انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در vpn  (دفعات بازدید: 3089 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین reza.robocup

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
مشکل در vpn
« : 14 امرداد 1388، 10:10 ب‌ظ »
سلام دوستان میدونم که ممکنه سوالم تکراری باشه از همه هم عذر می خوام اما جستجوی انجمن جوابم رو نمیده مجبور شدم دوباره مطرح کنم
من یه آنتن vpn دارم که به وسیله کارت eth به کامپیوترم متصل شده برای فعال سازی vpn کانکشنشم ساختم متصل هم میشم و یه قفل کچولو میاد زیر کارت شبکم و نشون میده متصلم اما fire fox هیچ صفحه وبی باز نمیکنه و تو ترمینال هم حتی نمیتونم یه نرم افزار نصب کنم یعنی مرورگرم نمیتونه دیتا send کنه مشکل از چیه  :'(

آفلاین Farshid

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
پاسخ به: مشکل در vpn
« پاسخ #1 : 16 امرداد 1388، 01:13 ق‌ظ »
سلام دوستان میدونم که ممکنه سوالم تکراری باشه از همه هم عذر می خوام اما جستجوی انجمن جوابم رو نمیده مجبور شدم دوباره مطرح کنم
من یه آنتن vpn دارم که به وسیله کارت eth به کامپیوترم متصل شده برای فعال سازی vpn کانکشنشم ساختم متصل هم میشم و یه قفل کچولو میاد زیر کارت شبکم و نشون میده متصلم اما fire fox هیچ صفحه وبی باز نمیکنه و تو ترمینال هم حتی نمیتونم یه نرم افزار نصب کنم یعنی مرورگرم نمیتونه دیتا send کنه مشکل از چیه  :'(
درود

اگه اشتباه نکنم منظورت از آنتن اینکه اینترنت بی‌سیم داری درسته؟ و همچنین باز اشتباه نکنم 8.10 داری؟

تو ترمینال پینگ کنی خروجی چی می‌ده؟ اگه این رو بگی شاید دوستان بهتر بتونن کمک کنن ;)
ping 4.2.2.4
ی مورد اینکه مطمین هستی که درست کانکشن رو پیکربندی کردی؟ (از بابت ای‌پی و ... درست وارد کردی)
معنای واقعی اوبونتو این است که "آدمی به کمک انسانهای دیگر به گوهر آدمیت میرسد"

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
« پاسخ #2 : 16 امرداد 1388، 02:24 ق‌ظ »

سلام

شما به احتمال قوی آی پی استاتیک داره شبکتون

یعنی علاوه بر تنظیمات کانکشن باید آی پی شبکتون رو هم دستی ست کنید

از منوی System > preferences > network connections برنامه تنظیمات رو اجرا کنید در تب wireless شبکتون رو ادیت کنید ، در قسمت ipv4 settings مود رو روی منوال بگزارید و آی پی رو ست کنید

به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه ، باز اگر جائی به مشکل خوردید بفرمائید
« آخرین ویرایش: 16 امرداد 1388، 07:49 ب‌ظ توسط HardyLaity »

آفلاین reza.robocup

• Newbie
  • *
« پاسخ #3 : 16 امرداد 1388، 05:25 ب‌ظ »
با تشکر قبلا این کار رو کردم اما مشکل هنوز باقی است

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 399
  • Life is Free and Beautiful
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #4 : 17 امرداد 1388، 01:20 ق‌ظ »
با سلام خدمت دوستان عزیز و دنیای آزاد
منم دقیقا همین مشکل رو دارم ولی فکر میکنم ایراد رو خودم تونستم بفهمم از چیه!
من از front end خوبه Firestarter برای iptable ام استفاده می کنم بعد از اینکه به vpn ام کانکت شدم مثل reza.robocup هیچ سایتی رو مرورگرم باز نمیکرد حتی ping هم نمیتونستم بکنم ولی بعد از اینکه با Firestarter فایروالم Stop کردم مشکلم حل شد. حالا فهمیدم فایروالم یک پورت incoming رو که مربوط به وی پی ان هست میبنده و نمیزاره به vpn server وصل شم. دنبال پورتشم گشتم پروتکل pptp از پورت 1723 استفاده میکنه, ولی بازم با اینکه پورت 1723 رو open کردم بازم نمیتونم صفحه ای رو باز کنم. کسی اگه میدونه بگه چون بدون فایروال نمیشه با اینترنت کار کرد. ممنون از انجمن بسیار عالیتون

People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world. Richard Stallman
زندگی آزاد

آفلاین reza.robocup

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 18 امرداد 1388، 01:39 ب‌ظ »
دوستان کسی نمیدونه مشکل من چیه لطفا کمکم کنید  :oops:

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 399
  • Life is Free and Beautiful
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #6 : 19 امرداد 1388، 07:31 ب‌ظ »
دوستان کسی نمیدونه مشکل من چیه لطفا کمکم کنید  :oops:
من از Firestarter برای فایروال استفاده می کردم پاکش کردم و حالا از Gufw استفاده می کنم و الان مشکلی با VPN ندارم.
People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world. Richard Stallman
زندگی آزاد