Spirits عزیز:
کتابای آموزشی که توی اینترنت هستنو زیرو رو کردم.
آقای دات امین:
مباحث ارائه رو استاد مشخص کرده و ازم خواسته که کل گزینه های موجود در محیط کاربری سیستم عامل اوبونتو رو توضیح بدم.
در حال حاضر سوال هایی که دارم:
1. وقتی که Home folder رو باز می کنیم، در منوی file گزینه create new document منظور از گزینه No template installed چیه؟
2. توی همون منوی File گزینه Restore missing file چیکار میکنه؟
3. فرق Delete و Move to trash چیه؟ من هردو رو امتحان کردم، دوتاش پاک می کرد ولی هیچ کدوم به trash منتقل نشد!!!
4. منوی edit گزینه Preference تب دوم، گزینه آخر include a delete command..
5. گزینه File system در پنجره Home folder چیه؟
6. وقتی software center بازه، از منوی edit گزینه Software sources؟ (یه توضیح خلاصه هم کافیه)
7. توی پنجره system setting کار با online account و privacy
ببخشید بچه ها، می دونم سوالام زیاده ولی ممنون میشم بهشون جواب بدین. فقط یک روز دیگه وقت دارم که ارائمو کامل کنم...
۱. برای هر یوزر در گنو/لینوکس، یک home وجود داره. هر home یک دایرکتوری داره به نام Templates ، هر نوع فایلی که درون templates قرار بگیره، میره توی منوی کلیک راست گزینهی create new document (: خودت امتحان کن. مثلا توی templates یه فایل جدید با استفاده از gedit بساز و اونجا ذخیره کن، بعدش کلیک راست کن ببین چی میشه.
۲. وقتی از فایلهات backup میگیری و اونهارو یه جا ذخیره میکنی، با این گزینه میتونی فایلهایی که میخوای رو برگردونی (: فقط کافیه که آدرس backup رو بهش بدی.
۳. من خیلی وقته از اوبونتو و یونیتی استفاده نکردم! ولی پر واضحه (:دی) که delete عملا delete میکنه و move to trash عملا میبرتش تو trash :دی من trash رو امتحان کردم کاری که باید رو میکنه (:
۴. ها !؟
۵. تصوراتم میگه همون / هست. همه چیز در گنو/لینوکس زیر شاخهی / هست.
۶. تصوراتم میگه آدرسهاییه که سیستمعامل از اونجا پکیجها رو نصب میکنه.
۷. privacy که از اسمش معلومه، کنترل رو میده دست تو که مشخص کنی چی رو میخوای و چی رو نمیخوای! مثلا در قسمت search result تو میتونی مشخص کنی که وقتی در unity سرچ میکنی (مثلا دنبال یه برنامهای که قبلا نصب کردی میگردی یا دنبال یه آهنگی که قبلا گوش دادی) آیا آنلاین هم سرچ کنه یا نه ! آیا نتایج آمازون رو بهت نشون بده یا فقط نتایج مربوط به سیستم شخصی خودت رو نشون بده !
به نظرم خیلی مهمه (: یه مدت سر این قضیه دعوا شده بود. یکی از دلایلی که دیگه از اوبونتو استفاده نمیکنم هم همین سیاستشه (: هرچند کلا از ریختش خوشم نمیاد :دی
online account هم یه جورایی یه مرکز کنترل واسه اکانتهای آنلاینت هست که اوبونتو واست یه جا فراهم کرده. دیگه نیازی نیست برای هر سرویسی لاگین کنی . حتی میتونی مشخص کنی کدوم applicationها میتونن از کدوم اکانتها استفاده کنن و اطلاعات رد و بدل کنن