یه زمانی یه دعوایی کرده بودم با کاربرای منطقی اپل
اون صحنه های ناجور دارم به ذهنم خطور میکنه
کاملا واضحه اصلا نه میدونین همگرایی چیه نه تاحالا ویندوز فون کار کردین
برخی از حرفاتون ادمو به اتیش میکشه
این کاملا اشتباس که شما فکر میکنی ویندوز 10 از مترو فاصله گرفته. نه دوست من. تنها چیزی که مترو نیست، پنجره ی دسکتاپه
شما حتی استارت 10 رو به صورت مترو میبینی. شاید یه منوی کلاسیک زده باشه تنگش ولی بازم متروس
شما بازم هرچی سرویس از مایکروسافت باز میکنی توی مترو باز میشه. فقط پنجره اش رو آورده توی دسکتاپ. به نظر من 10 هم کاملا به مترو وابسته هست و مترو و دسکتاپ از هم جدا نیستن.شما با 10 کار کردی؟؟ اگه کار کرده باشی باید متوجه شده باشی
تو کار کردی؟الان یکم بی انصافی نیست؟الا من بیام راجع به نسخه الفای فدورا ۲۱ این چنین تند انتقاد کنم خوبه؟کار شایسته ایه؟
اولا که مایکروسافت مترو رو کلا حذف کرد.وقتی بدبخت اضافه اش کرد خیلی ها بهش انتقاد کردند.حالا حذفش کرد.با چه نیتی مهم نیست.مهم اینه به خواسته ما توجه کرد.اما جالبه بدونین با اینکه رابط مترو حذف شد،modern ui که برای کار تو دستگاه های لمسی طراحی شده بود هنوز سر جاشه و میتونه تو محیط دسکتاپ اجرا شه!من به شخصه از modern ui و طراحی فلت خوشم میاد.خوب با این کاری که مایکروسافت کرد نه سیخ میسوزه نه کباب.
الان تو دقیقا چه مشکلی باهاش داری؟با رسم شکل توضیح بدهید
شما میدونی هر کار که میکنی و هرچی که تایپ میکنی و با هر کی که توی ویندوز10 ارتباط داری، مایکروسافت داره رصدت میکنه؟؟
میدونی پروژه ی محاسبات قابل اطمینان یا پالادیوم چیه؟؟
من نمیدونم!شما بهم بگو البته با دلیلو مدرک.چون ویندوز سورس بسته اس دلیل نمیشه که بتونیم هر تهمتیو بهش بزنیم.راه های زیادی هست که رفتار یه نرم افزار سورس بسته رو در نظر بگیریم.
شما همگرایی کنونیکال رو میدونی جریانش رو؟؟
همگرایی مایکروسافت در برابرش مثل جوک میمونه.
شما اصلا توی اکوسیستم مایکروسافت همگرایی نمیبینی و نخواهی دید
فقط اسم سیستم عامل های ویندوز شده ویندوز!
یعنی فون از ته ویندوزفون و آر تی از ته ویندوز آرتی برداشته شده و همه شدن ویندوز! مایکروسافت به این میگه همگرایی
شما سه سیستم عامل یا شایدم بیشتر برای دستگاه های مایکروسافت داری. نه یک سیستم عامل واحد که بشه اسمش رو گذاشت همگرایی
شما فقط UI سیستم عامل ها و هسته ی NT رو به صروت یکپارچه دارید + برنامه هایی که توسعه دهنده های بدبخت باید برای انواع و اقسام سیستم عامل های مایکروسافت بهینه اش کنن
من اصلا اسم اینو همگرایی نمیذارم.
اینکه شما با سختی زیاد یه برنامه رو روی ویندوز و ویندوزفون اجرا کنی، به نظر من دیگه اسمش همگرایی نیست
همگرایی یعنی ویندوز 10ی که شما روی دسکتاپ داری، دقیقا همونی باشه که روی گوشیت یا تبلتت داری.
هر وخ اینجوری شد، اونوخ من اونو همگرایی حساب میکنم.
