انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کدام انتشار کمک!!!!!!!!! آآآآآی کم..........ک!!  (دفعات بازدید: 1222 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین tmatini

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
سلام دوستان

من در لینوکس تازه کارم و میخوام شروع به مطالعه جدی در این زمینه بکنم بعدش میخوام برم کمی هم در مورد مجازی سازی کار کنم . یکی به من گفت برو دبیان رو یاد بگیر . من شروع به نصب دبیان کردم اما وقتی مشکلی پیش میاد کسی نیست که بلد باشه و جواب بده. یعنی مرجعی که بخوایم ازشون سوال کنیم در مورد دبیا کمه . ولی در مورد مثلا centos تا دلت بخواد منبع هست. به نظرتو چی بخونم؟ از الان باید معلوم کنم.

ممکنه راهنمایی کنید . برای موفق بودن باید به اندازه کافی آدم دورور برت باشه که بتونی در زمان مشکل باهاشون در میون بزاری وگرنه مثل الان هی این در و اون در میزنی به نتیجه نمیرسی.

الان روی vmworkstatin  نصب کردم  میخوام روش  IP   بزارم که شبکه داخلی رو ببینه ولی اصولا پکتها از این سرور مجازی حارج نمیشه . فایر والها رو خاموش کردم هم روی کامپیوتر Host هم روی کامپیوتر مهمان. ولی هیچ نتیجه ای نداره. کلی سوال دارم نمیدونم از کجا بپرسم. مثلا اینکه چرا در دبیان مثل سری redhat  برای خاموش کردن فایر وال یه دستور یه خطی وجود نداره و باید چندین خط دستور رو با سوئیچهای مختلف بزنی در صورتی که در redhat  فقط کافیه بگی  service ip-tables stop  همین.

و کلی از این دست سوالات . خسته شدم الان چند روزه منتظرم بتونم این vm  لعنتی رو ست کنم که بتونه کامپیوتر host  رو ببینه نمیشه. نمیدونم باید چیکار کنم دیگه!!!!!

:(

](*,) ](*,)
« آخرین ویرایش: 07 آبان 1393، 11:39 ق‌ظ توسط tmatini »

آفلاین alireza hashemi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 232
پاسخ : کدام انتشار کمک!!!!!!!!! آآآآآی کم..........ک!!
« پاسخ #1 : 07 آبان 1393، 01:32 ب‌ظ »
سلام.
توزیع های لینوکس فرق زیادی با هم ندارن.
اگر میخوای برای سرور ها استفاده کنی redhat و centos خوبه.
برای استفاده های عادی میتونی از اوبونتو شروع کنی چون توی ایران انجمن اوبونتو خیلی فعاله و میتونی سریع مشکلاتت رو حل کنی. بعد از اینکه ی کم با لینوکس آشنا شدی fedora و opensuse رو هم تست کن و اون موقع هست که میتونی توزیع مورد نظر خودت رو پیدا کنی.

(این توزیع هایی که توی متن بالا اسم بردم از مهمترین توزیع های لینوکس هستند و بهترین پشتیبانی رو دارن. البته debian هم هست که من زیاد ازش خوشم نیومد.)

آفلاین محمد فدوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 485
« پاسخ #2 : 10 آبان 1393، 01:06 ق‌ظ »
من میگم با هر نیتی که میخوای بیای سمت لینوکس از اوبونتو شروع کن! تو همین اوبونتو به این روونی به هزاران مشکل میخوری!!  :)
Xubuntu نصب کن یه چندماهی باش کار کن بعد که دستت اومد اگه خواستی عوضش کن.

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1525
« پاسخ #3 : 10 آبان 1393، 07:45 ق‌ظ »
ورود شما رو به دنیای ازاد و انجمن ابونتو تبریک میگم.
دوست عزیز به نظر من خودتونو با امتحان کردن توزیع های مختلف اذیت نکن.شما نسبت به سخت افزار سیستم تون ابونتو و یا یکی از خانواده های ابونتو رونصب کنید.(به عنوان سیستم عامل اصلی)بعد تو virtualbox (برنامه رو از سایت رسمی دانلود کنید.)می تونید هر توزیعی که خواستید نصب کنید و امتحانش کنید.(بدون اینکه به سیستم اصلی تون اسیب بزنید.این کار برای شما در حد اشنایی با توزیع های دیگه می تونه باشه.)ابونتو دارای جامعه کاربری و پشتیبانی قوی هستش که می تونه به شما خیلی کمک کنه.
در کل اگه سخت افزار قوی مثل ram 2gb به بالا, cpu دوهسته ای و یا cori3 به بالا دارید ابونتو 64 بیتی نصب کنید واگه کمتر از این هست ابونتو 32 بیت یا یکی از خوانواده های ابونتو مثل xubuntu lubuntu نصب کنید.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین alireza hashemi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 232
« پاسخ #4 : 11 آبان 1393، 01:56 ق‌ظ »
همون طور که تو پست اولم گفتم توزیع های لینوکس فرق زیادی با هم ندارن.
نصب ی سیستم عامل توی virtualbox با نصب اون به صورت مستقیم فرق داره و توی virtualbox تجربه ی خوبی از ستفاده ی اون سیستم عامل نمیبری. اوبونتو ی سیستم عامل خوب لینوکس هست اما هیچ وقت از نصب سیستم عامل جدید نترس و خودت رو از این کار محروم نکن.شاید توی توزیع های دیگه به تجربیات بهتری برسی.
« آخرین ویرایش: 11 آبان 1393، 01:58 ق‌ظ توسط alireza hashemi »

