انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکلات من با Samba حل شد!  (دفعات بازدید: 8940 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : مشکلات من با Samba
« پاسخ #15 : 12 بهمن 1393، 06:34 ب‌ظ »
نمی‌دونم. ssh بزن به گوشی موقع پخش فیلم با top یا htop مصرف پردازنده و حافظه رو بررسی کن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #16 : 12 بهمن 1393، 06:36 ب‌ظ »
نمی‌دونم. ssh بزن به گوشی موقع پخش فیلم با top یا htop مصرف پردازنده و حافظه رو بررسی کن

;D
در حال حاضر ssh برام مثل فحشه  :D بالا دیپلمه  ;)
هنوز فرصت نشده ssh رو یاد بگیرم.
ولی راهنمایی خوبی بود. حواسم نبود با ssh زدن به گوشی میشه بررسیش کرد  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #17 : 12 بهمن 1393، 10:45 ب‌ظ »
اوه شانس هم نداریم ما.
ده تا برنامه upnp نصب کردم روی گوشی. برای صوت خوبن. عکس نشون نمیدن. زبون فارسی هم به خاطر اینکه مدیاتوم فارسی ساپورت نمی کنه و (?) میذاره، اونا هم ساپورت نمی کنن. خخخ
برای فیلم دیدن هم توی همه شون، فیلم بهتر از سامبا دانلود می کنن ولی برای پخش کردنش لگ دارن.
yaacc خوبه ولی اینترفیس نوچ!
باقی همه شیک و پیک ولی سنگین.
ای خدا مرگشون بده که رفتن رو اعصاب رسول اینترتینمنت  :D
« آخرین ویرایش: 12 بهمن 1393، 10:49 ب‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #18 : 12 بهمن 1393، 11:22 ب‌ظ »
این رو هم به عنوان جایگزین مدیاتوم بررسی کن در کنار کودی: http://www.universalmediaserver.com/
یه سوال: چندتا دستگاه دارن از مودم/روترت استفاده می‌کنن؟ فیرم‌ور دستگاه به آخرین نگارش به‌روزه؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #19 : 12 بهمن 1393، 11:24 ب‌ظ »
این رو هم به عنوان جایگزین مدیاتوم بررسی کن در کنار کودی: http://www.universalmediaserver.com/
یه سوال: چندتا دستگاه دارن از مودم/روترت استفاده می‌کنن؟ فیرم‌ور دستگاه به آخرین نگارش به‌روزه؟

اوکی اینو هم تست می کنم. مرسی  ;)
فقط دو دیوایس. PC خودم با اترنت + گوشیم با وای فای
آخرین نسخه ای که داشته برای فیرمویر همینی بوده که روی مودمه. دیگه آپدیت نشده.
« آخرین ویرایش: 12 بهمن 1393، 11:30 ب‌ظ توسط Rasubuntu »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #20 : 12 بهمن 1393، 11:52 ب‌ظ »
UMS رو تست کردم.
فارسی رو کاملا ساپورت میکرد. UI نسبتا بهتری هم داشت. ولی سرعتش داغون بود. یه پوشه رو میخواست لود کنه چند دقیقه حیرون شدم. فیلم هم که زدم پخش بشه دوباره حیرونم کرد و اخرش هم زد Not Play Link
ولی فارسی رو خوب ساپورت کرد. جالبه که عکس ها رو هم لود کرد. من با همون برنامه ی upnp که مدیاتوم رو راه اندازی کردم اینم راه اندازی کردم. ولی عکسای توی مدیاتوم لود نشدن، ولی اینا لود شدن.  :o
نه اینم نشد.
فکر کنم همین مدیاتوم برام بهتر باشه. گوشیم هم اگه قوی تر بود فکر کنم همون کودی کاملا نیازمو تامین می کرد.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #21 : 13 بهمن 1393، 12:15 ق‌ظ »
روی گوشیت کودی نمی‌کشه، روی لپ‌تاپت که می‌کشه. چرا سرور upnp کودی رو امتحان نمی‌کنی؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #22 : 13 بهمن 1393، 12:18 ق‌ظ »
روی گوشیت کودی نمی‌کشه، روی لپ‌تاپت که می‌کشه. چرا سرور upnp کودی رو امتحان نمی‌کنی؟

PC‌دارم با اجازتون  ;)
دقیقا همین الان میخواستم برم upnp‌کودی رو راه بندازم. ظهری رفتم. upnp رو هم دیدم. ولی تنظیمی نداشت و ندیدم کجا بشه فایل رو شیر کرد. حالا باز دوباره میرم نگاه میکنم.
کودی گوشی رو هم باز الان نصب کردم (قبلا XMBC نصب کرده بودم و هنگید. گفتم خب اینم همونه دیگه  :D)
تست میکنم خبری میدم  ;)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #23 : 13 بهمن 1393، 12:25 ق‌ظ »
فکر می‌کنم کودی Upnp سرخود داره، هر چیزی که به کتاب‌خونه اضافه کنی خودش روی شبکه به‌اشتراک گذاشته می‌شه، مگر این که خودت غیرفعّالش کنی.
در ضمن لازم نیست روی گوشی هم حتماً کودی داشته باشی برای استریم از کودی. می‌تونی از همون yaacc استفاده کنی. فقط اگه دو طرف کودی باشن، امکانات بیش‌تری داری موقع استریم

