انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: به چه دلیل ابونتو را انتخاب کردید  (دفعات بازدید: 1603 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین tmatini

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
به چه دلیل ابونتو را انتخاب کردید
« : 24 آبان 1393، 04:03 ب‌ظ »
سلام دوستان

راستش همون سوال همیشگیه . که برای یه کسی که میخواد شروع کنه چه نسخه ای رو پیشنهاد میکنید . من میخوام در آینده ادمین سرور های تحت لینوکس بشم.شما چی پیشنهاد میکنید؟

از دبیان شروع کردم ولی وقتی به مشکل میخوردم هیشکی نبود جواب بده. دبیان رو رها کردم الان میخوام با چیزی شروع کنم که هم در کارهای سروری خوب باشه هم منابع آموزشی خوب داشته باشه هم استادای خوب داشته باشه که بشه رفع اشکال کرد.

ممنون

:)

آفلاین md2014

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 666
پاسخ : به چه دلیل ابونتو را انتخاب کردید
« پاسخ #1 : 24 آبان 1393، 04:13 ب‌ظ »
همین اوبونتو بهترین گزینست!
از مدرسه بگیر تا ناسا ازش استفاده میشه.تقریبا مشکلی هم نیست که نشه با جستجو تو اینترنت و همین فروم حلش کرد!

آفلاین alireza hashemi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 232
« پاسخ #2 : 24 آبان 1393، 04:45 ب‌ظ »
سلام.
اکثرا از redhat , centos , fedora توی سرورها استفاده میشه.
البته suse ‌هم زیاد استفاده میکنن.
پیشنهاد میکنم که centos , fedora رو بیشتر باهاش آشنا بشی.

آفلاین tmatini

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 25 آبان 1393، 03:36 ب‌ظ »
سلام

من با چند نفر صحبت کردم اونا  هم مثل دوستمون گفتن در ایران cent os - redhat خوب پس از همونا شروع میکنم. علتشم اینه که من دنبال تخصصی هستم که کار براش پیدا بشه.

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
« پاسخ #4 : 25 آبان 1393، 04:46 ب‌ظ »
به نظر من که بهترین گزینه Debian هست... اصلا از RPM Base‌ ها خوشم نمیاد.
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
« پاسخ #5 : 25 آبان 1393، 05:59 ب‌ظ »
نه اوبونتو بهترین گزینست!
نه بهترین گزینه Debian هست!
ولی اوبونتو عمومی ترین توزیع گنو/لینوکس هست (mint هم همینطور)
بیشترین منابع آموزشی و مقاله رو داره و بزرگترین انجمن کاربران
opensuse از پایدارترین توزیع ها است

ارسال شده توسط: M!lad
نقل‌قول
نظر شما محترم ولی فکر کنم با بسته های rpm بیس اصلا آشنایی نداری!!!  ::)

Debian از قویترین توزیع ها بخصوص برای کارهای شبکه و سرورها است . البته redhat و suse هم همینطور!
اما در کل خیلی تفاوتی بین این توزیع ها نیست
شما می تونی بر اساس deb یا rpm بودن بسته ها و میز کارهای gnome,kde,xfce و... انتخاب های خودت رو دسته بندی کنی!
« آخرین ویرایش: 25 آبان 1393، 06:02 ب‌ظ توسط v.taghavi68 »
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
« پاسخ #6 : 25 آبان 1393، 09:59 ب‌ظ »
نه اوبونتو بهترین گزینست!
نه بهترین گزینه Debian هست!
ولی اوبونتو عمومی ترین توزیع گنو/لینوکس هست (mint هم همینطور)
بیشترین منابع آموزشی و مقاله رو داره و بزرگترین انجمن کاربران
opensuse از پایدارترین توزیع ها است

ارسال شده توسط: M!lad
نقل‌قول
نظر شما محترم ولی فکر کنم با بسته های rpm بیس اصلا آشنایی نداری!!!  ::)

Debian از قویترین توزیع ها بخصوص برای کارهای شبکه و سرورها است . البته redhat و suse هم همینطور!
اما در کل خیلی تفاوتی بین این توزیع ها نیست
شما می تونی بر اساس deb یا rpm بودن بسته ها و میز کارهای gnome,kde,xfce و... انتخاب های خودت رو دسته بندی کنی!

