انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سرعت پایین و قعط شدن مداوم اینترنت در اوبونتو  (دفعات بازدید: 2103 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amirabbas22

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 30
  • winter is coming
سلام خدمت همه اعضای خوب ابونتو فارسی
من به تازگی لینوکس اوبونتو رو نصب کردم همه چیز عالیه به غیر از یک چیز که اونم سرعت اینترنتمه
من با وایرلس به اینترنت متصل میشم . در ویندوز همه چیز عالیه اما وقتی با اوبونتو کار میکنم 10 دقیقه اول سرعت اینترنتم خوبه بعد از ده دقیقه دیگه تو اینترنت نمیره تا وقتی که وایرلس رو دیسکانکت و دوباره کانکت کنم. هر کاری کردم رست نشد تو تمامی فروم ها رفتم و پرسیدم درست نشد هر کاری میکنم نمیشه خواهش میکنم اگه میتونید کمکم کنید.
« آخرین ویرایش: 24 دی 1393، 04:14 ب‌ظ توسط amirabbas22 »
for the night is dark and full of terrors

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
من به تازگی لینوکس اوبونتو رو نصب کردم همه چیز عالیه به غیر از یک چیز که اونم سرعت اینترنتمه
من با وایرلس به اینترنت متصل میشم . در ویندوز همه چیز عالیه اما وقتی با اوبونتو کار میکنم 10 دقیقه اول سرعت اینترنتم خوبه بعد از ده دقیقه دیگه تو اینترنت نمیره تا وقتی که وایرلس رو دیسکانکت و دوباره کانکت کنم. هر کاری کردم رست نشد تو تمامی فروم ها رفتم و پرسیدم درست نشد هر کاری میکنم نمیشه خواهش میکنم اگه میتونید کمکم کنید.
منم مشابه همین مشکل دارم.

اما یک مقدار تفاوت داره: وقتی با سیستمی که از توضیعات GNU/Linux هست از طریق Wi-Fi به Modem وصل میشم. اگر از Modem فاصله بگیرم، کلا Internet قطع میشه.

با گوشی Android در فاصله بیش از 3 متر دچار مشکل میشم.
با Laptop که سیستم عامل Ubuntu داره، در فاصله بیش از 7 متر دچار مشکل میشم.

وقتی مودم را خاموش و روشن میکنم، حتی اگر گوشی بیش از 5 متر فاصله داشته باشه، تا حدود 5 دقیقه مشکلی نیست، اما بعد از آن دوباره Internet قطع میشه.

اما با گوشی هایی مثل Wnodows Phone یا Apple این مشکل وجود نداره و تا جایی که Modem بتونه Signal بده ( حتی فاصله 18 متری ) راحت به Internet دسترسی هست.

آفلاین amirabbas22

• Jr. Member
  • *
  • winter is coming
کلا لینوکس با اینترنت مشکل داره همه این رو میگن  اعصابم رو داغون کرده . میخوام ببینم اگه تو اوبونتو درست نشد برم سمت فدورا

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
کلا لینوکس با اینترنت مشکل داره همه این رو میگن  اعصابم رو داغون کرده . میخوام ببینم اگه تو اوبونتو درست نشد برم سمت فدورا
باید بررسی بشه که مشکل از کجاست.

Fedora, RedHat, Ubuntu, Debian و... همه از GNU/Linux هستند.

اما اگر مشکل از GNU/Linux باشه، در تمام توزیعات هست.

آفلاین Arcush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 331
برای من که چنین مشکلی وجود نداره. برای خیلی ها هم وجود نداره.

ممکنه درایور وایرلس شما رو مثلا اوبونتو خوب تشخیص نداده باشه. این روش رو امتحان کنید:  بسته windows wireless drivers رو از مرکز نصب نرم افزار با تعلقاتش نصب کنید( به نقل از کتاب Ubuntu Certified professional، 2008) و درایور ویندوزی وایرلس تون رو باهاش نصب کنید.
« آخرین ویرایش: 24 دی 1393، 09:09 ب‌ظ توسط Arcush »
pacman -Rs ubuntu

آفلاین amirabbas22

• Jr. Member
  • *
  • winter is coming
ممنونم
من قبلا همین کار رو کرده بودم اما بازم نتیجه ای نگرفتم . راه دیگه ای نیست؟

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
برای من که چنین مشکلی وجود نداره. برای خیلی ها هم وجود نداره.
شاید شما و خیلی ها این مشکل را ندارید، اما ماهایی که این مشکل را داریم باید چکار کنیم؟  ???

ممکنه درایور وایرلس شما رو مثلا اوبونتو خوب تشخیص نداده باشه.
مشکل من کلا با تمام توزیعات خانواده GNU/Linux هست.
حتی گوشی های Android. آیا باید روی گوشی های Android هم Driver نصب کنم؟

احتمالاتی که میدم:
1- بعضی از Modem ها دارای Bug هایی هستند که باعث ناسازگاری با بعضی سیستم عامل ها میشه.
2- نوع داده هایی که از GNU/Linux ارسال میشه با Windows فرق میکنه، و Modem نیاز داره تا زیادتر پردازش کنه، اما چون مشخصات سخت افزاری این نوع دستگاه های پایین هست باعث مشکل میشه.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
مودمت رو به آخرین فیرم‌ور موجود به‌روز رسانی کردی؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
مودمت رو به آخرین فیرم‌ور موجود به‌روز رسانی کردی؟
بله

البته اضافه کنم که قبل از بروزرسانی هم این مشکل را داشتم.
ولی با بروزسانی مشکل حل نشد  :(

آفلاین سمیرا

• Jr. Member
  • *

سلام من پارسال مشابه این مشکل داشتم (من اصلا در محیط اوبونتو وصل نمیشدم ولی در ویندوز مشکل نداشتم) و بعد از امتحان کردن یک دنیا دستور مشکل وصل شدن با وایرلس حل شد (با کابل مشکل نداشتم) اما مدام قطع میشد. چند وقت پیش دوباره اوبونتو نصب کردم و وموقع نصب به اینترنت متصل بودم. این بار هیج مشکلی ندارم. اگه حوصله و امکان نصب مجدد دارید به نظر من می ارزه