انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بهترین محیط برنامه نویسی php  (دفعات بازدید: 7365 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Deleted Account!

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
  • Deleted Account!
    • Deleted Account!
بهترین محیط برنامه نویسی php
« : 08 آبان 1393، 01:41 ب‌ظ »
سلام
دوستان بهترین محیط (ادیتور) برای برنامه نویسی به زبان php در اوبونتو چی هست ؟
پ.ن :‌ البته جز Geany
Deleted Account!

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1350
پاسخ : بهترین محیط برنامه نویسی php
« پاسخ #1 : 08 آبان 1393، 01:54 ب‌ظ »
phpstorm
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین کامروا

• Full Member
  • *
  • ارسال: 235
  • ایالات متحده جهرم
« پاسخ #2 : 09 آبان 1393، 12:37 ق‌ظ »
پولی :
1- Zend Studio معرکه است.
2- PHPStorm خوبه ولی وقتی متن فارسی رو SELECT‌ میکنید، قر و قاطی نشون میده!

رایگان و OpenSource :
1- من خودم Eclipse PDT‌ رو ترجیح میدم.

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
« پاسخ #3 : 09 آبان 1393، 12:51 ق‌ظ »
atom

آفلاین Mavenium

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 59
    • Mavenium
« پاسخ #4 : 10 آبان 1393، 12:12 ق‌ظ »
1- Brackets
2- PhpStorm
بلندترین فریاد,سکوت است.

آفلاین محمد فدوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 485
« پاسخ #5 : 10 آبان 1393، 12:58 ق‌ظ »
از مجانی ها استفاده کن:
۱. Netbeans IDE: معرکه نیست ولی امکانات قابل قبولی داره برای نوشتن PHP
۲. Sublime Text: نسخه مجانی هم داره و واقعا یکی از بهترین ادیتورهاست
۳. BlueFish: خیلی خوب و کم حجم و روون
۴. Mono: برای OSX طراحی شده ولی خیلی هنرمندانه واسه GNU/Linux پورت شده. محیط شیک و تمیزی داره. من Sublime رو ترجیح میدم به Mono.
۵. یه ادیتور خیلی خوبم هست مال شرکت Adobe به اسم Brackets. نمیدونم برای برنامه نویسی PHP مناسبه یا نه. واسه Nodejs که حرف نداشت.
۶. اگه سرت درد میکنه واسه ادیتورهای کلاسیک با کانفیگ‌های قدرتمند و عالی از Vim و Emacs استفاده کن. آموزشم زیاد هست. حتی تو همین انجمن.

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
« پاسخ #6 : 10 آبان 1393، 02:40 ق‌ظ »
من خودم دنبال یه ادیتور آزاد یا ترجیحا ارزون برای web و php هستم ولی هنوز پیدا نکردم.
Atom و Brackets کندن. اصلا ادیتوری که با تکنولوژی ها وب نوشته بشه هیچ موقع به سرعت برنامه‌های native دسکتاپ نمیرسه. پشتیبانی‌شون از PHP هم اصلا کامل نیست.
PHPStorm رو یک بار خواستم اجرا کنم گفت Oracle Java RE میخواد و با OpenJDK سازگار نیست که از لیستم خط خورد. فعلا بهترین انتحاب Sublime Text هست ولی هفتاد دلار برای منی که بیکارم کم پولی نیست.
پیشنهاد دیگه ای دارید؟
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین Ma3X

• *
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
« پاسخ #7 : 10 آبان 1393، 09:42 ق‌ظ »
Brackets رو آخرین بار که تست کردم از PHP پشتیبانی نمی‌کرد ولی Atom کند نیست، تنها مشکلش اینه که فعلا فایل‌های بزرگ‌تر از ۲ مگابایت رو نمی‌تونه باز کنه.
من مدت زیادی (کمی بیشتر از یک سال) با Sublime Text 3 کد زدم (و اون اعلان «تو رو خدا بخر» رو بعد هر چند بار save کردن تحمل کردم) و بعد از اون Atom و Eclipse PDT رو امتحان کردم، چون شخصا روحیه‌م با IDE سازگار نیست و با یک Text Editor راحت‌ترم الان چند ماهه که بخش اعظم کارم رو با Atom انجام می‌دم و راضیم ازش.