نمیدونم از کجا همچین برداشتی کردید، من نظرم رو گفتم! (یک موضوع شخصی) وقتی از چیزی خوشتون نمیاد یا بدتون میاد! ربطی به خوب/بد بودن  و قدرت/ضعف  اون نداره، من کلا از توزیع هایی مثل Fedora، OpenSuse، Redhat، CentOs و مشتقاتشون خوشم نمیاد، حرفی درباره ضعف و ... این توزیع ها نزدم، وگرنه میگفتم مثلا فدورا به این دلیل بده. گفتم من ازشون خوشم نمیاد! هرچند که این گزینه ها از تیم ها و پشتیبانی قدرتمندی برخوردار هستند.

اگر حیطه فعالیت دقیقا مشخص شده باشه میشه خیلی دقیق، دلایل و موارد قابل استنادی آورد که تو اون شرایط استفاده از کدوم توزیع نسبتا بهتره وگرنه خوب هر توزیعی رو میشه به چیزی که میخواید تبدیل کرد.

من خودم چند سالی هست که از توزیع های Out of the box‌ استفاده نمیکنم، ولی خوب وقتی شما فرضا یک  Desktop‌ میخوای با Debian‌ یا Ubuntu Mini‌ راحت تر به چیزی که میخوای میرسی تا Slackware.

البته برا دوستمون فکر کنم گزینه های مناسب همون RPM Base ها باشند چون اکثرا اگر اشتباه نکنم بیرون از همین موارد استفاده میکنند.
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین tmatini

• Newbie
  • *
« پاسخ #7 : 26 آبان 1393، 08:58 ق‌ظ »
میدونید دوستان

موضوع اینه که من برای کارهای ادمینی دارم یاد میگیرم. در حال حاضر یه جورایی طراح sharepoint  هستم مدتهاست دارم با یه وب سرور  apache  کار میکنم روی فدورا. ولی اینقدری به مشکل نخوردم که بگم چیزی ازشون میدونم . من مسئول نگهداریشون هستم. حالا نگاهم عوض شده. من دنبال تخصصی میگردم که درش مهارت پیدا کنم. و همیشه براش کار وجود داشته باشه و دستمزدشم خوب باشه.دارم صادقانه میگم از اونجایی که زمینه لینوکس در ایران خیلی کمه (اینقدری که من میدونم)  پس ایتخابم لینوکس شد.و از اونجایی که بازار همیشه تعیین کنندست پس به نظر میاد redhat و  centos  در بازار ایران کار برد زیادی دارن . ولی شاید یکی بگه اگه دنبال کار خوب مبگردی چرا اومدی دنبال لینوکس؟ خوب برو مثلا دیتابیس کار کن. چی بگم؟ بعد از یازده سال کار کامپیوتر در یه شرکت آدم فسیل میشه ولی میخوام ایندفه چیزی رو انتخاب کنم و تا انتهاش برم. ممنون میشم راهنمایی چیزی دارین بگین که راهگشا باشه؟
راستی از همتون که اینقدر فعال هستین ممنون.
« آخرین ویرایش: 26 آبان 1393، 11:22 ق‌ظ توسط tmatini »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #8 : 26 آبان 1393، 10:08 ب‌ظ »
اگه مي‌خوای کار سروری خوب انجام بدی برو دنبال دبیان.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
« پاسخ #9 : 27 آبان 1393، 08:24 ق‌ظ »
سادگی و زیبایی
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
« پاسخ #10 : 27 آبان 1393، 11:08 ق‌ظ »
کاربرهای تازه‌کار اوبونتو رو انتخاب میکنن چون کار باهاش از توزیع‌ها دیگه ساده‌تره، نصب درایور و کدک‌های غیر آزاد با یه کلیک ممکنه و اگر به مشکلی بر خوردن جامعه کاربری بزرگی هست که دستشون رو بگیره.
به نظر من تا سه چهار سال دیگه فدورا این نقش رو از اوبونتو میگیره. فدورا تو انتشارهای آخرش خیلی تغییرات داشته. نصاب عوض و نصب توزیع خیلی ساده‌تر شده، DNF نسخه جدید yum که تو نسخه بعدی آماده میشه، اون مدیربسته خنگ و کند سابق نیست. با Gnome Software نصب برنامه‌ها سوپر سریع و ساده شده. تصور کنید من دنبال filezilla هستم. اسمش رو میزنم توی overview و گزینه‌اش از طرف gnome software نشون داده میشه. روش کلیک میکنم، مرکز نرم‌افزاری باز میشه بعد با یه کلیک نصبش میکنم. یه همین سادگی. خیلی سریعتر، کاربردی تر و راحت‌تر از Ubuntu Software.
برای تماس با من: hello [at] sasan.me