انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آیا امکان اختصاص میزکارهای مجزا به هر TTY وجود دارد؟  (دفعات بازدید: 2147 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
سلام دوستان

از عنوان سوال مشخصه.
اما برای درک بهتر یک مثال میزنم:

مثلا روی سیستم 3 میزکار Unity, Gnome 3, KDE داریم.

بازدن Ctrl+Alt+F5 به Gnome3.
بازدن Ctrl+Alt+F6 به KDE.
و...
رفت.

آیا امکان پذیر هست؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
نه، چون همه‌ی این‌ها قراره از X استفاده کنن و X رو فقط می‌شه توی یک TTY داشت
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
نه، چون همه‌ی این‌ها قراره از X استفاده کنن و X رو فقط می‌شه توی یک TTY داشت
یعنی راهی وجود نداره که X های دیگر را Kill کرد و X مورد نظر را اجرا کرد؟

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4877
  • masoft قدیم
شدن که می‌شه، سه تا کاربر مختلف درست کن، بعد توی LightDM وارد سیستم بشو، بعد Switch User بکن و با یک کاربر دیگه و یک Window Manager دیگه رو انتخاب بکن و وارد بشو و این کار رو تکرار بکن. حالا با Ctrl+Alt+F7 و Ctrl+Alt+F8 و Ctrl+Alt+F9 می‌تونی بین اون‌ها حرکت بکنی.

ولی خوب چنین کاری منطقی نیست، یک Window Manager انتخاب بکن و با همون کارهات رو انجام بده.

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 419
یادمه میشد

یک پوشه بود که توش کانفیگ هارو قرار میدادی بعد میتونستی مثلا تو یک tty دستور top یا دستور ping دایمی باشه

و تو چند tty میتونستی از چنددسکتاپ مختلف استفاده کنی زمان ابونتو 8 که گنوم کلاسیک بود میشد

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
شدن که می‌شه، سه تا کاربر مختلف درست کن، بعد توی LightDM وارد سیستم بشو، بعد Switch User بکن و با یک کاربر دیگه و یک Window Manager دیگه رو انتخاب بکن و وارد بشو و این کار رو تکرار بکن. حالا با Ctrl+Alt+F7 و Ctrl+Alt+F8 و Ctrl+Alt+F9 می‌تونی بین اون‌ها حرکت بکنی.

ولی خوب چنین کاری منطقی نیست، یک Window Manager انتخاب بکن و با همون کارهات رو انجام بده.
خیلی ممنون

امتحان کردم. خیلی باحاله.

شاید منطقی نباشه، اما می تونه در بعضی موارد کاربردی باشه.

مثلا: یک زمانی پیش بیاد و نیاز باشه دو نفر همزمان در یک سیستم و یک پروژه کار کنند، یکی با میزکار KDE راحت باشه و دیگری با LXDE.
اینطوری بدونه اینکه هی user switch یا logout کنند، میتونند خیلی راحت بین میزکارها switch کنند.
درسته این مورد خیلی کم اتفاق می افته، اما در زمان خودش خیلی می تونه کار راه انداز باشه.

تازه چون میزکار از شماره 7 شروع میشه و تا 12 ادامه داره، راحت میشه 6 میزکار همزمان  \\:D/

پس بااین حساب عملا میشه 12 نفر به صورت همزمان، که به صورت پیشفرض 6 نفر می تونند با خط فرمان کار کنند، و 6 نفر می تونند از میزکار استفاده کنند. ( البته نوبتی  ;D )

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
نقل‌قول
پس بااین حساب عملا میشه 12 نفر به صورت همزمان، که به صورت پیشفرض 6 نفر می تونند با خط فرمان کار کنند، و 6 نفر می تونند از میزکار استفاده کنند. ( البته نوبتی  ;D )
خب پس تکلیف مشخص شد؟
6 تای اولی واسه ترمینال
6 تای دومی واسه X
؟؟؟
خب اونوخ چجوری بود که من روی اف12 و اف8 هم ترمینال داشتم؟؟ توهم فانتزی بوده آیا؟؟  :o ;D

نقل‌قول
البته نوبتی  ;D )
میشه 12 تا مانیتور وصل کرد. همه بشینن از یه کیس استفاده کنن  :D البته میدونم که این آخرین کاری بوده که اون کیس انجام میداده  ;D
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
نقل‌قول
میشه 12 تا مانیتور وصل کرد. همه بشینن از یه کیس استفاده کنن  :D البته میدونم که این آخرین کاری بوده که اون کیس انجام میداده  ;D
بستگی به کاری که انجام میشه و سیستمش داره ;D

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
نقل‌قول

:D
فکر کنم یه Wine با یه Yes برای آخرین کار اون کیس خدابیامرز کافی باشه  ;D
11 واین + 11 Yes = والا تصورشم  :o یا  :-X یا شایدم  ](*,)
« آخرین ویرایش: 23 دی 1393، 10:18 ب‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
نقل‌قول

فکر کنم یه Wine با یه Yes برای آخرین کار اون کیس خدابیامرز کافی باشه  ;D
11 واین + 11 Yes = والا تصورشم  :o یا  :-X یا شایدم  ](*,)
این که فقط سیستم من رو قلقلک میده :D
بیخیال تاپیک زیادی منحرف شد :oops:

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
میشه 12 تا مانیتور وصل کرد. همه بشینن از یه کیس استفاده کنن  :D
بله کاملا شدنی هست. بهش میگن Multiseat

البته میدونم که این آخرین کاری بوده که اون کیس انجام میداده  ;D
بستگی به سیستمتون داره

من خودم عملا با یک سیستم با مشخصات زیر Multiseat انجام دادم و از 1 سیستم به عنوان 3 سیستم استفاده می کردیم.  \\:D/

RAM = 2 x 4GB DDR2
CPU = CORE I3
دو عدد Graphic که یکی 2 خروجی و یکی 1 خروجی داشتند.

راستی دوستان لطفا از بحث تاپیک منحرف نشوید.

آفلاین HSN6

• Hero Member
  • *
  • یک راَکتیست اسپرانتیست پایتونیست گودوئیست!
    • بلاگ شخصی
من یه بار vnc4server رو نصب کردم و با گوشی وصل شدم و یک ترمینال بود و پس‌زمینه‌ی ساده که هر برنامه‌ای اجرا می‌کردم فقط توی نمایش رایانه یا گوشی نمایش داده می‌شد و از دیگری قابل دسترسی نبود .