اگر دنبال یک محیط توسعه هستی از اکلیپس (ورژن Lunar خیلی بهبودها داره) به همراه PDT استفاده کن، خوبیش اینه که PDT توی مخازن رسمی اکلیپس هست. اگر از اکلیپس استفاده کردی، حتما Web Development Tools و JavaScript و XML Tools رو هم نصب کن تا تجربه بهتری داشته باشی.
اگر هم به دنبال یک ادیتوری سعی کن حداقل یک ماه (حتی آخر هفته‌ها که کار جدی نداری) باهاش کد بزنی، به‌نظرم نظرت عوض می‌شه.

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #8 : 10 آبان 1393، 09:47 ق‌ظ »
من خودم دنبال یه ادیتور آزاد یا ترجیحا ارزون برای web و php هستم ولی هنوز پیدا نکردم.
Atom و Brackets کندن. اصلا ادیتوری که با تکنولوژی ها وب نوشته بشه هیچ موقع به سرعت برنامه‌های native دسکتاپ نمیرسه. پشتیبانی‌شون از PHP هم اصلا کامل نیست.
PHPStorm رو یک بار خواستم اجرا کنم گفت Oracle Java RE میخواد و با OpenJDK سازگار نیست که از لیستم خط خورد. فعلا بهترین انتحاب Sublime Text هست ولی هفتاد دلار برای منی که بیکارم کم پولی نیست.
پیشنهاد دیگه ای دارید؟

چرا از vim استفاده نمی‌کنی؟
http://gosukiwi.svbtle.com/vim-configuration-for-web-development
http://stackoverflow.com/questions/3173963/useful-vim-plugins-for-web-development-and-design-php-html-css-javascript

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
« پاسخ #9 : 10 آبان 1393، 11:36 ق‌ظ »
نقل‌قول
Brackets رو آخرین بار که تست کردم از PHP پشتیبانی نمی‌کرد ولی Atom کند نیست، تنها مشکلش اینه که فعلا فایل‌های بزرگ‌تر از ۲ مگابایت رو نمی‌تونه باز کنه.
اسکرول کد اتم روی OS X فوق العاده کند بود، روی لینوکس اسکرول یکم بهتره ولی سوییچ بین تب‌ها نیم ثانیه‌ای طول میکشه که بی نهایت آزاد دهنده است. (ویدئو رو ببین) منوهای برنامه هم native نیست. ولی خب این که میشه هر قسمتش رو با CSS شخصی سازی کرد عالیه.
نقل‌قول
من مدت زیادی (کمی بیشتر از یک سال) با Sublime Text 3 کد زدم (و اون اعلان «تو رو خدا بخر» رو بعد هر چند بار save کردن تحمل کردم) و بعد از اون Atom و Eclipse PDT رو امتحان کردم، چون شخصا روحیه‌م با IDE سازگار نیست و با یک Text Editor راحت‌ترم الان چند ماهه که بخش اعظم کارم رو با Atom انجام می‌دم و راضیم ازش.
مطعنی ST 3 بوده و نه دو؟ چون برای اجرای SublimeText 3 لازمه کد لایسنسی که خریدی رو وارد کنی.
نقل‌قول
اگر دنبال یک محیط توسعه هستی از اکلیپس (ورژن Lunar خیلی بهبودها داره) به همراه PDT استفاده کن، خوبیش اینه که PDT توی مخازن رسمی اکلیپس هست. اگر از اکلیپس استفاده کردی، حتما Web Development Tools و JavaScript و XML Tools رو هم نصب کن تا تجربه بهتری داشته باشی.
اگر هم به دنبال یک ادیتوری سعی کن حداقل یک ماه (حتی آخر هفته‌ها که کار جدی نداری) باهاش کد بزنی، به‌نظرم نظرت عوض می‌شه.
چهار یا پنج سال پیش بود که نصبش کردم. فوق العاده سنگین، bloated و شلوغ بود. بعد از تجربه ادیتور سوپر سریع و مینیمالی مثل Sublime Text نمی‌تونم دیگه این IDE ها رو تحمل کنم.
نقل‌قول
چرا از vim استفاده نمی‌کنی؟
http://gosukiwi.svbtle.com/vim-configuration-for-web-development
http://stackoverflow.com/questions/3173963/useful-vim-plugins-for-web-development-and-design-php-html-css-javascript
چند بار راهنماش رو خوندم و یه مدت باش کد زدم ولی هربار ولش کردم. ادیتوری که برای دو ساعت کد زدن باید دو روز کانفیگش کنی به درد من نمیخوره. دوست دارم NeoVim رو تست کنم. شاید بهتر از Vim باشه.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
« پاسخ #10 : 10 آبان 1393، 11:51 ق‌ظ »
برای php معمولا(با توجه به سابقه کاری در چند شرکت) از netbeans استفاده میشه (البته رو ویندوز vmware)من خودمم بیشتر از همین netbeans استفاده کردم ولی فکر کنم تو سایتای torrent بتونی magnet link مربوط به IDE بسیار قوی zend studio رو پیدا کنی و البته zend framework رو!
« آخرین ویرایش: 10 آبان 1393، 11:52 ق‌ظ توسط v.taghavi68 »
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین محمد فدوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 485
« پاسخ #11 : 10 آبان 1393، 12:21 ب‌ظ »
منم نظرم اینه که Netbeans رو تست کنی. نه سنگینی آنچنانی داره و هم در حد خوبی قابلیت داره. با Vim توی ایران نمیتونیم کنار بیایم چون توی تایپ کاراکترای فارسی به مشکل میخوریم. ولی اگه سبک بودن ادیتور برای بیش از حد مهمه از Emacs استفاده کن.
از Vim یکم روون‌تره و راحت‌تر هم کانفیگ میشه.
اینم بگم که روی BlueFish و jEdit هم فکر کن! ;)

