یکم منابع راجع به موضوعات بالا معرفی کنید . اصولا برای یادگیری اصول برنامه نویسی باید چطور عمل کرد ؟ Computer Thinking را چطور باید آموخت ؟ چطور قدرت حل مسئله را بدست آوریم ؟
یه مبحثی وجود داره که دانشجوهای نرمافزار اصولا باید پاس کنن! اونم بحث مسخره و طاقت فرسای طراحی الگوریتمه! شما باهاش توانایی حل مسئله و طراحی چارت رو یاد میگیرید... یکم زیادی اعصاب خورد کنه ولی واقعا به آدم کمک میکنه!
در مورد برنامهنویسی، ببینید یه سری رویکرد وجود داره توی برنامهنویسی که هرکدوم جای خودشونو دارن. مثلا برنامهنویسی شیءگرا، برنامهنویسی ساخت یافته، برنامهنویسی ماژولار...
اینا از هم جدا نیستن و باید با هم به کار گرفته بشن.
در نهایت بعد از آموزش اینا با الگوهای طراحی یا Design Patterns آشنا شو که خیلی دیدت رو بازتر میکنن.
شما میخوای برنامهنویس پایتون بشی. البته من مدرس برنامهنویسی نیستم(!) ولی بهنظرم هر برنامهنویسی باید یکم با برنامهنویسی سطح پایین مثل اسمبلی یا C اشنا باشه. بت کمک میکنه مفهوم دستورات و یا حتی علت به وجود اومدن یه سری ساختارهای برنامهنویسی رو یاد بگیری. در این مورد حتی خوندن تاریخچهی برنامهنویسی مفیده بهنظرم.
اگه همه بالاییها رو قبول ندارید که شایدم درست باشه این یکیو عملی کن! لازم نیست بهترین و استانداردترین راه رو یاد بگیری! هرچقدر که اطلاعات داری کافیه. واسه خودت پروژه تعریف کن و عملیش کن. حتی اگه خیلی مسخره باشه!
یادمه پنجم ابتدایی بودم که با QBASIC شروع کردم به برنامهنویسی... خیلی بش مسلط بودم. باش یه برنامه نقاشی نوشتم! تازه ماوسم ساپورت میکرد!
بعدش با VB6 آشنا شدم. باش اولین برنامههایی که نوشتم برنامهی تجزیهی اعداد، Rename کردن گروهی فایلها بعدشم برنامهی چت یاهو بود. من کدهامو آرشیو میکنم (شمام بکنید) الان که نگاهشون میکنم خندهم میگیره! ولی فکر میکنم لازم بود اون تمرینا برام. خیلی وقتاهم یه برنامههایی رو شروع کردم و نصفه ول کردم (مثل سرور چت NodeJS)
خیلی حرف زدم! تمرین مهمترین پیشنهادمه! موفق باشی.