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #24 : 13 بهمن 1393، 12:29 ق‌ظ »
فکر می‌کنم کودی Upnp سرخود داره، هر چیزی که به کتاب‌خونه اضافه کنی خودش روی شبکه به‌اشتراک گذاشته می‌شه، مگر این که خودت غیرفعّالش کنی.
در ضمن لازم نیست روی گوشی هم حتماً کودی داشته باشی برای استریم از کودی. می‌تونی از همون yaacc استفاده کنی. فقط اگه دو طرف کودی باشن، امکانات بیش‌تری داری موقع استریم

آهان یعنی پلی لیست خود کودی یا کتابخونه هایی که دستی ادد می کنیم میان روی upnp؟؟
اینجوری یکم سخت نمیشه کار؟ چون باید همه چیز رو تک تک برای هر قسمت وارد کرد. عکسارو توی پیکچر لود کرد و .... ولی خب از این نظر که کودی امن تر و پرکابرد تره شکی توش نیست  ;)
آره میدونم. ولی خواستم دوباره تست کنم ببینم اگه توی کودی هم فیلما با لگ نشون داده میشن خب چه کاریه؟ من اون نرم افزار های ناشناس از خدا بی خبر رو پاک کنم و همین کودی رو با لگ ببینم  :D در هر صورت همه شون با گوشی من توی پخش فیلم لگ دارن. yaacc خوب بود ولی  اینترفیسش خیلی ساده بود. فکر کردم توی بیابون ولم کردن  :D

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #25 : 13 بهمن 1393، 12:37 ق‌ظ »
چرا تک‌تک؟
من همه‌ی سریال‌هام توی یه شاخه هستن، همه عکس‌هام تو یه شاخه‌ی دیگه هستن، همین‌طور آهنگ‌ها و فیلم‌هام. فقط نشونی این شاخه‌ها رو همون ابتدای کار به کودی می‌دم و این خودش می‌گرده هر بار که اجراش می‌کنیم چیزهای جدید رو اضافه می‌کنه به کتاب‌خونه.
فقط باید حواست باشه اسم فیلم‌ها  و سریال‌هات درست و ب رمبانی استاندارد باشه. تگ آهنگ‌ها هم باید درست باشه که احتمالاً هست دیگه…

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #26 : 13 بهمن 1393، 12:40 ق‌ظ »
نه منظورم این نبود که یکی یکی بدیم.
منظورم این بود مثلا باید عکسارو جدا پوشه ی ادد بهش داد. فیلمارو جدا و ... هر کدوم تو بخش خودش  ;)

میگم این کودی خیلی بهتر شده روی گوشی. رابط کاربریش کمتر لگ میزنه. قابل تحمل شده.
من upnp رو توی کودی سیستم فعال کردم. آهنگ هم اضافه کردم به Music.
ولی توی گوشی چیزی نمیاد. اونجا هم upnp رو فعال کردم.  چجوری باید سرور و کلاینت رو بهشون تخصیص داد؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #27 : 13 بهمن 1393، 12:55 ق‌ظ »
توی گوشی برو تو قسمت موسیقی مثلاً. «افزودن موزیک…» رو بزن. از صفحه‌ای که می‌آد دکمه «مرور» رو برن. یه شمایل قرمز رنگی هست نوشته UPnP Devices. روش کلیک کن. از صفحه‌ای که می‌آد کودی روی رایانه رو انتخاب کن. اون‌جا روی Music Library کلیک کن. بعد روی آیتمی که می‌خوای به عنوان پیش‌فرض اضافه کنی کلک کن، مثلاً «هنرمندان» و بعد دکمه «تأیید» رو بزن. از الآن به بعد می‌تونی در قسمت موسیقی مستقیماً بهش دست‌رسی داشته باشی

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #28 : 13 بهمن 1393، 01:01 ق‌ظ »
توی گوشی برو تو قسمت موسیقی مثلاً. «افزودن موزیک…» رو بزن. از صفحه‌ای که می‌آد دکمه «مرور» رو برن. یه شمایل قرمز رنگی هست نوشته UPnP Devices. روش کلیک کن. از صفحه‌ای که می‌آد کودی روی رایانه رو انتخاب کن. اون‌جا روی Music Library کلیک کن. بعد روی آیتمی که می‌خوای به عنوان پیش‌فرض اضافه کنی کلک کن، مثلاً «هنرمندان» و بعد دکمه «تأیید» رو بزن. از الآن به بعد می‌تونی در قسمت موسیقی مستقیماً بهش دست‌رسی داشته باشی

دمتون گرم. ردیف شد  ;)
توی کودی سامبا هم ساپورت میشه. NFSی هم که گفتین ساپورت میشه (هرچند من نفهمیدم چیزیه کلا)  ;)
فعلا که همه چیز قر و قاطی شد. من برم تکلیفم رو با خودم مشخص کنم پس  :D
بازم مرسی  ;)

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #29 : 13 بهمن 1393، 01:19 ق‌ظ »
خب تکلیفم رو مشخص کردم.
کودی سیستم که حل بوده
کودی گوشی هم حل شد. لگ هم نداره نسخه ی جدید  :D

فقط یه عیب داره. اونم اینه که وقتی میخوایم استریم کنیم باید حتما کودی سیستم لود شده باشه.
خوبی سامبا یا مدیاتوم این بود که پشت پرده بودن و مصرف منابعشون هم خیلی خیلی کم بود.
ولی خب منم همیشه نمیخوام استریم کنم. میشه چشم پوشی کرد از این قضیه.
در کل بهترین روش الان همین شد.
مدیاتوم و UMS و سامبا پر پر  :D سامبای مسخره که کلا گورش رو گم کرد. سامبا دقیقا همون SMB هست؟ یه جا خوندم این پروتکل مال مایکروسافته. ایش ایش  :D
اپ های از خدا بی خبر upnp گوشی رو هم به درک واصل کردم.  ;D