اول اینکه: واقعا به نظر شما کاربران (که البته ما خیلی بهش احترام میگذاریم) ما باید اینجا برای نرمافزاری بسته تبلیغ کنیم؟ بعد اگه اینکار رو بکنیم عدهای از شما نمیایین بگین آقا اینجا چطور انجمن نرمافزارهای آزاد/متنباز هست که توش تبلیغ نرمافزارهای انحصاری میشه؟
تکنولوژیهای بسته که خودشون حسابی هم پول دارن هم سایت و تبلیغات و همایش...
بچهها یادتون باشه که هدف ما چیه و چیکار داریم میکنیم
دوم اینکه: ما راجع به این قوانینی که نوشته اینقدرها هم سختگیر نیستیم. همین حالا هم کلی پست و نوشته در مورد نرمافزارهای بسته وجود داره تو انجمن و بعد از این هم خواهد بود. من خودم اتفاقا جزو دستهای هستم که همیشه تو گروه راهبران طرفدار آزادی عمل بیشتر تو انجمنها و راحتی بیشتر کاربرا بودم. البته ممکنه پستی هم بسته شده یا ویرایش یا هر چیز دیگه که البته در همه این موارد شما میتونید موضوع رو با ناظران در میون بگذارید اونها وظیفه دارن توضیح بدن که موضوع برای شما هم شفاف بشه.
سوم: ما بعد از تهیه این قوانین اون رو به رای گذاشتیم و اکثریت باهاش موافق بودن یا اگر نکتهای هم داشتن گفتن و در قوانین اضافه/کم شده. البته معنی این حرف این نیست که این قوانین باید تا ابد همینجوری باقی بمونه. مطمئنا این قوانین میبایست هر چند وقت یکبار با نظر عموم کاربران اصلاح بشه.