انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

اوبونتو ۲۴٫۰۴ با پشتیبانی بلند مدّت (۱۲ سال) منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل نبود صدا  (دفعات بازدید: 4285 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alex1

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 7
  • جنسیت : پسر
مشکل نبود صدا
« : 19 دی 1393، 10:25 ق‌ظ »
سلام دوستان من هرگاه دستور alsamixer رو میزنم تو ترمینال میگه: command not found
و صدا هم ندارم . لطفا کمک کنید.
یک اسکریپت بود تو وب نمیدونم گمونم alsainfo.h بود که این هم نتیجه ی اون اسکریپته که اینجا گذاشتم :
http://www.alsa-project.org/db/?f=a182448893763aa614217c9f600e787e90bcd2dc

!!################################
!!ALSA Information Script v 0.4.64
!!################################

!!Script ran on: Thu Jan  8 20:05:07 UTC 2015


!!Linux Distribution
!!------------------

Ubuntu 12.04.4 LTS \n \l NAME="Ubuntu" ID=ubuntu ID_LIKE=debian PRETTY_NAME="Ubuntu precise (12.04.4 LTS)"


!!DMI Information
!!---------------

Manufacturer:      ECS
Product Name:      MCP61M-M3
Product Version:   7.0                   
Firmware Version:  080015


!!Kernel Information
!!------------------

Kernel release:    3.18.1-031801-generic
Operating System:  GNU/Linux
Architecture:      i686
Processor:         athlon
SMP Enabled:       Yes


!!ALSA Version
!!------------

Driver version:     
Library version:   
Utilities version:  1.0.25


!!Loaded ALSA modules
!!-------------------



!!Sound Servers on this system
!!----------------------------

Pulseaudio:
      Installed - Yes (/usr/bin/pulseaudio)
      Running - Yes

ESound Daemon:
      Installed - Yes (/usr/bin/esd)
      Running - No


!!Soundcards recognised by ALSA
!!-----------------------------



!!PCI Soundcards installed in the system
!!--------------------------------------

00:05.0 Audio device: NVIDIA Corporation MCP61 High Definition Audio (rev a2)
02:00.1 Audio device: NVIDIA Corporation High Definition Audio Controller (rev a1)


!!Advanced information - PCI Vendor/Device/Subsystem ID's
!!-------------------------------------------------------

00:05.0 0403: 10de:03f0 (rev a2)
Subsystem: 1019:2242
--
02:00.1 0403: 10de:0be3 (rev a1)
Control: I/O- Mem  BusMaster  SpecCycle- MemWINV- VGASnoop- ParErr- Stepping- SERR  FastB2B- DisINTx-


!!Modprobe options (Sound related)
!!--------------------------------

snd-atiixp-modem: index=-2
snd-intel8x0m: index=-2
snd-via82xx-modem: index=-2
snd-usb-audio: index=-2
snd-usb-caiaq: index=-2
snd-usb-ua101: index=-2
snd-usb-us122l: index=-2
snd-usb-usx2y: index=-2
snd-cmipci: mpu_port=0x330 fm_port=0x388
snd-pcsp: index=-2
snd-usb-audio: index=-2


!!Loaded sound module options
!!---------------------------


!!ALSA Device nodes
!!-----------------

crw-rw---T 1 root audio 116,  1 Jan  8 23:25 /dev/snd/seq
crw-rw---T 1 root audio 116, 33 Jan  8 23:25 /dev/snd/timer


!!Aplay/Arecord output
!!--------------------

APLAY

aplay: device_list:252: no soundcards found...

ARECORD

arecord: device_list:252: no soundcards found...

!!Amixer output
!!-------------


!!Alsactl output
!!--------------

--startcollapse--
--endcollapse--


!!All Loaded Modules
!!------------------

Module
nls_iso8859_1
nvidia
dm_multipath
psmouse
drm
ppdev
scsi_dh
rfcomm
bnep
bluetooth
serio_raw
joydev
k10temp
binfmt_misc
8250_fintek
parport_pc
mac_hid
i2c_nforce2
lp
parport
dm_mirror
dm_region_hash
dm_log
btrfs
raid6_pq
xor
libcrc32c
hid_generic
usbhid
hid
pata_acpi
uas
usb_storage
sata_nv
pata_amd
forcedeth
zram
lz4_compress


!!ALSA/HDA dmesg
!!--------------


« آخرین ویرایش: 19 دی 1393، 06:30 ب‌ظ توسط alex1 »

آفلاین alex1

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 7
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل نبود صدا
« پاسخ #1 : 19 دی 1393، 01:07 ب‌ظ »
دوستان کسی راه حلو نمیدونه؟
دوستان چطو میتونم alsa رو دوباره نصب کنم ؟ اونجوری درست میشه؟

آفلاین دانیال بهزادی

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19596
  • جنسیت : پسر
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : مشکل نبود صدا
« پاسخ #2 : 19 دی 1393، 05:38 ب‌ظ »
alsa-utils رو نصب کردی؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • جنسیت : پسر
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
پاسخ : مشکل نبود صدا
« پاسخ #3 : 19 دی 1393، 05:40 ب‌ظ »
sudo apt-get install alsa-utils
sudo apt-get install alsamixer

اگه نصب نداری با این دوتا دستور نصب میشه

آفلاین alex1

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 7
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل نبود صدا
« پاسخ #4 : 19 دی 1393، 06:08 ب‌ظ »
alsa-utils نصبه . اون دستور نصب آلسا میکسر هم کار نمیکنه .میگه :  Unable to locate package alsamixer
رپوزیتوریش رو هم پیدا نکردم تو اینترنت.

آفلاین دانیال بهزادی

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19596
  • جنسیت : پسر
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : مشکل نبود صدا
« پاسخ #5 : 19 دی 1393، 06:22 ب‌ظ »
اوبونتو داری؟ کدوم نگارش؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین alex1

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 7
  • جنسیت : پسر
پاسخ : مشکل نبود صدا
« پاسخ #6 : 19 دی 1393، 06:28 ب‌ظ »
12.04 دیگه