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
« پاسخ #5 : 11 آبان 1393، 12:16 ب‌ظ »
سلام دوستان

من در لینوکس تازه کارم و میخوام شروع به مطالعه جدی در این زمینه بکنم بعدش میخوام برم کمی هم در مورد مجازی سازی کار کنم . یکی به من گفت برو دبیان رو یاد بگیر . من شروع به نصب دبیان کردم اما وقتی مشکلی پیش میاد کسی نیست که بلد باشه و جواب بده. یعنی مرجعی که بخوایم ازشون سوال کنیم در مورد دبیا کمه . ولی در مورد مثلا centos تا دلت بخواد منبع هست. به نظرتو چی بخونم؟ از الان باید معلوم کنم.

ممکنه راهنمایی کنید . برای موفق بودن باید به اندازه کافی آدم دورور برت باشه که بتونی در زمان مشکل باهاشون در میون بزاری وگرنه مثل الان هی این در و اون در میزنی به نتیجه نمیرسی.

الان روی vmworkstatin  نصب کردم  میخوام روش  IP   بزارم که شبکه داخلی رو ببینه ولی اصولا پکتها از این سرور مجازی حارج نمیشه . فایر والها رو خاموش کردم هم روی کامپیوتر Host هم روی کامپیوتر مهمان. ولی هیچ نتیجه ای نداره. کلی سوال دارم نمیدونم از کجا بپرسم. مثلا اینکه چرا در دبیان مثل سری redhat  برای خاموش کردن فایر وال یه دستور یه خطی وجود نداره و باید چندین خط دستور رو با سوئیچهای مختلف بزنی در صورتی که در redhat  فقط کافیه بگی  service ip-tables stop  همین.

و کلی از این دست سوالات . خسته شدم الان چند روزه منتظرم بتونم این vm  لعنتی رو ست کنم که بتونه کامپیوتر host  رو ببینه نمیشه. نمیدونم باید چیکار کنم دیگه!!!!!

:(

](*,) ](*,)
دوست عزیز برای مجازی سازی که فرق نمی کنه چه سیستم عاملی کار می کنی با vmware vsphere ESXi میتونی روی سرور کار کنی که نیازی به host نداری چون خودش روی سخت افزار مستقیم نصب میشه مثل سیستم عامل ها برای مجازی سازی معمولی هم که باز فکر نمی کنم ربطی به سیستم عاملت داشته باشه و میتونی vmware workstation رو روی هر توزیعی از لینوکس نصب کنی!
برای انتخاب توزیع در حال حاضر که تجربه کافی نداری بهتر همونطور که دوستان گفتند از اوبونتو استفاده کنی ولی بعد از مدتی که دستت اومد برای سرویس کار بودن روی لینوکس توزیع های ردهت (centos) ,و سوزه توصیه میشه.
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4906
  • masoft قدیم
« پاسخ #6 : 14 آبان 1393، 11:30 ب‌ظ »
۶. شما توافق می‌کنید که برای ارسالهای خود عناوین متناسب با متن انتخاب نمائید.
به عنوان مثال «فقط شبکه» یا «مشکل پشت مشکل» عناوین نامناسب و «به اشتراک گذاری اینترنت در اوبونتو» در صورتی که متن سوال نیز در همین مورد باشد یک عنوان مناسب است. لطفاً در هنگام ایجاد ارسال جدید به این نکته توجه نمائید تا ارسال شما بیشتر مورد توجه سایر کاربران قرار گیرد!

قبل از هرچیز، لطفا عنوان پست رو تصحیح کنید!

آفلاین tmatini

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
« پاسخ #7 : 25 آبان 1393، 10:17 ق‌ظ »
سلام دوست عزیز ممنون بایت تذکرتون

مسئله برداشت ما از سوال هست سوال اصلی همونه که گفتم کدام انتشار از اینوکس رو بخونم؟ مشکلی که بیان شد برای توضیح دلیل تردید من در اتنخابه

بازم ممنون