آفلاین Ma3X

• *
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
« پاسخ #12 : 10 آبان 1393، 12:27 ب‌ظ »
نقل‌قول
اسکرول کد اتم روی OS X فوق العاده کند بود، روی لینوکس اسکرول یکم بهتره ولی سوییچ بین تب‌ها نیم ثانیه‌ای طول میکشه که بی نهایت آزاد دهنده است. (ویدئو رو ببین) منوهای برنامه هم native نیست. ولی خب این که میشه هر قسمتش رو با CSS شخصی سازی کرد عالیه.
اتفاقا من هم توی OSX و هم توی اوبونتو از Atom استفاده کردم و این مشکلی رو که میگی  ندارم (من MBP MGX72 دارم که خیلی هم تاپ نیست). می‌تونی بگی حجم فایل‌هایی که ادیت می‌کردی چقدر بود و این‌که کانفیگ ادیتور چی بود (مثلا soft wrap فعال بود یا نه)؟ رزولوشن مانیتورت روی چند تنظیم شده؟

نقل‌قول
مطعنی ST 3 بوده و نه دو؟ چون برای اجرای SublimeText 3 لازمه کد لایسنسی که خریدی رو وارد کنی.
آره، از این‌جا دانلودش کن: http://www.sublimetext.com/3
می‌تونی باهاش کار کنی ولی هر چند بار که فایل رو ذخیره می‌کنی یک پنجره باز می‌شه که «بالاخره چی شد؟ می‌خری یا نه؟!» :|

آفلاین Ma3X

• *
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
« پاسخ #13 : 10 آبان 1393، 12:33 ب‌ظ »
پ.ن: ویدئو رو دیدم، Atom توی اسکرول مشکلی نداره ولی مشکل select رو من هم داشتم و بعد از مدتی فهمیدم: وقتی اتفاق میفته که سعی کنی از وسط صفحه با ماوس سلکت کنی. پس وقتی از ابتدای سطر سلکت رو شروع کنی یا با کیبورد سلکت کنی (که shortcutهای خوبی هم داره) این مشکل پیش نمیاد.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19811
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #14 : 10 آبان 1393، 05:40 ب‌ظ »
من با vim کد می‌زنم و بی‌نهایت راضی ام. اوّلش یه مدّت طول می‌کشه تا یاد بگیری و پیکربندی‌اش کنی، ولی بعدش دیگه راحتی!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن