انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: سرور میرور (Repositorty) تمام بسته های اوبونتو در ایرا  (دفعات بازدید: 32656 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
دوست عزیز

کسی زحمت های شما رو بی ارزش نمی دونه و همگی دوستان از شما متشکر هستند که این کار رو کردید
بنده با سازمانهای دولتی هم کار کردم و می دونم حتی این فکر ها هم به ذهن یکی از مدیرانشون نمی رسه
و برای همین از شما تشکر می کنم

حق بدید چون کاربران  مشکلاتی با مخازنی که برای توزیع opensuse در ایران معرفی شد داشتند و این یک سابقه خوب نیست

اگر از دید کاربران نگاه کنید خواهید دید برای کاربران عادی تفاوتی نداره که از کدوم سرور برای منابعشون استفاده کنند
چون اینترنت در ایران با سرعت بسیار پایینی هست و حرف شما وقتی برای کاربران قابل لمس میشه که سرعت ها انقدر زیاد باشه که سرور ها پاسخگو نباشن ( در این موقع هست که داشتن سرور محلی در کنار سرور های دیگه بسیار خوب به نظر می رسه )

در حالی که این بی اعتمادی که دوستان دیگه هم گفتن وجود داره و وزارت ارتباطات و شرکت های وابسته به اون اصلاً برای نظر کاربران اهمیتی قائل نیستن ( سخن من با شما نیست و از شما گله نمی کنم :) )

حالا اگر ۱ هزارم هم این بی اعتمادی باشه چرا کاربرانی که می تونند از سرور مطمئن تری استفاده کنند بیان و به نفع سازمان و وزارتی حرکت کنند که برای کاربرانش اهمیتی قائل نیست؟

اینکه یک سرور میرور در ایران راه بیفته خیلی بحث تنیکی نیست که بگیم اگر راه بیفته یه قدم بزرگ برداشتیم
خیلی چیزهای مهم تر و اساسی تری در مورد نرم افزار آزاد - حقوق پدید آورندگان و تولید کنندگان -  زیرساخت های مخابراتی و سرویس های مخابرات و اینترنت وجود داره :)

نمی خوام این بحث رو خیلی ادامه بدم

می دونم شما هم درگیری هایی حتی با اون طرف داشتید که راضی به این کار بشن ( یا حتی بهش فکر بکنن ) و همچنین برای راه اندازی و معرفیش زحمت های زیادی کشیدی
بازم از شما متشکر هستم و فکر می کنم اکثر کاربران  هم همین نظر رو داشته باشن:)

ولی شما هم به کاربران حق بدید که ممکنه با دیدی منفی به این قضیه نگاه بکنند :)  نه به خاطر اینکه کار شما بی ارش باشه یا اینکه سرور میرور داخلی چیز بدرد نخوری باشه ( بلکه به خاطر قضایایی که خودتون هم می دونید :) )

کار خود را ادامه بدید. کار شما بسیار با ارزش هست و می تونید اون رو در زمینه ها و مورد های دیگه هم امتحان کنید:)
مطمئن باشید می تونید رو کمک کاربران اینجا هم حساب کنید :) چون هدف همه در اینجا داشتن دنیایی آزاد و بهتر هست :)
« آخرین ویرایش: 26 تیر 1388، 07:09 ب‌ظ توسط کرگدن »

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین someonenew

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 31
« آخرین ویرایش: 20 خرداد 1390، 02:03 ب‌ظ توسط h_chakoshi »

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
بحث توهین نیست کار شما ارزشمند هستش و قیمتهاتون حتما درست تر از منه

شما میفرمائید دلیل منطقی بیاریم که این کار ضرر داره

بنده عرض میکنم شما که ۴ میلیون هزینه کردید و کلی زمان گذاشتید بفرمائید که این کارتون چه حسنی داره ؟

یه حسن بفرمائید تا بنده متوجه بشم

تنها کاری که من کردم این بود که از امکانات، تجهیزات و ظرفیت هایی که وجود داشت و بی استفاده مونده بود سعی کردم یه استفاده مفید کنم. ضمن اینکه تا اونجا که من میدونم سرور ها توسط کنونیکال یه طور خودکار از لحاظ آپ بودن تست میشن و اگر سرور ها مشکل طولانی داشته باشند از همونجا آدرس میرور رو عوض می کنند بدون اینکه کاربر حتی متوجه بشه! در واقع سرور های به اصطلاح ubuntu country official mirror  آدرسشون یه subdomain از دامین ubuntu.com هست که هر وقت بخواهند اون رو به طرف سرور ما تنظیم می کنند و هر وقت بخواهند به سمت سرور های مرکزی خودشون. در واقع این کار بیشتر کمک به اوبونتو است برای اینکه ترافیک از روی سرور های اونها برداشته بشه.

