما دریغ از ۱ راهنمایی

آفلاین احسان☺

• Full Member
  • *
  • ارسال: 220
« پاسخ #6 : 30 شهریور 1393، 05:19 ب‌ظ »
- فایل صوتی یا تصویری که آنلاین بخش میشد توسط IDM اتوماتیک شناخته میشد و سریع برای دانلود کردن آماده بود تو اوبونتو همچین چیزی پیدا نکردم اصلا همچین چیزی هست ؟‌
۱:گرافیک نصبه؟نسخه ی فایرفاکس ویندوز با فایرفاکس اوبونتو یکیه؟فایر فاکس نسخه ی چند نصبه؟چطوری نصب کردید؟با ترمینال برنامه رو باز کنید و ببیند وقتی بسته شد چه چیزی نوشته اونجا؟شاید کمک کنه.
۲:مقایسه ی IDM با اوبونتو کلا اشتباهه.اولی یه مدیر دانلود است و دومی یه سیستم عامل.باید سوالتون رو دقیق تر بکنید و بگید که از چه مدیر دانلودی اینجا استفاده میکنید؟اگه دنبال برنامه ای برای این کار هستید،فکر کنم با xdman و یه افزونه ی فایرفاکس بشه.(دقیق اطلاع ندارم.)

آفلاین CodeR

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 30 شهریور 1393، 06:09 ب‌ظ »
۱:گرافیک نصبه؟نسخه ی فایرفاکس ویندوز با فایرفاکس اوبونتو یکیه؟فایر فاکس نسخه ی چند نصبه؟چطوری نصب کردید؟با ترمینال برنامه رو باز کنید و ببیند وقتی بسته شد چه چیزی نوشته اونجا؟شاید کمک کنه.
۲:مقایسه ی IDM با اوبونتو کلا اشتباهه.اولی یه مدیر دانلود است و دومی یه سیستم عامل.باید سوالتون رو دقیق تر بکنید و بگید که از چه مدیر دانلودی اینجا استفاده میکنید؟اگه دنبال برنامه ای برای این کار هستید،فکر کنم با xdman و یه افزونه ی فایرفاکس بشه.(دقیق اطلاع ندارم.)
۱:همه چیز اوکیه / آخرین ورژن / خودش نصب بوده پیشفرض فقط آپدیت شده
۲: جدی ؟‌  ;D ;D =)) دوست عزیز من کی IDM رو با اوبونتو مقایسه کردم گفتم تو اوبونتو همچین چیزی نداریم ظاهرا ..
xdm رو دارم ولی مشکلات زیادی داره و عملا بدرد نمیخوره برنامه های دیگه تحت ترمینال یا گرافیکی این آپشن رو ندارن .
با تشکر از شما که حداقل بعد از ۲ روز یه postای دادید بقیه دوستان که سایلنتن کلن :دی

آفلاین احسان☺

• Full Member
  • *
  • ارسال: 220
« پاسخ #8 : 30 شهریور 1393، 07:06 ب‌ظ »
۲: جدی ؟‌  ;D ;D =)) دوست عزیز من کی IDM رو با اوبونتو مقایسه کردم گفتم تو اوبونتو همچین چیزی نداریم ظاهرا ..
xdm رو دارم ولی مشکلات زیادی داره و عملا بدرد نمیخوره برنامه های دیگه تحت ترمینال یا گرافیکی این آپشن رو ندارن .
با تشکر از شما که حداقل بعد از ۲ روز یه postای دادید بقیه دوستان که سایلنتن کلن :دی
۱:پس قاعدتا نباید مشکلی باهاش باشه.شاید سایت هایی میرید که از فلش استفاده میکنن؟(اخطار ترمینال رو هم اگه تونستید بذارید.)
۲:بله جدی.:)«IDM داره ولی اوبونتو نداره.»،یعنی مقایسه ی بین IDM و اوبونتو.:)اوبونتو کلا بی ربطه به ماجرا.جای جدی ترش از قسمت دوم جملم شروع میشه که با ترکیب با اولی معنیش تقریبا میشه این که درست بپرسید تا درست جواب بگیرید.درستش میتونه دو تا باشه.یکی این که من یه مدیر دانلود دارم که این قابلیت رو ازش میخوام،اون یکی این که من یه مدیر دانلود با این قابلیت میخوام.     توی افزونه های فایر فاکس بگردید شاید چیزی برای دانلود منجر مورد نظرتون پیداکردید.

