انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: بهترین توزیع لینوکس برای نصب نرم افزار های مهندسی  (دفعات بازدید: 9507 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین محمودی فرد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 253
چرا میگویید حتما باید centos 6.4  باشد . مگر 6.6 چه مشکلی دارد ؟   با توجه به اینکه نرم افزارهای مهندسی در درایو روت نصب میشوند برای نصب matlab   nx    abaqus    حداقل چه میزان هارد دیسک باید به روت اختصاص دهیم ؟
دانا کسی است که قدر خود را بشناسد ، و در نادانی انسان این بس که ارزش خویش نداند .

آفلاین Fidelio

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
چرا میگویید حتما باید centos 6.4  باشد . مگر 6.6 چه مشکلی دارد ؟   با توجه به اینکه نرم افزارهای مهندسی در درایو روت نصب میشوند برای نصب matlab   nx    abaqus    حداقل چه میزان هارد دیسک باید به روت اختصاص دهیم ؟
6.4 نسخه‌ای هست که می‌شه انسیس 15 و در آینده 16 رو نصب کرد.
http://www.ansys.com/staticassets/ANSYS/staticassets/support/platform-support-ansys-15.0-detailed-summary.pdf
اگه نیازی به انسیس ندارید، می‌تونید 6.6 نصب کنید.
برای ظرفیت، آباکوس و متلب اگه کامل نصب بشن، هر کدوم چیزی حدود 4 گیگ جا می‌گیرن.
nx رو نمی‌دونم
« آخرین ویرایش: 07 دی 1393، 07:54 ب‌ظ توسط Fidelio »

آفلاین محمودی فرد

• Sr. Member
  • *
برای ظرفیت، آباکوس و متلب اگه کامل نصب بشن، هر کدوم چیزی حدود 4 گیگ جا می‌گیرن.
nx رو نمی‌دونم
nx که نصب کردم ولی اجرا نشد فکر میکنم حداقل 10.9 gig  جا بگیرد . ansys 15  چقدر فضا میخواهد ؟
دانا کسی است که قدر خود را بشناسد ، و در نادانی انسان این بس که ارزش خویش نداند .

آفلاین meno

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
    • MeNoBLOG
سلام ای بابا من کلی از دیشب نشستم تا سنت او اس 6.6 دانلود بشه اما فک نکنم مشکی پیش بیاد چون اینقد تغییرات نداره ایشالا که نصب می شه

من Nx رو روی اوبونتو نصب کردم و بدون مشکل کار می کنه حالا شما تو سنت اوس نصب کردی می گی کار نمی کنه جالبه
فک کنم باید نسخه کرک شده توسط تیم SSQ رو نصب کنی خیلی خوب کرک شده

آفلاین محمودی فرد

• Sr. Member
  • *
من هم رو ابونتو 14.04 نصب کردم   این پست :
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,106727.0.html
از سایت خودتون دانلودش کردم !