انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل از دست رفتن کامل پوسته بوسیله compiz-config  (دفعات بازدید: 2670 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین neobuntu

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 38
در رابطه با مشکلم توی انجمن سرچ کردم ولی چیزی پیدا نشد. مهمترین نکته: به شدت تازه کارم!
من ابونتو 14.04 رو روی نت بوک مدل EeePC 1001PXD دارم. کامپیزو نصب کردم. توی گزینه هاش Window Decoration تیکش غیر فعال بود، وقتی تیکشو زدم، اخطار داد که با یونیتی پلاگین مشکل داره ولی من ادامه رو زدم و بعد از این کار کل دسکتاپ (فکر کنم پوسته میشه) و پنجره هاو لانچرو یونیتی رفت و فقط والپیپر موند، ری استارت کردم باز فقط والپیپر میاد بالا، ترمینالم باز نمیشه، با Ctrl+Alt+T زدم. میتونم با Ctrl+Aly+F1 وارد ترمینال بی پوسته (یا هر چی اسمش هست بشم) و لاگین میشم. ولی دیگه بلد نیستم چیکار کنم.
HELPME!

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
سلام.
کامپیز که پیشفرض نصب بوده روی اوبونتو!
شما می تونی فایل کانفیگ کامپیز رو پیدا کنی و پاک کنی تا درست بشه همه چیز  ;)
برو توی همون ترمینال بی پوسته (بهش میگن tty) لاگین کن. بعد با دستور
cd و ls کانفیگ کامپیز رو پیدا کن و پاک کن
مثلا بعضی از کانفیگ ها اینجا هستن
/home/user/.configاگه کامپیز تو این پوشه باشه با دستور rm میشه اون فایل کانفیگ مربوطه رو پاک کرد

یا اینکه کامپیز رو پاک کنی از اول نصب کنی (خطر داره احتمالا)

من کامپیز ندارم وگرنه بهتر میتونستم کمک کنم

ببین فعلا فایل کانفیگ کامپیز رو میتونی پیدا کنی یا نه. تا بچه ها میان دستی برسونن  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین neobuntu

• Jr. Member
  • *
ممنون، میشه دقیق تر توضیح بدین، با cd میرم به آدرس مربوطه (دستور ls رو نمیشناسم) بعد تو اون آدرس خودش فایلارو لیست میکنه؟ بعد باید rm رو بذارم قبل از فایل تنظیمات مربوطه تا پاک بشه؟
حالا این "فایل تنظیمات مربوطه" کدوم فایل میشه، اسمش چیه؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
دستور cd برای رفتن به دایرکتوری هست.
دستور ls برای لیست کردن محتویات دایرکتوری. یا دستور ls -A برای دیدن فایل های مخفی
شما الان که ترمینال رو باز می کنی در حقیقت توی هوم هستی.
خب فایل کانفیگ هم توی هوم هست ولی مخفی هست
پس در اولین قدم باید بزنی
ls -A
تا لیست فایل ها ظاهر بشن
یا اینکه بزنی
cd .config
تا بره توی پوشه ی کانفیگ
باز اونجا باید ls بزنی (یا ls -A) تا محتویات کانفیگ رو نشون بده
بعد باید نگاه کنی ببینی چیزی از کامپیز یا مخفشش( یادم نیست چی بود دقیق ccmm یه همچین چیزی) هست اونجا یا نه. اگه بود دوباره با دستور cd واردش بشی. مثلا cd ccmm
بعد دوباره ls بزنی ببینی توش چی هست. اگه فایل کانفیگی بود. (فرمتش هم مطمئنا conf یا config یا حداقل به اسم config باید باشه) اگه بود میزنی:
مثلا
rm ccmm.config

یا اینکه فایل کانفیگ رو با دستور nano توی ترمینال باز کنی و دستکاریش کنی تا کامپیز درست بشه
مثلا
sudo nano ccmm.config

بذار توی گوگل نگاه کنم ببینم راه سریع تری هست براش یا نه
بعضی دستورات هستن که کامپیز رو ریستارت می کنن یا سوییچ می کنن روی یه چیز دیگه.
خبرش رو سریع میدم  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
بیا.
اونارو ولش کن اصلا
اینارو توی ترمینال بزن به ترتیب

unity-resetsudo apt-get install dconf-toolsdconf reset -f /org/compiz/setsid unitydconf dump /org/compiz/

