آیا اولویت من باید کمک به جامعهی نرمافزار آزاد فارسی زبان باشه یا حل شدن در جامعهی بینالمللی (که مسلّماً انگلیسیزبان هست).
بستگی به موقعیت خودتون داره
خودتون باید تصمیم بگیرید که با کدام می توانید بیشتر کنار بیاید.
نظرشخصی خودم: من جامعه بین المللی را بیشتر ترجیه میدم.
اینطوری افراد فارسی زبانی که انگلیسی بلد هستند می تونند همکاری داشته باشند. و در کنار این، همین افراد می تونند برای افرادی که انگلیسی بلد نیستند، یک راهنما و معلم خوب باشند.
نکتهی بعدی اینکه بنظر شما توسعهی نرمافزار آزاد مهمتر هست یا حضور در وبگاههای سوال و جواب و کمک به دیگران؟
شما برای توسعه نرم افزار نیاز دارید تا بدونید که چه کسانی، در کجای یک برنامه دچار مشکل میشوند، و به رفع این مشکلات اقدام کنید.
از اونجایی که بیشتر افراد مشکلاتشان را در وب گاه ها مطرح میکنند، پس مسلما در گوشی کار توسعه خود نیار به فعالیت در وب گاه ها هم دارید.
اما شاید شما نخواید یه توسعه دهنده باشید، که می تونید در وب گاه ها به دیگران راهنمایی کنید.
نکتهی بعدی اینکه آیا فکر میکنید که کمک به نشر فارسی در مورد فلسفهی نرمافزار آزاد مفید هست یا همه باید انگلیسی رو یاد بگیرن و به منابع دست اول دسترسی پیدا کنن؟
در بالا توضیح دادم، که می تونید به افرادی که هنوز انگلیسی بلد نیستند، راهنمایی کنید. که با این کار می تونید افراد بیشتری را به این جامعه دعوت کنید.