ببینید دوستان؛
اول از همه این که من حول و حوش پنج سال هست که توی این انجمن هستم (این حساب کاربری رو به تازگی ایجاد کردم و قبلا حساب دیگهای داشتم). این تاپیک یک مشکل کوچیک داره، اونم اینکه بحثش متمرکز روی یک مساله نیست. بگذریم.
بهطور قطع مدیریت اینجا مشکل داره و حتما لازمه که روش صحبت بشه ولی واقعیت اینه که ما مشکل خیلی مهمتری داریم،
همونطور که ساسان عزیز گفت تعداد کاربرهای لینوکسی طی یکی دو سال گذشته بهطرز قابل توجهی رشد داشته، اما تقریبا به همین نسبت کاربرهای کهنهکار و باتجربه (و به اصطلاح خودمونی «با سواد») انجمن ریزش داشتن و دلیل عمده این اتفاق رفتارهای بچهگانهای هست که کاربران انجامش میدن و نتیجتا سطح انجمن میاد پایین.
تعداد کاربران بیماری که:
- با یک بار نصب کردن لینوکس به سطحی از عرفان میرسن که خودشون هم نمیدونن کجاس،
- (عذر میخوام) احمقهایی که صرف نصب کردن کالی گوش دنیا رو پاره میکنن که من خدا رو هم هک میکنم و اولین پستش هم اینه که چطوری کامپیوترم رو روشن کنم؟! :| بیشتر ما وقتی «کالی» رو توی عنوان مبحث میبینیم ازش صرفنظر میکنیم،
- افرادی که ادعا میکنن از همه چیز سر در میارن و با اظهار نظرهای کارشناسی، ولی اشتباهشون کاربرهای دیگه رو گمراه میکنن و بدتر از همه اینکه روی اشتباه خودشون پافشاری میکنن،
- دوستانی که بقیه رو خ.-َ.ر فرض میکنن و کاملا جدی ادعاهای شاخدار میکنن،
- و ... (پیشاپیش از عزیزانی که از قلم افتادن عذرخواهی میکنم).
بهطور تصاعدی افزایش داشته...
این دست رفتارها رو هر آدم سالمی ببینه نمیتونه تحمل کنه... بارها گفتم بهنظر من ما باید ابتدا روی این مساله صحبت کنیم.
در مورد ویکی؛ یکی از دوستان داره روی سیستم ویکی کار و مشکلاتش رو برطرف میکنه و روند کار رشد خوبی داشته، انشالله بهزودی نتیجه زحماتش رو میبینیم... جا داره همینجا ازش تشکر کنم، تنها دلیلی که من هنوز توی این انجمن حضور دارم وجود افرادی مثل ایشون هست.
به نظرم همه قبول داریم وبسایتی که اکثر لینکهای صفحه اولش به ubuntu.com میره، یک پاراگراف توضیح در مورد اوبونتو و فلسفهاش به زبان فارسی نداره، نسخههای مختلف اوبونتو از جمله دسکتاپ، سرور و cloud رو معرفی نکرده، لینک «اوبونتو چیست؟» ش به صفحهای میره که آخرین نسخه اوبونتو رو ۱۲.۱۰ میدونه
درسته. این مشکل وجود داره و لازمه که حل بشه اما شما تا بهحال شده یک پاراگراف در مورد اوبونتو بنویسی و در اختیار مدیریت بگذاری تا جایگزین متن فعلی بشه؟ من فکر نمیکنم. اما اینو میدونم که اگر کسی اینکار رو بکنه تیم مدیریت با آغوش باز میپذیره، کما اینکه شخصا یکی دو مشکل (هرچند کوچیک) رو بههمراه راهحل ارسال کردم و برطرف شد.
در پایان راهکاری که برای حل مشکلات مدیریت بهنظرم میرسه اینه که؛
۱. افراد تیم مدیریت بهطور کاملا شفاف توی همین سایت قابل مشاهده باشن.
۲. یک سطح دیگه به سطوح کاربری اضافه بشه که سختگیریهای کمتری برای کاندید شدن داشته باشه و متقابلا دسترسیهای محدودتری هم داشته باشه.
همین!