خوب پس اینکار شما هیچگونه حسنی برای جامعه کاربران اوبنتو در ایران نداره

۲ تا موسسه از این کار نفع میبرند اولی زیر ساخت هستش و دومی کنونیکال

بعید میدانم شما دلسوز شرکت کنونیکال باشید و یا اساسا این شرکت به دلسوزی شما نیازی داشته باشه

دوست عزیز کاری که شما انجام دارید میدید دانسته یا ندانسته کمک مستقیم به زیر ساخت هستش ، هیچ حسن دیگه‌ای بنده توی طرح شما نمیبینم

گفتید "در کل اینم بگم دلم واسه خودم می سوزه 2 ماه بیخود وقت خودم رو رو این کار گذاشتم! و با این روشی که ما ها داریم فکر نکنم حالا حالاها به جایی برسیم."

بنده عرض میکنم این طرح شما هیچ گونه ارزشی برای کاربران نداشته که بجائی برسیم یا نرسیم صرفا یا به دلیل خوش آمدن مدیران بالاتر انجام شده و یا پنجه انداختن در سرابی بی حاصل .

حالا ما از این طرح استقبال کنیم چی میشه ؟ دانشی اضافه میشه ؟ پیشرفتی حاصل میشه ؟ یا اینکه شما به عنوان کسی که طرحی داده که شرکت زیر ساخت بیش از این کلفت بشه مورد تشویق قرار میگیرید ؟

بنده در اینجا از کلیه مدیران فروم خواهش میکنم به دلیل مطالبی که گفته شد ( بخصوص مطالب پخته و با ارزش کرگدن گرامی ) اجازه ندهند این مخازن به عنوان مخازن رسمی شرکت ثبت بشه .( اگر این اتفاق بیافته امضا جمع میکنیم و درش میاریم  ;) )

شما هم البته از موضع قدرتتون میتونید استفاده کنید و مخازن اوبنتو رو ببندید که تکلیف مشخص بشه

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
کار شما بسیار عالی، با ارزش و قابل تقدیره و یکی از نیازهای ضروری کاربران ایرانی است که سرعت دسترسی اینترنتی مطلوبی ندارند. همه ما نهایت سعیمون رو میکنیم تا کاربران با نرم‌افزارهای آزاد آشنا بشن و اونها ترغیب به استفاده می‌کنیم، هر کسی به نوبه خودش و درحد توانش این کار رو انجام میده :)

قطعا هیچ شک و شبه‌ای در مورد ارزش کاری که شما شروع کردید وجود نداره و بحث به نظرم از جایی به حاشیه رفته که بحث دولتی بودن شرکت شما و الباقی قضایا مطرح شده. متاسفانه بعضی وقتا کاربرا *بدون* درنظر گرفتن *شرایط طرف مقابل و مسئولیتهاش و تواناییهاش* شروع به انتقاد/پیشنهاد میکنن که به نظرم منطقی و منصفانه نیست...

من از طرف خودم و کاربران سایت ازتون تشکر میکنم و ورودتون به انجمن رو به فال نیک میگیرم و امیدوارم بتونید این سرویس رو با کیفیت خوب بالا نگه دارید :)

HardyLaity:
من از تو هم انتظار دارم که اگر جایی کار میکنی (دولتی یا خصوصی) که میتونی سرویسی رو برای جامعه کاربری بگیری حتی اگر موقت باشه این کار رو بکنی!

پ.ن: نامه نگاری و صحبت قبلی ما با h_chakoshi این بوده که پیش از اینکه به فکر رسمی شدن این مخازن باشن اجازه بدن مدتی کاربرا از این مخازن استفاده کنن و این درخواست بنده بوده که تو انجمن پست بزنن و سرویسی که راه‌اندازی کردن رو معرفی کنن!
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین someonenew

• Jr. Member
  • *
« آخرین ویرایش: 20 خرداد 1390، 02:03 ب‌ظ توسط h_chakoshi »

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
زیر ساخت به جای اینکار باید اول به فکر ارائه اینترنت به کشور باشه به جای این شبه اینترنت فعلی که هر لحظه دلش میخواد قطعش میکنه و یا کندش میکنه و سر اخر هم مسولییتی قبول نمیکنه اینترنت رو اگه درست و پایدار ارائه کنه نیاز به چنین کارهایی نیست و همه ما مطمئنن استقبال میکنیم

تو این ماههای اخیر از زمانی که اون فایر والش رو بر روی اینترنت کشور راه انداخت تا چند ماه بعدش که ما تازه متوجه شدیم چرا اون زمان چنین کاری کرد  ;) و این یک ماه اخیر که داره بخوبی از توانش بهره برداری میکنه برای مقاصدی غیر قانونی نمایی از این شرکت و اقداماتش رو جلوی ما میزاره که هیچ گونه اعتمادی برامون باقی نذاشته

