انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چطوری رمز بایوسم رو پاک کنم یا ...  (دفعات بازدید: 7049 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
پاسخ : چطوری رمز بایوسم رو پاک کنم یا ...
« پاسخ #30 : 05 مهر 1393، 07:29 ب‌ظ »
سلام این برنامه ی پیشنهادی جناب وصال 2012 رو میشه با یه برنامه مثل iso to usb و ... رو فلش ریخت :o.
بله میشه. از اون طرف هم با کلید میان بر بدون نیاز به دسترسی به بایوس میشه از فلش بوت کرد و بایوس رو ریست کرد ;)

آفلاین مربی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42
  • Forever Gnome
« پاسخ #31 : 05 مهر 1393، 08:07 ب‌ظ »
سلام این برنامه ی پیشنهادی جناب وصال 2012 رو میشه با یه برنامه مثل iso to usb و ... رو فلش ریخت :o.
بله میشه. از اون طرف هم با کلید میان بر بدون نیاز به دسترسی به بایوس میشه از فلش بوت کرد و بایوس رو ریست کرد ;)
از کدوم طرف؟ :o چه طوری؟ :o (راستی یه سوال:چه طوری میشه تو انجمن یه متن رو لینک کرد؟ نه مثل من که میگم این بعد لینک رو میذارم.طرف رو نوشته کلیک کنه سایت بازشه)
ویرایش:
عاقا من رفتم یه سایت گفته بود با free dos فلشتو bootable کن بعد این فایل debug ما رو دانلود کن بعد رو فلش bootable شدت بریز بعد با فلش بوت کن بعد این کد ها رو
debug
o 70 2E
o 71 FF
quit
رو بزن بعد ریستارت کن یه error میده میگه cmos پوکیده.which is normal.بعد می تونی بدون زدن پسورد وارد بوت بشی.مشکل اینجاست که من همه کار کردم و اون error رو هم داد گفت cmos ریست شد به پیش فرض  بعد دوباره ریستارت کرد.رفتم تو بوت همین آش و همین کاسه.همون یه گزینه ای که رمز داشت مرموز باقی موند.دیگه برم بزنم PC CMOS Cleaner رو دانلود کنه
« آخرین ویرایش: 05 مهر 1393، 08:37 ب‌ظ توسط مربی »

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
« پاسخ #32 : 06 مهر 1393، 01:14 ق‌ظ »
یه راه ساده واسه اینکه بفهمی چه جوری میشه لینک داد، اینه که بری ببنینی اون‌هایی که لینک دادن چه جوری این کارو کردن (:
مثلا این لینک که من گذاشتم رو با نقل قول کردن می‌تونی دریابی (: تو ویکی‌ها دقیقا همینجوریه، هرجا چیزی دیدی، کافیه source رو نگاه کنی ببینی چی کار کردن...

آفلاین مربی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42
  • Forever Gnome
« پاسخ #33 : 06 مهر 1393، 04:00 ب‌ظ »