آفلاین neobuntu

• Jr. Member
  • *
بیا.
اونارو ولش کن اصلا
اینارو توی ترمینال بزن به ترتیب

unity-resetsudo apt-get install dconf-toolsdconf reset -f /org/compiz/setsid unitydconf dump /org/compiz/
بینهایت ممنون، همین الان ری استرات می کنم میرم تو ابونتو، الشالا که حل شه مشکلم

آفلاین neobuntu

• Jr. Member
  • *
@Rasubuntu
آقا جواب نداد، دستورات مربوط به یونیتی که هیچ کدوم با ایرادای مختلف اجرا نشدن و dconf هم فقط نصب شد ولی دستور ریست و دامپ اجرا نشد. :(

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
فکر کنم اگه بتونی یه مدیرپنجره ی دیگه براش نصب کنی فعلا کارت راه بیفته
مدیر پنجره ی KDE هست. بهش میگن kwin
اگه بتونی نصبش کنی شاید با اون راه بیفتی. بعد بری دنبال دستکاری کردن کامپیز تا اونم راه بیفته

آفلاین neobuntu

• Jr. Member
  • *
نه میز کار دیگه ای که به کارم نمیادو میخوام همینو راش بندزام.
اون راه حل اولم امتحان کردم ولی جواب نداد، فایل کانفیگ وجود نداشت.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
نه میز کار دیگه ای که به کارم نمیادو میخوام همینو راش بندزام.
اون راه حل اولم امتحان کردم ولی جواب نداد، فایل کانفیگ وجود نداشت.

نگفتم که میزکار نصب کن. گفتم kwin نصب کن
برو تو این وبلاگ
http://amirsamimi.mihanblog.com/
مال یکی از بچه های گل انجمنه  ;)
یه قسمت توی شخصی سازی xfce در مورد kwin گفته. ببین چی گفته. ببین می تونی kwin رو توی اوبونتوت نصب کنی. اگه بتونی دیگه کامپیز نیازی نیست لود بشه. کی وین لود میشه. و باز شما هم پنجره داری هم برنامه داری هم دسکتاپ داری. همه چیت میاد. بعد از روی حوصله میشه کامپیز رو درست کرد.

آفلاین neobuntu

• Jr. Member
  • *
یکی دو تا راه تو ask ubuntu پیدا کردم، نشد اینم امتحان می کنم، ولی اگه راهی باشه این مشکلم حل بشه خوبه.

آفلاین neobuntu

• Jr. Member
  • *
آقا بالاخره حل شد. با کلی بدبختی!!! این پستو دارم از خود ابونتو میذارم. راه حلش اینه:
باید با ترمینال کار کرد ولی خب از اونجایی که اجرا نمیشه باید اول با کلیدای Ctrl+Alt+F1 رو می زنید و بعد از لاگین با دستور:
startxدوباره وارد محیط دسکتاپ میشید. اینبار اگه Ctrl+Alt+T بگیرید ترمینال باز میشه. حالا کافیه توی ترمینال کامپیز کانفیگ منیجر رو باز کنید:
ccsmوقتی کامیز کانفیگ باز شد تیک Window Decoration رو بردارید و تیک Unity Plugins رو بذارید. بعد از اونم هر پلاگین دیگه ای رو که نیاز داشت اجازه بدین تا فعال بشه. بعد یونیتی رو از ترمینال بازکنید:
unityبعد یه بار Ctrl+C رو بگیرید (برای من لازم بود تا بتونم دستور بعدی رو بزنم. البته میشه توی یه پنجره ترمینال دیگه هم زد ولی واسه من سرعت خیلی پایین بود ترمینال دیگه باز نمی شد.) و بعد دستور زیر رو بزنید:
setsid unityو بعد هم برای ریست:
unity --reset -iconsبعد همه چی درسته ولی برای من خیلی گیر میکرد و سرعت پایین بود. بعد از ری استارت همه چی مثل قبل بود.
یه نکته ای بگم شاید به همه بر بخوره. خدایی ویندوز یه چیز دیگه است و بی خود نیست سخت طرف لینوکس میان. (صرفه نظر از رایگان بودنش که فعلا برای ایرانیا معنی نداره) آخه این همه بدبختی فقط برای برداشتن یه تیک؟؟؟! حدود سه ساعت وقتمو گرفت و حسابی سرمو درد آورد. و خب لینوکس برای کاربرای عادی همیشه پر از این مشکلاس.

