دوستان، «همه کارا رو کردم نشد» و «چیزی دستمو نگرفت» و ... جملههای به درد بخوری نیستن. ما نه علم غیب داریم و نه میدونیم تو کامپیوتر شما چه خبره. هر انسان عادی با هوش متوسط وقتی چنین جملاتی رو میبینه خیلی راحت میفهمه که طرف مقابل واقعا برای رسیدن به هدفش تلاشی نکرده.
شما باید فکر خودتونو کامل به کار بندازید (که اگه از همون اول این کارو کرده بودید الان نیاز به ریکاور کردن نبود!) و برین جلو. اگرمشکلی پیدا شد فکر کنید و اگر حل نشد توی اینترنت بگردید و باز فکرکنید و اگر باز هم حل نشد بیاید اینجا و اطلاعات کامل از کارهایی که انجام دادهاید و مشاهدات و جزییات (به دور از توضیحات اضافه) رو بنویسید. اون موقعه که میشه کمک کرد.
خیلیها قبل از شما همین مشکل رو داشتهان و با همین خط و مشی حل شده کارشون. پس برای شما هم حل نشدنی نیست.
آقا این چه لحنه صحبت کردنه؟!!!
شما میدونی من تلاش نکردم؟!!
فکر کردم بنیاد و فلسفه لینوکس کمک کردنه نه تحقیر کردن دیگرون
یعنی چی که فکرتو به کار می انداختی؟!
پسر خوب من به اندازه نصف عمرت پای سیستم بودن و تدریس میکردم و میکنم به این و اون
خب با لینوکس آشنا نیستم
نمیخوای جواب بدی یه کلمه بگو جواب نمیدم
مگه چاقو گذاشتم زیر خرخره ات؟!۱
راهنمایی خواستم عین آدم و بدون هیج توهینی ازت پرسیدم
برات ارزش و شخصیت قایل شدم و ازت پرسیدم
میدونی تلاش نکردم؟!
یه هفته اس من دارم کلنجار میرم بیش از 7 8 تا برنامه رو امتحان کردم
خودم قبلا کلی ریکاوری کردم ولی اینجوری پارتیشن از دست ندادم
اینه که یه کم قضیه فر خورده
من اگه میخواستم تلاش نکنم که یه هفته باهاش سروکله نمیزدم
همون اول ولش میکردم
یه دیروز و امروز که دیگه نتونستم کاری کنم اومدم اینجا مطرح کردم (که بازم دلم نمیخواستم بگم)
اشتباهه دیگه یه مرتبه یه دکمه رو اشتباه میزنی و یهو یه موشک سازمان فضایی ناسا ر هوا منفجر میشه
پیش میاد دیگه ربطی به هوش و آی کیو نداره
برای شما پیش نیومده؟!!
خطاس و خطا هم یک مرتبه پیش میاد
این که نشد که
خوبه من اینجا نمیام
من همش وبگردی و سرچم انگلیسیه و تو اسک اوبونتو میچرخم
بالای چند ساعت برای این سرچ کردم و راهها رو امتحان کردم شند
اصلا راهنمای فارسی نمیخونم
این testdisk هم خودم حلوتر جای دیگه پیداش کردم نه اینجا
و باز همون جلوتر راهنمای تصویریشو رفتم ولی خب تو ریکاوریش به مشکل برخوردم
فکر میکردم واقعا کاربرای لینوکس به فلسفه و آزادی لینوکس اهمین میدن و طرز فکرشون هم بر پایه اونه
خب شما الان میای به میگی دو روز دیگه منم به یکی دیگه میگم و همینطور ادامه پیدا میکنه
پس معنی اوبونتو یعنی چی؟!
ادب داشته باش و مودبانه حرف بزن