انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کرک کردن  (دفعات بازدید: 1727 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amir2009

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 452
کرک کردن
« : 23 دی 1393، 09:29 ب‌ظ »
شاید سوالم درست نباشه ولی چون سیستم عامل کرکرها لینوکسه میشه تو محیط لینوکس نرم افزارهای ویندوز رو کرک کرد؟
مثلا IDM رو کرک کرد تا بشه استفاده کرد یا حتما باید محیط ویندوز باشه.
الان میخوام مطالب کرک رو تست کنم به این مشکل خوردم که باید برم ویندوز که اصلا خوشایند نیست.راهی وجود نداره؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
پاسخ : کرک کردن
« پاسخ #1 : 23 دی 1393، 09:41 ب‌ظ »
هک و کرک تنها زمانی مفید هست که در راه درست استفاده بشه. مثل تست نفوذ شبکه و سرورهای مهم دنیا که مهندسین اونا رسما هکر هستن واسه امن کردن سرور ها و شبکه های دنیا.
هک و کرک غیر از اون بخش بالایی، کلا دو حالت داره
یا واسه آموزشه
یا واسه کارای غیرقانونی

حتی اگه بخوای شرع و وجدان رو این وسط حساب نکنی، بازم این کار یه جور کار غیرقانونی هست.

من یک ساله کاربر گنو/لینوکس، تا حالا به هیچ نرم افزار ویندوزی و کرک شده نیاز پیدا نکردم. هرچی خواستم توی خود اکوسیستم باز گنو/لینوکس موجود بوده.
حتی دانلود منیجری که اسمش رو بردی.
گنو/لینوکس با تفکر و فلسفه ش زنده س. وگرنه با ویندوز چه فرقی پیدا می کرد؟
1) اگه شما صرفا هدفت یادگیری هست واسه هک و کرک. می تونی بری تو انجمن آشیانه و توی بحثاشون شرکت کنی تا یاد بگیری
2) ولی اگه هدفت فعال کردن غیرقانونی برنامه هایی هست که توسعه دهنده هاشون ( با هر جور تفکری ) واسش زحمت کشیدن، توی گنو/لینوکس جایی نیست واسه این کار.

شما بهتره اگه هدفت بخش دوم صحبت من هست، از نرم افزار های لینوکسی که کم هم نیستن، استفاده کنی
Aria2
Axel
XDM
Fatrat
Uget
Kget
و ...
استفاده کنی  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین amir2009

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 452
« پاسخ #2 : 23 دی 1393، 10:13 ب‌ظ »
دوست من درست متوجه نشدی.گفتم دارم تمرین میکنم از روی آموزشی که دارم و احتیاجی به نرم افزار ندارم.ولی برای درک چگونگی کار باید روی یک چیزی آزمایش کرد یا نه؟
فقط میخوام بدونم کرک نرم افزار ویندوز تو لینوکس عملیه یا نه؟
اگر اینطور نبود که من اینجا نبودم!!!

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #3 : 23 دی 1393، 10:28 ب‌ظ »
دوست من درست متوجه نشدی.گفتم دارم تمرین میکنم از روی آموزشی که دارم و احتیاجی به نرم افزار ندارم.ولی برای درک چگونگی کار باید روی یک چیزی آزمایش کرد یا نه؟
فقط میخوام بدونم کرک نرم افزار ویندوز تو لینوکس عملیه یا نه؟
اگر اینطور نبود که من اینجا نبودم!!!

دوست من. برای اینکه شما منظورتون رو واضح نرسوندید، به خاطر همین من این جمله رو واسه ی شما نوشتم:

نقل‌قول
یا واسه آموزشه
یا واسه کارای غیرقانونی

و اینجا هم:

نقل‌قول
1) اگه شما صرفا هدفت یادگیری هست واسه هک و کرک. می تونی بری تو انجمن آشیانه و توی بحثاشون شرکت کنی تا یاد بگیری

;)

من هر دو حالت رو برای شما توضیح دادم. پس وظیفه ی خودم رو انجام دادم  ;)

برای هک و کرک اینجا جای بحث نیست. چون خلاف قوانینه. باید به انجمن مربوطه که Ashyaneh.org هست، مراجعه کنید. اونجا کل اعضاش در این کار تخصص دارن و کلی مقاله و مستند آموزشی واسه ی این کار هست  ;)

یا اینکه می تونید منتظر بمونید تا یه کاربر دیگه بیاد و در مورد اجرای کرک نرم افزار های ویندوزی توی گنو/لینوکس توضیح بده (البته اگه اونم شمارو ارجاع نده به آشیانه ;) )
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #4 : 23 دی 1393، 11:11 ب‌ظ »
با تشکر از Rasubuntu بابت توضیحاتش.