ویندوز و ویندوزفون کلا با هم فرق دارن. تنها در NT یکسان هستن اونم فکر نکنم 100 درصد یکسان باشه
اصلا ویندوز روی arm بالا نمیاد. ویندوزفون هم روی x86 لود نمیشه. اینا چجوری همگرا میشن؟؟ ( شاید با Emulator بشه لود کرد ولی مطمئنا کارایی نخواهد داشت )
مساله اول:هیچ کجای دنیا امکان نداره شما تو گوشی و تو کامپیوتر دقیقا یه سیستم عامل داشته باشین..اگه این طور بود تو قسمت دانلود اوبونتو به جای دوتا گزینه amd64 و x86 یه گزینه بود.پس تعریف شما از همگرایی از بن مشکل داره
مساله دوم:والا وضعیتی که ما برای اوبونتو تاچ دیدیم کمتر از ویندوز فون نبود.فقط برای google nexus و دو سه تا گوشی محدود دیگه
مساله سوم:برای همگرایی یه سرویس لازمه که یه جورایی به عنوان واسط عمل کنه.برای اپل،اپل ایدی برای مایکروسافت ، Sky و برای گوگل gmail این کارو میکنه.اوبونتو هم اوبونتو وانو داشت که زد خرابش کرد
مساله چهارم:من تو خیلی از زمینه به جز کامپیوتر مایکروسافت رو ترجیح میدم.الان مایکروسافت یه انرژی عظیمی بین گوشی های ویندوز فون ، PC windows ،ایکس باکس وان و وسایل دیگه اش گذاشته تا بیشترین ارتباط رو باهم داشته باشن.اپل به کمپانی های دیگه پول میده تا گجت هایی بسازن که با ایفون هماهنگی داشته باشن. و.......میدونم همه اینها تماما در سطوح بالا انجام میشه(از لحاظ برنامه نویسی)ولی کاملا باعث شده استفاده از این قابلیت ها اسون باشه.از تعریف من میزان همگرایی به ارتباط اسون تر و جامع تر دستگاه ها برمیگرده.نه اینکه چطور پیاده سازیش کنین
درسته که هر لینوکسی میتونه با لینوکس دیگه ارتباط برقرار کنه اما در برخی شرایط این کار به دانش زیادی احتیاج داره
یا تمام قابلیت های جدید 10 که از گنو/لینوکس الهام گرفته شده ( اونم قابلیت هایی که توی لینوکس قدمت بیشتر از 10 سال دارن )
یعنی تمام قابلیت های جدید ویندوز ۱۰ از گنولینوکس الهام گرفته شده؟ یکیشو مثال بزن(سیستم مدیریت پکیج رو پست های قبلی توضیح دادم)
ببینید حرکت ماکروسافت(با در نظر گرفتن ویندوزهای تولیدی شرکت)در ویندوز 10 حرکت به عقب هست.چون منوی استارت رو که تو 8 حذف کرده بود دوباره برگردند.ویندوز 9 رو کنسل کرد و رو 10 کار کرد.ماکروسافت با تولید هر نسخه از ویندوز مثل شرکتی ماشین سازی شبیه هست که با هر ماشین جدید تولیدی شرکت باید رانندگان دوباره گواهینامه بگیرند.چیزی که اصل هست اینه که ماکروسافت نمی تونه(عدم توانایی و عدم پسند مشتری)خلاقیت به خرج بده.سوال من این هست که اگه ماکروسافت رو به جلو حرکت میکرد چرا دوباره منوی استارت رو برگردوند.؟
یاد یه برنامه تو جمعه ایرانی افتادم که یارو هرکاری میکرد یکی بهش گیری میداد
مترو برای کار در دستگاه های لمسی عالیه اما تو کار در کامپیوتر هایی مثل کامپیوتر من ضعیفه
خوب این مشکل تو ویندوز ۱۰ حل شده.هم modern ui رو حفظ کردند ،هم منو استارتو طوری طراحی کردند که بشه تو هردو مدل کامپیوتر استفاده کرد و ....در ضمن من این اقدام مایکروسافتو هم دوست داشتم که از سیستم مدیریت پکیج ها به سبک لینوکس و امثالهم(
)تقلید کردند.برعکس گنوم شل که برای اینکه نشون بده هیچ تقلیدی از مایکروسافت نداره دکمه maximize رو حذف کرده
یکپارچگی در طراحی سیستمعاملهای مایکروسافت به شدت کاهش پیدا کرده. به نظرتون کاربر ویندوز ۹۸ باید چقدر تمرین کنه تا یاد بگیره با ویندوز ۸ یا ۱۰ کار کنه؟ این در حالیه که انتظار میره سیستمعامل تجاریای مثل ویندوز این یکپارچگی رو بخوبی رعایت کنه.
یک کاربر اوبونتو ۴.۰۴ چقد باید تمرین کنه تا با اوبونتو۱۴.۰۴ کار کنه؟یه کاربر گنوم ۱ چقد باید کارکنه تا با گنوم شل کارکنه؟یک کاربر kde1 چقدر باید کارکنه تا با plasma 5 کارکنه؟حرفی میزنیا
مثلا مکینتاش از نظر من یکپارچگی رو بخوبی رعایت کرده و همینطور هم اکثر توزیعهای گنو/لینوکسی (مثل فدورا و اوبونتو)
در مورد مکینتاش تازه وظیفهش رو انجام داده چون تجاریه. اما یکپارچه بودن سیستمعاملی مثل اوبونتو در کنار آزاد بودنش از هنرهاشه.
با توجه به تعریفی که بالا از یکپارچگی کردین هیچ سیستم عاملی در تاریخ بشریت یک پارچه نبوده!
ویندوز 9 رو کنسل کرد و رو 10 کار کرد.
مایکروسافت ولش نکرد.ویندوز ۹۵ و ۹۸ هم به صورت 9.x خونده میشن.