انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: یکپارچه سازی درایوهای ntfs در اوبونتو  (دفعات بازدید: 1373 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین has99

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
سلام.چطوری میتونم تو اوبونتو فایلهامو تو درایوهای با فرمت ntfs یکپارچه سازی یا همون دفرگ کنم؟نرم افزاری هست؟

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1525
پاسخ : یکپارچه سازی درایوهای ntfs در اوبونتو
« پاسخ #1 : 14 آذر 1393، 05:59 ب‌ظ »
اگه از ابونتو برای دخیره سازی فایل ها تو ntfs استفاده می کنید نیازی به برنامه خاصی ندارید.ابونتو به صورت خودکار فایل ها رو به هم می چسبونه.تا اونجایی که من میدونم نرم افزار خاصی برای این کار تو ابونتو نیست.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین has99

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 14 آذر 1393، 07:07 ب‌ظ »
یعنی پس اگه فقط اوبونتو روی سیستم نصب باشه و باش فایلها رو تو درایوهای ntfs جابجا و یا سازماندهی کنم نیازی به دفرگ کردن درایوها نیست؟

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #3 : 14 آذر 1393، 07:13 ب‌ظ »
اگه از ابونتو برای دخیره سازی فایل ها تو ntfs استفاده می کنید نیازی به برنامه خاصی ندارید.ابونتو به صورت خودکار فایل ها رو به هم می چسبونه.تا اونجایی که من میدونم نرم افزار خاصی برای این کار تو ابونتو نیست.
یادمه این قضیه خودکار مربوط به سیستم فایل بود مثل ext4 و فکر نکنم واسه ntfs این اتفاق بیفته. ???

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1525
« پاسخ #4 : 14 آذر 1393، 09:00 ب‌ظ »
اره ext4 اصلاحا ژورنال هست.یعنی نیازی به دیفرگمنت نداره.این فقط یکی از ویژگی های این فرمت هستش.من خودم تو ابونتو فایل تو ntfs ذخیره کردم و با ویندوز چک کردم نیازی به دیفرگمنت نداشت.ابونتو سیستم عامل با شعوری خودکار فایل ها رو به هم می چسبونه.
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%DB%8C%E2%80%8C%D8%A7%DB%8C%DA%A9%D8%B3%E2%80%8C%D8%AA%DB%8C%DB%B4
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #5 : 14 آذر 1393، 09:57 ب‌ظ »
اره ext4 اصلاحا ژورنال هست.یعنی نیازی به دیفرگمنت نداره.این فقط یکی از ویژگی های این فرمت هستش.من خودم تو ابونتو فایل تو ntfs ذخیره کردم و با ویندوز چک کردم نیازی به دیفرگمنت نداشت.ابونتو سیستم عامل با شعوری خودکار فایل ها رو به هم می چسبونه.
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%DB%8C%E2%80%8C%D8%A7%DB%8C%DA%A9%D8%B3%E2%80%8C%D8%AA%DB%8C%DB%B4
جالبه. من این مورد رو واسه NTFS چک نکرده بودم. اگه اینجوری باشه پس تو کل توزیع ها باید اینجوری بشه. چون چیزی که واسه استفاده از سیستم فایل NTFS ازش استفاه میکنند یکی هست. :D

آفلاین has99

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 15 آذر 1393، 09:29 ق‌ظ »
فکر نمیکنم! من انتحان کردم.چند گیگ فیلم بین دو تا درایور جابجا کردم اومدم تو ویندوز دیدم دفرگمنت نیاز شده.  :(

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #7 : 17 آذر 1393، 05:27 ب‌ظ »
فکر نمیکنم! من انتحان کردم.چند گیگ فیلم بین دو تا درایور جابجا کردم اومدم تو ویندوز دیدم دفرگمنت نیاز شده.  :(
احتمالاً اون پارتیشن از قبل به دیفرگمنت نیاز نداشته؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن