با یه نرم افزاری که تو خودش داشت ازش ریکاور گرفته بودم.
سلام mrmm جان
عزیز جان اینی که شما میگی فکر نمیکنم به لپ تاپ برگرده!
شما دوباره ریکاوری رو ساخته بودید. اگه از ریکاوری اوله که خود شرکت داخل سیستم گذاشته استفاده میکردی کل هارد پاک میشد نه فقط ذرایو C
کار ایمیج نصب مجدد نیست و لذا هر شکل و حالتی که قبلا داشته باشه عینا روی هارد دوباره پیاده میشه
فرض کنید هارد شما ۱۰۰ گیگ باشه
۸۰ گیگ اون پر باشه (پر هم نباشه مهم نیست برای تقریب ذهن میگم) و حالا یک ایمیج از هارد بگیر
وقتی هاردرو فرمت کنی دو پارتیشن ۵۰ گیگ بسازی چجوری ممکنه که اون ۸۰ گیگ بین دو پارتیشن تقسیم شه و یا توی ۵۰ گیگ جاشه؟ پاک شدن کل هارد و تبدیل اون به یک پارتیشن ۱۰۰ گیگ حتمی هیتش
در باره وقتی که از کل هارد فقط ۱۰گیگش مثلا پر باشه هم فکر کنم باز همین حالت تکرار بشه! اگه قرار باشه این اتفاق نیفته فکر کنم احتیاج به برنامه خاصی داشته باشه که من نمیشناسم چون برنامه هایی که من میشناسم ایمیج رو به همون شکلی که بوده بر روی هارد بر میگردونن!!
اما از لحاظ منطقی غیر ممکن نیست (هر چند که برنامش رو نمیشناسم) چون فقط باید آدرس دهی بعضی فایلها در اول هارد تغییر کنه و قسمت تعریف پارتیشن هم یکم تغییر کنه و ۱۰ گیگ داخل ۵۰ گیگ هم جا میشه
پس مشکلی پیش نمیاد (اما گفتم برنامه ای برای این کار نمیشناسم چون اون تغییراتی که گفتم اجرا شدن و اعمالش حتمی هستش و نمیشه که انجام نشه)
لذا در سیستم شما هم که فقط c پاک شد به این دلیله که بعد از پارتیشن بندی دوباره ایمیج گرفتی!