دوست عزیز
کسی زحمت های شما رو بی ارزش نمی دونه و همگی دوستان از شما متشکر هستند که این کار رو کردید
بنده با سازمانهای دولتی هم کار کردم و می دونم حتی این فکر ها هم به ذهن یکی از مدیرانشون نمی رسه
و برای همین از شما تشکر می کنم
حق بدید چون کاربران مشکلاتی با مخازنی که برای توزیع opensuse در ایران معرفی شد داشتند و این یک سابقه خوب نیست
اگر از دید کاربران نگاه کنید خواهید دید برای کاربران عادی تفاوتی نداره که از کدوم سرور برای منابعشون استفاده کنند
چون اینترنت در ایران با سرعت بسیار پایینی هست و حرف شما وقتی برای کاربران قابل لمس میشه که سرعت ها انقدر زیاد باشه که سرور ها پاسخگو نباشن ( در این موقع هست که داشتن سرور محلی در کنار سرور های دیگه بسیار خوب به نظر می رسه )
در حالی که این بی اعتمادی که دوستان دیگه هم گفتن وجود داره و وزارت ارتباطات و شرکت های وابسته به اون اصلاً برای نظر کاربران اهمیتی قائل نیستن ( سخن من با شما نیست و از شما گله نمی کنم
)
حالا اگر ۱ هزارم هم این بی اعتمادی باشه چرا کاربرانی که می تونند از سرور مطمئن تری استفاده کنند بیان و به نفع سازمان و وزارتی حرکت کنند که برای کاربرانش اهمیتی قائل نیست؟
اینکه یک سرور میرور در ایران راه بیفته خیلی بحث تنیکی نیست که بگیم اگر راه بیفته یه قدم بزرگ برداشتیم
خیلی چیزهای مهم تر و اساسی تری در مورد نرم افزار آزاد - حقوق پدید آورندگان و تولید کنندگان - زیرساخت های مخابراتی و سرویس های مخابرات و اینترنت وجود داره
نمی خوام این بحث رو خیلی ادامه بدم
می دونم شما هم درگیری هایی حتی با اون طرف داشتید که راضی به این کار بشن ( یا حتی بهش فکر بکنن ) و همچنین برای راه اندازی و معرفیش زحمت های زیادی کشیدی
بازم از شما متشکر هستم و فکر می کنم اکثر کاربران هم همین نظر رو داشته باشن:)
ولی شما هم به کاربران حق بدید که ممکنه با دیدی منفی به این قضیه نگاه بکنند
نه به خاطر اینکه کار شما بی ارش باشه یا اینکه سرور میرور داخلی چیز بدرد نخوری باشه ( بلکه به خاطر قضایایی که خودتون هم می دونید
)
کار خود را ادامه بدید. کار شما بسیار با ارزش هست و می تونید اون رو در زمینه ها و مورد های دیگه هم امتحان کنید:)
مطمئن باشید می تونید رو کمک کاربران اینجا هم حساب کنید
چون هدف همه در اینجا داشتن دنیایی آزاد و بهتر هست