انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: software center برای دیگر توزیع ها  (دفعات بازدید: 2033 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین az_hamid

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 32
software center برای دیگر توزیع ها
« : 01 دی 1393، 02:24 ق‌ظ »
سلام خدمت دوستان
میخواستم بدونم آیا توزیع های دیگه لینوکس غیر از اوبونتو هم چیزی شبیه software center دارن که از اونجا برنامه های مورد نیاز رو پیدا کنی و نخوای توی اینترنت بگردی ؟ الان روی سیستم اصلیم اوبونتو نصب هست میخواستم روی یه سیستم دیگم یه توزیع دیگه نصب کنم اما واقعا software center یه برنامه اساسی هست که من بدون اون نمیتونم کار کنم

ممنون میشم جواب بدید :)

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
پاسخ : software center برای دیگر توزیع ها
« پاسخ #1 : 01 دی 1393، 02:32 ق‌ظ »
همه توزیع ها یک مدیر بسته تحت ترمینال دارند بهترین کار این هست که نحوه کار کردن با اون رو یاد بگیرید.
مثلا در توزیع های بر پایه Debian مدیر بسته apt-get رو داریم یا برای آرچ pacman، در فدورا yum این ابزار ها عموما ظاهر گرافیکی هم براشون تهیه شده.
در کل مشکل خاصی از این بابت نیست.
..I feel no fault for the fault I feel..

آفلاین az_hamid

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 32
« پاسخ #2 : 01 دی 1393، 02:44 ق‌ظ »
همه توزیع ها یک مدیر بسته تحت ترمینال دارند بهترین کار این هست که نحوه کار کردن با اون رو یاد بگیرید.
مثلا در توزیع های بر پایه Debian مدیر بسته apt-get رو داریم یا برای آرچ pacman، در فدورا yum این ابزار ها عموما ظاهر گرافیکی هم براشون تهیه شده.

درست میفرمایید درست ترین روش یاد گرفتن دستورات ترمینال هست ولی خب برای یه نفر مثل من که تازه کارم تنها دلخوشیم از اوبونتو این هست که برای نصب برنامه هاش (فعلا تا زمانی که دستورات ترمینال رو یاد بگیرم) لازم نیست از ترمینال استفاده کنم
البته یواش یواش دارم کار با ترمینال رو یاد میگیرم

آفلاین N0oB

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
« پاسخ #3 : 01 دی 1393، 04:18 ق‌ظ »

درست میفرمایید درست ترین روش یاد گرفتن دستورات ترمینال هست ولی خب برای یه نفر مثل من که تازه کارم تنها دلخوشیم از اوبونتو این هست که برای نصب برنامه هاش (فعلا تا زمانی که دستورات ترمینال رو یاد بگیرم) لازم نیست از ترمینال استفاده کنم
البته یواش یواش دارم کار با ترمینال رو یاد میگیرم
واسه دبیان و توزیع های مبتنی بهش (از جمله خود اوبونتو)، می‌تونی از Synaptic استفاده کنی که کار باهاش خیلی هم راحته.
تو فدورا ۲۱، مرکز نرم افزاری گنوم موجوده که تقریبا مثل همین Software Center تو اوبونتو هست! یه ابزار دیگه هم داریم اونجا به نام yumex که تو پکیج ها می گرده (مشابه Synaptic که با yum کار می کنه البته به گرد پای سینپتیک هم نمی رسه به نظرم :) )!
اما همونجور که دوستمون گفت، بهترین راه یاد گرفتن استفاده از مدیر بسته و ترمینال هست! کلا تو گنو/لینوکس بدون ترمینال، همیشه یه مشکلی خواهی داشت.

آفلاین royaflash

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 466
  • تلاش برای بهتر شدن بهترین شیوه زندگی است (سقراط)
    • در مفهوم اپن سورس ، گنو/لینوکس
« پاسخ #4 : 01 دی 1393، 08:59 ق‌ظ »
سلام خدمت دوستان
میخواستم بدونم آیا توزیع های دیگه لینوکس غیر از اوبونتو هم چیزی شبیه software center دارن که از اونجا برنامه های مورد نیاز رو پیدا کنی و نخوای توی اینترنت بگردی ؟ الان روی سیستم اصلیم اوبونتو نصب هست میخواستم روی یه سیستم دیگم یه توزیع دیگه نصب کنم اما واقعا software center یه برنامه اساسی هست که من بدون اون نمیتونم کار کنم

ممنون میشم جواب بدید :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Package_manager
وبلاگ |
وب سایت [url=http://unixmen.ir]

در صورت نیاز+ شماره تلفن 09141100257