آفلاین CodeR

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 30 شهریور 1393، 07:48 ب‌ظ »
۱:پس قاعدتا نباید مشکلی باهاش باشه.شاید سایت هایی میرید که از فلش استفاده میکنن؟(اخطار ترمینال رو هم اگه تونستید بذارید.)
۲:بله جدی.:)«IDM داره ولی اوبونتو نداره.»،یعنی مقایسه ی بین IDM و اوبونتو.:)اوبونتو کلا بی ربطه به ماجرا.جای جدی ترش از قسمت دوم جملم شروع میشه که با ترکیب با اولی معنیش تقریبا میشه این که درست بپرسید تا درست جواب بگیرید.درستش میتونه دو تا باشه.یکی این که من یه مدیر دانلود دارم که این قابلیت رو ازش میخوام،اون یکی این که من یه مدیر دانلود با این قابلیت میخوام.     توی افزونه های فایر فاکس بگردید شاید چیزی برای دانلود منجر مورد نظرتون پیداکردید.
۱:فلش هارو غیرفعال کردم فعلا اوکی شده برای همین دیگه بحث رو ادامه ندادم
۲:
نقل‌قول
«IDM داره ولی اوبونتو نداره.»
این حرف من نیست دوست عزیز  حرف شماست :) من گفتم تو اوبونتو همچین برنامه ای نداریم تفسیرش یعنی داخل اوبونتو همچین چیزی نیست یا معنیش این میشه : همچین برنامه ای نداریم با این قابلیت .
دوباره اول مهر شدو بچه ها زدن تو فاز زبان فارسی :) خب شماکه برداشتت خوبه به جای سوال ، جوابش رو برای من بفرست نه همون سوال خودم رو .
چنتا اکستنشن فایرفاکس داره برای فایل های ویدئویی که درست حسابی کار نمیکنن مثلا باید حتما روی اون قسمت کلیک بشه‌(همون کادر نمایش /مثل youtube) و اتوماتیک نیست و حالا از این بگذریم فایل های صوتی که آنلاین پخش میشن رو هم چیزی نبود که بتونه لینکش رو بده تازه اگر همچین چیزی هم باشه باید لینک رو کپی کنی و بدی به برنامه و دوباره ممکنه بحث  فعال نشدن لینک و کوکیو ... پیش بیاد که کلا داستانیه .. اما IDM با 1 کلیک همه این کارارو انجام میده خودش اتوماتیک .
درضمن خود xdm یه افزونه داره به نام xdm helper که اونم درست حسابی کار نمیکنه ..

----
به جای حاشیه سازی اگر میتونید به سوال جواب بدید که بهتر اگر جوابی ندارید بگذارید دیگران جواب بدن .

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
« پاسخ #10 : 30 شهریور 1393، 08:55 ب‌ظ »
من برای اینکار از افزونه FlashGot استفاده میکنم. امتحانش کن.
.:علی آقا:.
وبلاگ من: https://alihzadeh.blog.ir

آفلاین CodeR

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 30 شهریور 1393، 09:54 ب‌ظ »
من برای اینکار از افزونه FlashGot استفاده میکنم. امتحانش کن.
ممنون بابت معرفی برنامه .
چطو میشه از سویچ check-certificate=false تو برنامه aria2 برای همه لینک ها استفاده کرد ؟
یه لینک که  https داشت ، با برنامه aria2 دانلود نمیشد ( مشکل از ssl بود . با XDM بدون هیچ مشکلی دانلود شد! )
و فقط aria2c با سویچ certificate=false میتونه اون لینک رو دانلود کنه . برنامه flashgot دستوری که به aria2 میفرسته بدون این سویچ هست‌. در نتیجه دانلود نمیشه و خطا ssl میده .
حالا چطور میشه بطور پیشفرض این سویچ رو در برنامه aria2 برای همه لینک ها قرار داد..؟ یا اینکه دستوری که flashgot به aria2 ارسال میکنه با این سویچ باشه .. ؟
یا کلا روش دیگه ای بلدید ؟