با سلام خدمت دوستان
من در حال یادگیری برنامه نویسی php هستم و چند ماهی توی محیط ویندوز php کار کردم و تا حدودی با این زبان آشنا شدم ولی حالا میخوام برای ادامه کار برای اینکه به محیط سرور نزدیک تر بشم و کانفیگهای مورد نیاز برای php روی سرور رو یاد بگیرم تصمیم گرفتم ادامه کارمو روی لینوکس ادامه بدم که محیط ubuntu برام جالب بود و نصبش کردم .
حالا بعد از نصب به مشکلات زیادی برخورد کردم که بیشترشون رو با سرچ زیاد حل کردم ولی چند مورد هست که چیزی بدرد بخوری نیافتم و مجبور شدم مزاحم شما دوستان بشم
مشکلات من اینه
۱. حس میکنم توی ubuntu فن لپ تاپ بیش از حد با سرعت بالا کار میکنه و خیلی برام نگران کنندست دلیلش چی میتونه باشه و راه حل چیه ؟
مدل گرافیک من geforce gt 630m 2gb و سی پی یو intel cori7 و ۶ گیگ رم دارم در ضمن لپ تاپم دو تا گرافیک داره یکی اینتل یکی هم همون که اول نوشتم که گرافیک اصلیمم هست
۲. من php,mysql,apache رو نصب کردم و مشکلی نداشتم فقط نمیدونم چرا نمیتونم فایل کانفیگ apache رو ویرایش کنم حق دسترسی بهم نمیده و همچنین توی فولدر var/www/html که باید پروژه های php توی این فولدر قرار بگیره نه میتونم فایلی رو ویرایش کنم نه فایل جدیدی بسازم و نه حتی فولدر جدید دلیلش چیه چیکار باید بکنم مشکل حل بشه ؟
۳. با توجه به اینکه من تازه اومدم سمت ubuntu این تغییر زبانش با کیبورد برام عذاب آوره که با استفاده کلید ترکیبی start + space تغییر میکنه من از توی تنظیمات دکمه alt + shift رو میزارم فقط از فارسی به انگلیسی تغییر میکنه و برعکسش کار نمیکنه چطور میشه کلید ترکیبی تغییر زبان رو به alt + shift تغییر داد که هم از فارسی به انگلیسی تغییر کنه هم از انگلیسی به فارسی
فعلا اینا برام خیلی مهم تره و میخوام حلش کنم بقیه مشکلات زیاد جدی نیست و میتونم با سرچ بیشتر راه حلشون رو پیدا کنم
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
با تشکر