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2375
یه نکته ای بگم شاید به همه بر بخوره. خدایی ویندوز یه چیز دیگه است و بی خود نیست سخت طرف لینوکس میان. (صرفه نظر از رایگان بودنش که فعلا برای ایرانیا معنی نداره) آخه این همه بدبختی فقط برای برداشتن یه تیک؟؟؟! حدود سه ساعت وقتمو گرفت و حسابی سرمو درد آورد. و خب لینوکس برای کاربرای عادی همیشه پر از این مشکلاس.
وقتی تیکشو زدم، اخطار داد که با یونیتی پلاگین مشکل داره ولی من ادامه رو زدم
شما مسؤول کار‌هایی هستید انجام می‌دید.
رو ویندوز هم اگر بخواید چیزی رو کانفیگ کنید باید دقت کنید.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
منم یه نکته ای بگم شاید به شما بر بخوره. ولی گنو/لینوکس کار هر کسی نیست.
اون تیکی رو که شما برداشتین و اوکی زدین قبلش میواس اون جمله ای رو که بهتون اخطار داده رو بخونین. اگه میخوندین الان 3 ساعت الاف نمیشدین. به قول آرمان جان شما مسئول کارهایی هستین که انجام میدین.
همون اندرویدی که توی آواتارت گذاشتی، یعنی سیستم عاملی برای کاربر که کاربر بر اساس کارایی که خودش انجام میده مسئولیت قبول می کنه.
شما می تونی هوشیار باشی و اندروید رو به بالاترین درجه ی امنیت و پایداری برسونی (حتی بالاتر از iOS و ویندوزفون) یا اینکه سهل انگار باشی و اندروید به ته چاه بندازی و هر روز یه مشکل.
دلیل اینکه اندروید 99 درصد بدافزار داره چیه؟ دلیلش کاربرشه که مسئولیت سیستم عامل رو به عهده نگرفته. سیستم عامل اپن سورس یعنی همین. یعنی هر کاری کرد کاربر کرد. دیگه اما و اگر هم نداره.
کلوز سورس یعنی هر کاری کرد، اون شرکت کرد.
گنو/لینوکس رو شما میتونی یا نابودش کنی یا به بالاترین درجه ها برسونیش. دست خودته.
مثل پازله. میتونی با برداشتن یه تیکه خرابش کنی یا اینکه با دانش و ذوق و ... یه چیز توپ ازش در بیاری.  ;)

آفلاین neobuntu

• Jr. Member
  • *
نقل‌قول
منم یه نکته ای بگم شاید به شما بر بخوره. ولی گنو/لینوکس کار هر کسی نیست.
اون تیکی رو که شما برداشتین و اوکی زدین قبلش میواس اون جمله ای رو که بهتون اخطار داده رو بخونین. اگه میخوندین الان 3 ساعت الاف نمیشدین. به قول آرمان جان شما مسئول کارهایی هستین که انجام میدین.
همون اندرویدی که توی آواتارت گذاشتی، یعنی سیستم عاملی برای کاربر که کاربر بر اساس کارایی که خودش انجام میده مسئولیت قبول می کنه.
شما می تونی هوشیار باشی و اندروید رو به بالاترین درجه ی امنیت و پایداری برسونی (حتی بالاتر از iOS و ویندوزفون) یا اینکه سهل انگار باشی و اندروید به ته چاه بندازی و هر روز یه مشکل.
دلیل اینکه اندروید 99 درصد بدافزار داره چیه؟ دلیلش کاربرشه که مسئولیت سیستم عامل رو به عهده نگرفته. سیستم عامل اپن سورس یعنی همین. یعنی هر کاری کرد کاربر کرد. دیگه اما و اگر هم نداره.
کلوز سورس یعنی هر کاری کرد، اون شرکت کرد.
گنو/لینوکس رو شما میتونی یا نابودش کنی یا به بالاترین درجه ها برسونیش. دست خودته.
مثل پازله. میتونی با برداشتن یه تیکه خرابش کنی یا اینکه با دانش و ذوق و ... یه چیز توپ ازش در بیاری.  ;)
کاملا موافقم. ولی باز کاش یه کم آسون تر بود. توی ویندوزم از این اخطارا میاد ولی همه چی نابود نمیشه. البته من از ۵ سال پیش که اسم لینوکسو شنیدم  طرفدارش شدم ولی این اولین استفاده ی عملی من از لینوکسه. (همین الان در حال وبگردی با ابونتوم)
در مورد اندروید یه زمانی خیلی طرفدارش بودم زمانی که هیچ کس بهش اهمیت نمیداد ولی الان راستش نه خیلی. بازم از کمکتون ممنون!