سلام دوستان ؛
راستش من یه خورده از میزکار یونیتی خسته شدم و برام بورینگ شده ! میخوام برم میزکار های جدید رو ببینم چطوریاس .
من توی این مسیر و سرچ هایی که داشتم ، با کلی سوال مواجه شدم که در پایین همرو پرسیدم ، فقط خواهشا نگید فلان جا فلان لینک یا مستر گوگل این مطالب رو داره ! اگه قصدتون اینه پس لطفا تاپیک رو ترک کنید
نکته : من برای همه سوالاتی که در پایین هست اطلاعاتی دارم ، هدفم از زدن این تاپیک کامل شدن اطلاعاتم هست پس اطلاعات جزئی عملا بدردم نمیخوره .لطفا سعی کنید سوالات رو دونه به دونه جواب بدید . دمتون گرم .
سوالات : - میز کار gnome فقط روی توزیع های :Fedora - openSUSE و ubuntu gnome نصب میشه . درسته ؟ یا
همه توزیع های لینوکسی ؟ ( تو سایت خودش که فقط از این توزیع های نام برده بود ، ولی تو یه سایت (ایرانی) نوشته بود یک میزکار قدیمی برای توزیع های لینوکسی هست گفتم شاید روی همه ی توزیع ها وجود داره .. این مطلب صحت داره یه نه ؟ )
- میزکار های gnome ای که روی توزیع های : opensuse ، fedora و ubuntu gnome نصب میشه ، با هم
تفاوت دارن ؟ یا همشون دقیقا
یکی هستن ؟
- الان مثلا خود gnome و خود unity برای خودشون تم های مختلف دارن یا اینکه فقط
خودشون به تنهایی یک محیط گرافیکی اند ؟- فرق gnome shell با gnome چیه ؟
- فرق بین gnome و unity فقط توی شکل و شمایلشونه ؟ یا
فرق های دیگه ای هم دارن ؟
چه فرقی ؟ - gnome 3 منظورش ورژن سوم gnome هست دیگه ؟
من هرچی تاپیک های مربوط به این ۲ موضوع رو میخونم بیشتر سردرگم میشم !
مثلا تو یکی از تاپیک های مربوطه به این بحث ،
آرمان اسماعیلی نوشته :
گنوم-شل و یونیتی و سینامون و پنتئون پوستههای گنوم هستن. منتها چون پوستهی گنوم-شل رسما توسط توسعهدهندگان گنوم توسعه داده میشه، در گفت و گوها بهش میگن گنوم!
مگه unity و gnome دو مقوله جدا از هم نبودن و ۲ میزکار متفاوت نبودن ؟ پس چطور یونیتی این دفعه پوسته ی گنوم شده ؟ اصلا گنوم چیه :| مگه میز کار نیست ؟ پس ..
- نظرتون در مورد نصب میزکار gnome روی ubuntu چیه ؟ ( با میز کار پیشفرض یونیتی ) .. بعضیا گفته بودن اگه مستقیما خود ubuntu-gnome رو نصب میکنم مشکل
عدم پایداری سیستم عامل رو نخواهم داشت ! این موضوع تا چه حد صحت داره ؟
- در کل خودتون یونیتی رو پیشنهاد میدید یا گنوم رو ؟ (میدونم که بیشتر سلیقه ای هست ولی اگه به غیر از سلیقه ، دلیل دیگه هم برای انتخاب یونتی یا گنوم داشتید ، بگید)
با تشکر .