انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سرعت کم دانلود در ubontu 14.04 (حل شد)  (دفعات بازدید: 1798 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Fadaei.a

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
سرعت کم دانلود در ubontu 14.04 (حل شد)
« : 23 آبان 1393، 07:42 ب‌ظ »
باسلام خدمت دوستان...
من با win 8.1 دارم با یک مگ دانلود میکنم(با IDM). حتی با Intenet Explorer با 400kps دانلود میکنم. ولی با FatRat نهایتا تا 250kps سرعتم میرسه که همین هم پایدار نیست و معمولا زیر 100کیلویه. حتی بعضی موقه ها به بایت هم میرسه. تو ترمینال و آپدیت بعضی موقع ها تا200kps میره. ولی معمولا قفل میکنه بین 10 تا 30 کیلو. خیلی سرچ کردم. ولی درست نشد. البته بهتر شد؛ یعنی از 5کیلو تو ترمینال رسیدم به 15کیلو!
از Wi-Fi با کانکشن V*PN استفاده میکنم. درایورام اینجور که به نظر میاد نصبه. اگه کسی در جریان هست بگه که بدجور عصبیم کرده. اگه درست نشه از اوبونتو زده میشم. البته یه مدت هم بصورت مجازی روی win8.1 داشتمش که بینشون اینترنت شیر کرده بودم همینجوری بود. بعیده از درایور باشه. اینترنت هم که با یه سیستم دیگه شیر میکنم هم همینجوریه. سعی میکنم یه بار باسیم استفاده کنم ببینم تفاوتی هست یا نه... درضمن فروم رو زیر و رو کردم. نگین پست تکراریه...
خیلی گیرم؛ منتظر جوابم...
« آخرین ویرایش: 26 آبان 1393، 12:51 ب‌ظ توسط kiarash_mardani »

آفلاین محمودی فرد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 253
پاسخ : سرعت کم دانلود در ubontu 14.04
« پاسخ #1 : 23 آبان 1393، 08:03 ب‌ظ »
چند ابزار را نصب کنید :    uget                xdm             aria2 
sudo apt-get  install    uget xdm   aria2افزونه های foxy proxy     down them all     flash Got   را هم برای فایر فاکس نصب کنید .
برای دانلود  uget  افزونه aria 2  را فعال کنید و تعداد کانکشن را بالا ببرید (پیشفرض 1 است )
برای استفاده از xdm  بعد از شروع دانلود پنجره را ببندید  تا مصرف منابع سیستم بهتر شود .
در مواقع خاص میتوانید از  down them all  استفاده کنید که سرعت خوبی(در برخورد با موانع ) دارد .
« آخرین ویرایش: 23 آبان 1393، 08:08 ب‌ظ توسط محمودی فرد »
دانا کسی است که قدر خود را بشناسد ، و در نادانی انسان این بس که ارزش خویش نداند .

آفلاین Fadaei.a

• Full Member
  • *
« پاسخ #2 : 23 آبان 1393، 08:22 ب‌ظ »
چند ابزار را نصب کنید :    uget                xdm             aria2 
sudo apt-get  install    uget xdm   aria2افزونه های foxy proxy     down them all     flash Got   را هم برای فایر فاکس نصب کنید .
برای دانلود  uget  افزونه aria 2  را فعال کنید و تعداد کانکشن را بالا ببرید (پیشفرض 1 است )
برای استفاده از xdm  بعد از شروع دانلود پنجره را ببندید  تا مصرف منابع سیستم بهتر شود .
در مواقع خاص میتوانید از  down them all  استفاده کنید که سرعت خوبی(در برخورد با موانع ) دارد .

