انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

شما کدام محیط را برای کارهای رومیزی ترجیح میدهید؟

اوبونتو (Gnome انگلیسی)
532 (63.5%)
اوبونتو (Gnome فارسی)
67 (8%)
کوبونتو  KDE
140 (16.7%)
زوبونتو (Xfce)
42 (5%)
همه با هم
57 (6.8%)

مجموع آرای اعضا: 836

نویسنده موضوع: کدام رابط گرافیکی؟ اوبونتو، کوبونتو، یا زوبونتو؟  (دفعات بازدید: 164446 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
اوبونتو بطور پیش فرض از رابط Gnome استفاده میکنه. قبل از اینکه من اوبونتو رو روی کامپیوترم نصب کنم، از لینوکس مندریوا با رابط KDE استفاده میکردم.
اوبونتو نمایی متفاوت از Gnome رو به من نشون داد با تغییرات فراوان. من KDE رو دوست داشتم چون نرم افزارهای فراوانی داشت و کاربر پسند بود. دوستانی دارم که از Xfce استفاده میکنند و فوق العاده راضی اند (و مغرور!!!).
به نظر شما کدام یک از توضیعها و برای چه کاربردی مناسبترند؟ برای شروع و برای پیشرفت؟
این تاپیک با کمک شما میتونه راهکار خوبی برای تازه واردها باشه!
« آخرین ویرایش: 13 دی 1385، 05:23 ب‌ظ توسط Mehdi »
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین irix

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 62
    • FreeMind.ir
به نظر من انتخاب گنوم یا kde کاملا به سلیقه مربوط هست. ابزارها و امکانات هر دو مناسب و خوب هستند. با هر دو کار کن و هر کدوم رو که بیشتر خوشت اومد به عنوان پیش‌فرض انتخاب کن.
اما محیط xfce برای سیستم‌های فدیمی بهتر است. چون خیلی محیط سبک و سریعی داره و برای کامپیوترهای ضعیف مناسب هست. البته بعضی‌ها هم همینجوری دوست دارن محیطشون سبک و سریع‌تر باشه و به همین خاطر از xfce استفاده می‌کنن. من خودم مدت‌های زیادی از window-maker استفاده می‌کردم!  ;)
« آخرین ویرایش: 13 دی 1385، 05:24 ب‌ظ توسط Mehdi »

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
من هم بسیاری از اوقات از خط فرمان استفاده می کنم و سعی می کنم کارامو ببرم اونجا
« آخرین ویرایش: 13 دی 1385، 05:24 ب‌ظ توسط Mehdi »

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
منم فکر میکنم انتخاب این میزکارها به سلیقه بستگی داره و اینکه ببینید تو کدوم محیط راحت ترید و ابزار کافی برای کار و لذت بردن از کامپیوترتون دارید... گوش به حرفای هکرها و گیک ها هم نکنید. ما میخواهیم به عنوان یه کاربر عادی کامپیوتر یه محیط زیبا و کارا و امن و پایدار داشته باشیم. همین!

در مورد xfce و سبک بودنش هم درسته که xfce سبکه ولی تا وقتی نخواهید یه ابزار غیر از ابزارهای خودش رو صدا کنید... مثلا نخواهید با Gimp یا Firefox یا OpenOffice یا... کار کنید که در این صورت من فکر میکنم سنگین تر از میزکارهای دیگه میشه. این قضیه رو من رو یه سیستم پنتیوم II تست کردم  :)
« آخرین ویرایش: 13 دی 1385، 05:25 ب‌ظ توسط Mehdi »
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • as in freedom
راستش من مدتها با KDE کار کردم اما وقتی گنوم رو توی اوبونتو دیدم، خیلی نظرم دربارش عوض شد! خیلی راحتتر بودم باهاش!
اما فکر میکنم به کا دی ای توی کوبونتو زیاد نرسیدن. این نظر شخصی منه! شاید اشتباه مبکنم.

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • as in freedom
برای کسانی که تازه با اوبونتو و حتی گنو/لینوکس آشنا شدن، بعد از انتخاب توزیع مناسب، ممکنه انتخاب محیط گرافیکی مطلوب خودشون باشه. فرم نظرسنجی بالای این عنوان هم ممکنه بتونه کمی به تصمیم گیری کمک کنه.
شما هم نظر بدید!
« آخرین ویرایش: 21 دی 1385، 10:12 ق‌ظ توسط mohi »

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
    • هزاردستان
آره! بحث جالبیه... چسبناک شد  ;)

