ممممم
ولی من فکر میکنم بسته به میزان علاقه و لذت بردن شما از یه پروژه میتونید بهش مغرور هم باشید و با غرور ازش یاد کنید! من یکی که
Proudly use Gnome on Ubuntu و Proudly license my stuff under GPL...
در مورد شروع من نمیتونم به راحتی نوید راهنماییتون کنم! همه چیز بستگی به خودتون داره! خیلیها در شروع میترسن و دوست ندارن چیزی رو نصب کنند و بعضی دیگه برعکس! از همون اول میخوان بپرن تو یه عمق ۴ متری...
یکی از شاگردای من اصرار داشت که با Redhat6 شروع کنه! و خیلیها هم مدتها با لینوکسهای لایو زندگی میکنند...
یکی چند تا screenshot از یه KDE سفارشی شده میبینه و میگه که تا آخر عمر از KDE استفاده خواهد کرد و یکی هم تو Youtube اوبونتو رو میبینه با Beryl و... و میاد و اوبونتو ایران رو پیدا میکنه و شروع به کار میکنه... یکی دوست داره یه نسخه لینوکس نصب کنه و چند سال فقط اونو update کنه و یکی هم دوست داره هر چند وقت کل هارد رو فرمت کنه و از اول نسخه جدید نصب کنه...
بنابراین همین اتفاقات کوچولو شما رو با دنیای جدیدی آشنا میکنه که فقط باید توش جلو برید و معلومات کسب کنید و خودتون برای خودتون انتخاب کنید و با غرور هم ازش یاد کنید (از نظر من)...
تو دنیای لینوکس تنوع زیاده! که البته به نظر من هم خوبه و هم بد. هم میتونه باعث پیشرفت بشه و هم میتونه بسیار شکننده... خودتون بهتر میدونید که انواع و اقسام توزیعهای لینوکس در حال توسعه هستند از توزیعهای بزرگ با سابقه طولانی و سرمایهگذاری های میلیاردی گرفته تا توزیعی که ممکنه خودتون برای خودتون درست کنید و یک توسعه دهنده داشته باشه و هر وقت هم دیگه وقت نداشتید بیخیال بشید و ...
فاکتورهای زیادی تو انتخاب یک توزیع لینوکس اهمیت دارند! که شاید مهم ترین هاشون اجتماع بزرگ کاربران و اطمینان به ماندگاری توزیع، پایدار بودن، داشتن مستندات خوب و کامل، داشتن مخازن مستقل با بستههای نرمافزاری کامل و تست شده روی توزیع، رفع ایرادات امنیتی و bug fix منظم و سریع توسط تیم توسعه، در دسترس بودن منابع راهنما و ... باشند. اگر هم نیازهای تجاری دارید که باز فاکتورهای دیگهای هم تو انتخابتون دخیل خواهند بود...
این روزا همه توزیعهای بزرگ لینوکس اکثر بستههای نرمافزاری و میزکارهای مختلف رو دارند... بنابراین خیلی نگران میزکارتون نباشید!