سلام
من تازه عضو شده ام
می خوام از لینوکس استفاده کنم
سواد کامپیوتریم در حد متوسطه
برای نصب لینوکس برای افراد مبتدی کدام نسخه رو پیشنهاد می کنید و مراحل نصب به چه صورته ؟
میخوام که لینوکس رو در کنار ویندوز xp خودم داشته باشم و همچنین اطلاعات درایوهام پاک نشه
علیکم السلام
افرین
خوبه
دو تا نسخه که بدرد افراد مبتدی میخورند و نصبشون تو مایه های next -next -accept -finish هستش (البته تو مایه های, نه خودش):
۱-اوبونتو (ubuntu) , نصبتا راحته و نصبت به اکثر لینوکس ها کمتر از خط فرمان استفاده میکنید . ولی در بعضی موارد لازمه و درصد استفادش از خط فرمان با این که خیلی خیلی کمه اگر یک سال با اون کار کنید مهارتتون نصبت به زمانی که ویندوز کار میکردید خیلی بالا تر میره و چیز های مفیدی یاد میگیرید و بعدش هم میتونید برید با arch یاslackware کار کنید تا کاملا روی کامپیتور مسلط بشید
۲- مینت (mint) من به شخصه باهاش کار نکردم ولی شنیدم هر چیزی که یک بشر بخواد از قبل روش نصبه و خیلی راحته و کار کردن باهاش باهاش در حد خوردن و خوابیدن هست ! (البته شنیدم) و نکته اموزنده ای نداره . ولی اگه صرفا میخواید وبگردی و این کارا باهاش بکنید بهترینه.
خوب , من در این مورد فکر نکنم بتونم نکته ای بگم ولی:
قبل از این که نصب کنی یه بکاپ از فایلات بگیر که بدبخت نشی
قبلش هم یه درایو هم خالی کن جهت نصب (شاید اصلا اونقدر حافظه نخواد ولی احتیاط شرط عقله )
و دوتا نکته که باید بدونی تا معطل نشی :
پ رو تو اوبونتو با m مینویسن
برای عوض کردن زبان هم جای shift +alt باید super(علامت ویندوز)+space رو بزنی
موفق باشی