آفلاین Navid

• Full Member
  • *
  • ارسال: 104
    • گنوایران.ارگ (اخبار و مقالات فارسی گنو/لینوکس)
من هم با irix و Mehdi موافقم، ببین من هر وقت بهم می‌گن که GNOME یا KDE می‌گم آب پرتقال یا آب انار؟
منظورم اینه که من شاید از آب پرتقال خوشم بیاد اما شما از آب انار، این موضوع کاملا سلیقه‌ای هست. 
شخصا با KDE شروع کردم و چون سیستمم ضعیف بود به WindowMaker روی آوردم اما متاسفانه WM از Maximize و Minimize پنجره درست پشتیبانی نمی‌کرد و مجبور شدم مدت‌ها از XFCE استفاده کنم.
الآن هم که سیستمم خوبه از GNOME استفاده می‌کنم چون تمام نیازهام رو برآورده می‌کنه. داشتن یه Panel خوب با Appletهای کارامد مثل ٔNetspeed یا Deskbar و برنامه‌های خوبی مثل GNOME Power Manager باعث می‌شه تا من به این محیط ساده و سریع و کارامد علاقه‌مند بشوم. اما مثلا Nautilus اضافی هست برای من چون تمام کارهام رو توی gnome-terminal انجام می‌دم و معتقدم سریع‌تر و بهتره اما خیلی‌های دیگه هستند که ترمینال رو احمقانه می‌دونند و از ناتیلوس استفاده می‌کنند.

خلاصه هر کی یجوره ;-)

آفلاین AlirezaYargholi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
سلام
استفاده از محیطهای گرافیکی با توجه به سلیقه و کاربری تعریف میشود.
باید برای مدتی از هر کدام استفاده کنی تا بتونی یکیشو انتخاب کنی.
شاید مقایسه آنقدر مناسب نباشه! :-\

آفلاین Navid

• Full Member
  • *
  • ارسال: 104
    • گنوایران.ارگ (اخبار و مقالات فارسی گنو/لینوکس)
اوبونتو بطور پیش فرض از رابط Gnome استفاده میکنه. قبل از اینکه من اوبونتو رو روی کامپیوترم نصب کنم، از لینوکس مندریوا با رابط KDE استفاده میکردم.
اوبونتو نمایی متفاوت از Gnome رو به من نشون داد با تغییرات فراوان. من KDE رو دوست داشتم چون نرم افزارهای فراوانی داشت و کاربر پسند بود. دوستانی دارم که از Xfce استفاده میکنند و فوق العاده راضی اند (و مغرور!!!).
به نظر شما کدام یک از توضیعها و برای چه کاربردی مناسبترند؟ برای شروع و برای پیشرفت؟
این تاپیک با کمک شما میتونه راهکار خوبی برای تازه واردها باشه!

والا استفاده از یه محیط گرافیکی غرور نداره!  به دوستانتون یه تذکر بدید ;-)

اما برای شروع من توزیع «پارسیکس گنو/لینوکس» رو پیشنهاد می‌کنم.
برای پیشرفت هم توزیعی رو پیشنهاد می‌کنم که شما دوستش دارید. در حقیقت بر اساس نیازتون، سلیقتون، نظرات شخصیتون و چیزهایی که دوست دارید ممکنه یه نفر از Yast توی SuSE خوشش بیاد  یکی از APT در دبیان یکی از میزکار GNOME در فدورا یکی از XFCE در Xubuntu و .... این کاملا به شما بستگی داره.
حالا از کجا نیازتون رو بشناسید با استفاده از میزکارهای مختلف، خوندن بررسی‌های مربوطه به این میزکارها از طرف کسانی که توی سایت‌های مختلف بررسی کردن و مقایسه با نیازهاتون. تصمیم گیرنده‌ی نهایی «شما هستنید»

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
    • هزاردستان
ممممم
ولی من فکر میکنم بسته به میزان علاقه و لذت بردن شما از یه پروژه میتونید بهش مغرور هم باشید و با غرور ازش یاد کنید! من یکی که  :)
Proudly use Gnome on Ubuntu و Proudly license my stuff under GPL...

در مورد شروع من نمیتونم به راحتی نوید راهنماییتون کنم! همه چیز بستگی به خودتون داره! خیلی‌ها در شروع میترسن و دوست ندارن چیزی رو نصب کنند و بعضی دیگه برعکس! از همون اول میخوان بپرن تو یه عمق ۴ متری...
یکی از شاگردای من اصرار داشت که با Redhat6 شروع کنه! و خیلی‌ها هم مدتها با لینوکسهای لایو زندگی میکنند...
یکی چند تا screenshot از یه KDE سفارشی شده میبینه و میگه که تا آخر عمر از KDE استفاده خواهد کرد و یکی هم تو Youtube اوبونتو رو میبینه با Beryl و... و میاد و اوبونتو ایران رو پیدا میکنه و شروع به کار میکنه... یکی دوست داره یه نسخه لینوکس نصب کنه و چند سال فقط اونو update کنه و یکی هم دوست داره هر چند وقت کل هارد رو فرمت کنه و از اول نسخه جدید نصب کنه...

