انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: حذف نام اوبونتو از منوی بوت(حل شده)  (دفعات بازدید: 812 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین M3oHa1MmA3d

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
سلام من چند روز پیش اوبونتو رو در کنار ویندوزم نصب کردم ولی بعد به سرم زد که نسخه پیش نمایش ویندوز 10 رو هم نصب بکنم بعد از نصب متوجه شدم اون قسمتی که اوایل بوت برای انتخاب سیستم عامل میومد دیگه نیست و مستقیما میره تو ویندوز حالا موندم چطوری اون منو رو برگردونم. یه سوال ابتدایی دیگه هم دارم دیگه حسم نمیاد یه پست دیگه براش بزنم :D.من اوبونتو با kde و پلاسمای 5 رو دیدم خیلی قشنگ بود یجایی تو اینترنت هم نوشته بود برای تغییر میزکار به kde فلان کد رو تو ترمینال وارد کنید یه اسکرین شات هم از کوبونتو دیده بودم اما کنارش پلاسما 5 نبود و خیلی زشت بود میخوام بدونم اگه من اون کد رو وارد کنم رابط کاربری پلاسمای 5 هم میاد یا نه؟؟
« آخرین ویرایش: 26 دی 1393، 12:18 ب‌ظ توسط M3oHa1MmA3d »

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4107
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
پاسخ : حذف نام اوبونتو از منوی بوت
« پاسخ #1 : 25 دی 1393، 09:41 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز، چون اولین پستتون هست اشکال نداره وگرنه این پست باید قفل بشه :)

توی انجمن جست‌وجو کنید گراب یا GRUB، هزاران بار در موردش صحبت شده.

در ضمن هرچیزی که توی اینترنت دیدی، فوری توی ترمینال وارد نکن. می‌تونی کدهایی که توی اینترنت می‌بینی و نمی‌دونی که چی هستند  رو توی این انجمن برای هرکدومش یه «پست جدید» باز کنی و بپرسی که اون‌ها چه کارهایی رو انجام می‌دن، چون در غیر اینصورت به فنا رفتن سیستم پای خودت هست و نیای فردا بگی من کاری نکردم اوبونتو الکی از کار افتاد :)

آفلاین M3oHa1MmA3d

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 25 دی 1393، 09:51 ب‌ظ »
سلام ممنون از اینکه قفل نکردید به هر حال تازه چندروزه آشنا شدم! ولی در مورد اون کد اشتباه منظور منو متوجه شدید من منظورم این بود که با تغییر میزکارم به kde آیا رابط کاربری پلاسما 5 هم اضافه میشه؟ وگرنه من هنوز هیچ کدی رو وارد نکردم.چون من حقیقتا اصلا از محیط اوبونتو خوشم نیومد ولی از کوبونتو با پلاسما 5 خیلی خوشم اومد

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19811
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 26 دی 1393، 08:51 ق‌ظ »
می‌تونی کوبونتو ۱۵.۰۴ آلفا رو نصب کنی برای داشتن پلاسمای ۵ به صورت پیش‌گزیده و از پیش پیکربندی شده
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین M3oHa1MmA3d

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 26 دی 1393، 12:17 ب‌ظ »
خیلی ممنون :-)