منم بنا رو بر این میزارم شما حسن نیت دارین و دارید برای علائق مشترک ما مثه مبحث متن باز در ایران تلاش میکنید اما مشگل اینه جایی که هستید و شرکتهای وابسته و ذیربط اون حسن نیت ندارند و دارند بطور غیر قانونی بر ضد کاربران ایرانی فعالیت میکنند

پاینده باشید
« آخرین ویرایش: 26 تیر 1388، 08:28 ب‌ظ توسط حسن حبیبی »

آفلاین someonenew

• Jr. Member
  • *
« آخرین ویرایش: 20 خرداد 1390، 02:04 ب‌ظ توسط h_chakoshi »

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
من چک کردم... خوب کار میکنه... اما آیا همه ی پکیج هایی که روی سرور اصلی اوبونتو هست روی این میرور هم هست؟... اگه تعداد کاربراش زیاد بشه آیا قطعا مطمئنین که میتونین اونا رو ساپورت کنین؟
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین مصطفی بزاز

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 88
این کار چندان کمکی نمی‌کنه چون سرعت اینترنت اکثر کاربرا کندتر از اونیه که سرعت سرور اهمیت داشته باشه. بازی هم که نیست که تاخیر خیلی مهم باشه.
از اون طرف هم اگه اتفاقی براش بیفته (مثل sms دچار مشکل فنی بشه   ;D) مشکل چندان بزرگی نیست. خیلی راحت می‌ریم رو سرورهای اصلی.
Mint Gloria x86 ( +Windows XP x86)
Intel E7300 @ 2.66
ATI 3650HD 512MB
2x2GB DDR2 800
ASUS P5QL Pro

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
    • پلت ولگ
دوستان... اصلا فرض کنیم این آقا حسن عامل نفوذی (!!!) همین شرکت های معلوم الحال باشه!... درسته که کسی دل خوشی از اینترنت فعلی ایران نداره... اما حالا که حتی یک کار خوب میخوان انجام بدن هرچند کوچیک... ما باید قبول کنیم... امتحان کنیم... و سطح توقعمون رو بالا ببریم... تا اونا هم بیشتر سر کیسه ی اینترنت رو شل کنن... اگه کلا بخوایم همه ی کارهاشونو... چه خوب چه بد تحریم کنیم... به هیچ جا نمیرسیم و بی شک اونا هم همینو میخوان...

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
از نظر من تست این میرور فکر نمی کنم ضرری داشته باشه...
شخصا فقط برای تست مخازن و کیفیت سرور اون ( نه امنیت و صحت پکیج ها ) ٫ کامپیوتر PC که توی خونه دارم و از اون فقط برای تست توریع ها و پکیج ها استفاده می کنم از این مخازن استفاده می کنم . فکر می کنم کاری که این دوستمون انجام دادن حداقل ارزش تست و امتحان کردن اون رو داشته باشه ( هرچند از نظر من ارزشش بیش از این هاست :) )

فقط امیدوارم با شلوغی سرور و ترافیک بالا مواجه نشه و کم نیاره...
« آخرین ویرایش: 26 تیر 1388، 09:13 ب‌ظ توسط ROSHA »
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین someonenew

• Jr. Member
  • *

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
    • پلت ولگ
من چک کردم... خوب کار میکنه... اما آیا همه ی پکیج هایی که روی سرور اصلی اوبونتو هست روی این میرور هم هست؟... اگه تعداد کاربراش زیاد بشه آیا قطعا مطمئنین که میتونین اونا رو ساپورت کنین؟
همه  پکیج ها هست. این سرور دقیقا میرور uk.archive.ubntu.com  هست. از نسخه 6.06 تا 9.04
نقل‌قول
اصلا فرض کنیم این آقا حسن عامل نفوذی (!!!) همین شرکت های معلوم الحال باشه!...
دوست عزیز این نکته رو هم فراموش نکنید، توی این شرکت ها هم امثال من و شما دارن کار می کنند، فکر نکنید یک عده آدم از اون جاهایی که همه میدونیم آوردن!  ;)

حسن جان... حرف من شوخی بود... ;)
البته سوال دومم بی جواب موند ها!

آفلاین someonenew

• Jr. Member
  • *

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
    • پلت ولگ
نقل‌قول
اگه تعداد کاربراش زیاد بشه آیا قطعا مطمئنین که میتونین اونا رو ساپورت کنین؟

راستش براوردی از میزان کاربرای ایرانی اوبونتو ندارم، ولی خیلی بعیده مشکلی پیش بیاد. یعنی سرور که کم نمیاره فکر نمی کنم پهنای باند فعلی هم کم بیاد.

حالا اگه اومد.... اونوقت چه میکنین؟ باید آمادگیشو داشته باشین دیگه... شما فرض کن مثلا ۱۰۰۰۰ نفر کاربر لینوکس داشته باشیم ( که فکر کنم داشته باشیم!)... آیا پهنای باند کافیه؟
« آخرین ویرایش: 26 تیر 1388، 10:04 ب‌ظ توسط پیام »