بنابراین همین اتفاقات کوچولو شما رو با دنیای جدیدی آشنا میکنه که فقط باید توش جلو برید و معلومات کسب کنید و خودتون برای خودتون انتخاب کنید و با غرور هم ازش یاد کنید (از نظر من)...

تو دنیای لینوکس تنوع زیاده! که البته به نظر من هم خوبه و هم بد. هم میتونه باعث پیشرفت بشه و هم میتونه بسیار شکننده... خودتون بهتر میدونید که انواع و اقسام توزیعهای لینوکس در حال توسعه هستند از توزیعهای بزرگ با سابقه طولانی و سرمایه‌گذاری های میلیاردی گرفته تا توزیعی که ممکنه خودتون برای خودتون درست کنید و یک توسعه دهنده داشته باشه و هر وقت هم دیگه وقت نداشتید بیخیال بشید و ...

فاکتورهای زیادی تو انتخاب یک توزیع لینوکس اهمیت دارند! که شاید مهم ترین هاشون اجتماع بزرگ کاربران و اطمینان به ماندگاری توزیع، پایدار بودن، داشتن مستندات خوب و کامل، داشتن مخازن مستقل با بسته‌های نرم‌افزاری کامل و تست شده روی توزیع، رفع ایرادات امنیتی و bug fix منظم و سریع توسط تیم توسعه، در دسترس بودن منابع راهنما و ... باشند. اگر هم نیازهای تجاری دارید که باز فاکتورهای دیگه‌ای هم تو انتخابتون دخیل خواهند بود...
این روزا همه توزیعهای بزرگ لینوکس اکثر بسته‌های نرم‌افزاری و میزکارهای مختلف رو دارند... بنابراین خیلی نگران میزکارتون نباشید!

آفلاین milad

• Full Member
  • *
  • ارسال: 105
من فکر می‌کنم برای شروع باید از  gnome استفاده کرد چون اصولا gnome برای راحتی و ساده‌تر بودن طراحی شده و برنامه‌هایی هم که برای gnome نوشته شدن اکثرا ساده هستند و option های زیادی ندارند.  اما خودم یک مدت که کار کردم احساس کردم برنامه‌هایی که برای KDE نوشته شدن خیلی حرفه‌تر هستند. مثلا Amarok یا k3b! من واقعا مشابه اینا توی gnome ندیدم.

البته همون جور که اساتید گفتند مثل انتخاب آب پرتقال و آب انار هستش

آفلاین platoali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 212
من شخصا از kde استفاده می کنم. اصولا برنامه هایی که برای kde  وجود دارد به سلیقه ي  من بیشتر خوش می آید.  بسته ی نرم افزارهای  Kontact به نظر من دارای رابط تمیز تری  نصبت به evolution  هست، هرچند که evolution  دارای قابلیت های بیشتری می باشد و لی من از هیچ کدام از  آنها مانند وصل شدن به MS exchange  استفاده نمی کنم. بعضی ار برنامه های kde   هم رقیبی تقریبا ندارند. مانند amarok  و k3b.  در محیط متنی هم بهترین  terminal  به نظر من konsole می باشد. مخصوصا بعضی از قابلیت های بدرد بخور آن مانند history  بی نهایت و قابلیت جستجو در history  ( البته نمی دانم این قابلیت ها در  محیط  gnome  وجود دارد یا نه ). این  " history  بی نهایت" یک دفعه باعث شد که چند ساعت کار من بهدر نرود.

راستی شاید جالب باشه که بدونید که جناب آقای لینوس تراوالد  از مخالفین سر سخت Gnome هست.  به  دولوپر های  Gnome  لقب های  آبداری مانند interface nazist داده است. یک دفعه هم با نوشتن یک پچ (که کاری  جنومی ها مخالف سرسختش بودن می کرده،) حسابی حال آنها راگرفته است.

آفلاین nanoware

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
سلام
کجا میتونم مقایسه و فرق بین توزعهای مختلف اوبونتو، کوبونتو، زوبونتو، دبیان و غیره رو پیداکنم؟
اصولا فرق بین اوبونتو، کوبونتو و زوبونتو فقط رابط گرافیکیه؟

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
تو بسته های نرم افزاریشون هم فرق دارن