این مدلی سرعتم از 5کیلو تو ترمینال اومده به 15کیلو...و با فایرفاکس 120k سرعت دانلود دارم. میخوام خود مشکلو حل کنم نه که بخوام دورش بزنم...
« آخرین ویرایش: 12 آذر 1396، 02:02 ق‌ظ توسط Fadaei.a »

آفلاین Fadaei.a

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 24 آبان 1393، 05:48 ب‌ظ »
هیشکی اینجا نیست؟!
در ضمن من باسیم هم امتحان کردم همین جوری بود......
خیلی باهاش ور رفتم؛ نشد که نشد.... ](*,)

آفلاین پژوهشی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
    • OSLearn
« پاسخ #4 : 24 آبان 1393، 09:11 ب‌ظ »
سلام . من به صورت هم زمان به 2 خط adsl دسترسی دارم و این اتفاق رو داخل یکی از خط هام مشاهده کردم

دقیقا به این صورت که در هنگام نصب برنامه سرعت دانلود بسیار بسیار پایین است اما هنگام استفاده از idm این طور نیست .

جالبی کار این جاست که وقتی خط رو عوض می کنم سرعت پایینم ( در هنگام نصب برنامه ) به صورت تصاعدی بالا میره و به نرمال خودش می رسه پس می تونم این نتیجه رو بگیرم ( شاید ) که ایراد کار از isp ای هست که یکی از خط هامو سرویس می ده .

این موضوع وقتی که idm رو داخل اوبونتو نصب کردم و دیدم که سرعت دانلود درونش بالاست , خودش رو بیش تر هم برام نشون داد .

در واقع در هنگام دانلود با idm شما 8 تا کانکشن برقرار می کنید که خود همین می تونه باعث افزایش سرعت دانلود بشه . البته از همین ترفند ( تعداد کانکشن بالا ) میشه داخل ابزار های لینوکسی هم استفاده کرد و مشکل رو تا حدودی حل کرد .
« آخرین ویرایش: 24 آبان 1393، 09:13 ب‌ظ توسط پژوهشی »

آفلاین Fadaei.a

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 24 آبان 1393، 11:16 ب‌ظ »
سلام . من به صورت هم زمان به 2 خط adsl دسترسی دارم و این اتفاق رو داخل یکی از خط هام مشاهده کردم

دقیقا به این صورت که در هنگام نصب برنامه سرعت دانلود بسیار بسیار پایین است اما هنگام استفاده از idm این طور نیست .

جالبی کار این جاست که وقتی خط رو عوض می کنم سرعت پایینم ( در هنگام نصب برنامه ) به صورت تصاعدی بالا میره و به نرمال خودش می رسه پس می تونم این نتیجه رو بگیرم ( شاید ) که ایراد کار از isp ای هست که یکی از خط هامو سرویس می ده .

این موضوع وقتی که idm رو داخل اوبونتو نصب کردم و دیدم که سرعت دانلود درونش بالاست , خودش رو بیش تر هم برام نشون داد .

در واقع در هنگام دانلود با idm شما 8 تا کانکشن برقرار می کنید که خود همین می تونه باعث افزایش سرعت دانلود بشه . البته از همین ترفند ( تعداد کانکشن بالا ) میشه داخل ابزار های لینوکسی هم استفاده کرد و مشکل رو تا حدودی حل کرد .

سلام...
تشکر بابت توجهت. خوب برنامه هایی که بصورت آنلاین نصب میشن ویا نیاز به دریافت فایل از اینترنت دارن (مانند Easy Driver برای نصب و آپدیت درایورها بصورت آنلاین) معمولا سرعت پایینی تو دانلود دارن که برمیگرده به سرورهاشون. وقتی تو ویندوز سرعت دارم پس مشکل از ISP نمیتونه باشه. حتی موقعی که کانکشن های IDM توی ویندوز رو 4تا تعریف میکنم باز هم سرعتش از پلاگین DownThemAll یا uget خیلی بیشتره...

آفلاین Xersis

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19811
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #7 : 25 آبان 1393، 09:42 ب‌ظ »
اگه واقعاً این‌قدر تفاوت داره  واضحه اینه که ISP شما داره دزدی و کم‌فروشی می‌کنه و کار درست اینه که ازش شکایت کنید یا ISPتون رو عوض کنید.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Fadaei.a

• Full Member
  • *
« پاسخ #8 : 26 آبان 1393، 12:50 ب‌ظ »
دیگه دنبال نمیکم این جریانو.... حل شد راه حله....