1. در ویندوز ۸ از همین کیبورد اوبونتو استفاده شده. با نرم افزار می تونی کیبورد ویندوز ۷ و xp رو استاندارد کنی
2. تاپیک های قدیمی رو بالا نیار
ویندوز 8 هم نصب کردیم کیبورد معمولی داشت ، حالا شاید نسخه من و شما فرق داشته ( برام اهمیتی نداره کدون رو داره چون ویندوزه ! ) و من در جواب خودم ذکر کردم که کیبورد غیر استاندارد ویندوز رو میخوام ، اگه آموزشش رو داشتی میتونی در حق من و اعضای دیگه لطف کنی و اگه اطلاعاتی نداری در این مورد ...
در جواب شماره یک باید بگم اگه این راه رو میتونستم انتخاب کنم تو تاپیک راه حلش هم هست و توصیه هم شده این نکته پس جوابتون اسپم محصوب میشه
و جواب شماره 2 : میخوای برم تاپیک جدید بزنم ؟ تو قوانین دقیقاً این رو ذکر کرده :
۹. شما توافق میکنید که از ارسال یک پرسش مشابه در چندین انجمن پرهیز نموده و تا زمان دریافت پاسخ از سوی سایر کاربران صبور باشید.
و این رو هم برای شما نوشته :
۱۰. شما توافق میکنید که در صورتیکه پاسخ سوالی را نمیدانید و یا راهحلی برای آن ندارید، از ارسال مطالب حاشیهای که باعث شلوغی بحث شود خودداری نمائید. بدیهی است، ناظران انجمن حق تمیزکاری و حذف مطالب حاشیهای را خواهند داشت.
و شما هم باید اینکارو میکردین اگه من خلاف قوانین عمل کرده باشم :
۱۱. شما توافق میکنید که درصورت مشاهده هرگونه تخطی از قوانین و یا مشاهده رفتار یا ارسالهای آزاردهنده به جای برخورد شخصی با فرد خاطی، ناظران و مدیران انجمن را مطلع سازید.
و این رو هم که توی قسمت رفع مسئولیت هست رو به خاطر داشته باشید :
۱. لطفاً توجه نمائید که تایید اعتبار ارسالها از طرف اعضاء و مدیران این انجمن ناممکن است.
در کل باید بگم از یه عضو حرفه ای که میشه این اشتباهات بعید بود !
امیدوارم به جای ایراد گرفتن از سوال کسی ( عادت همه ایرانی ها ) سعی کنیم به سوالش جواب بدیم و بحث رو به حاشیه نکشیم !!!