انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بعد از ارائه Ubuntu چقدر باید صبر کرد تا توزیعات خانواده آماده بشوند؟  (دفعات بازدید: 1642 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
سلام دوستان

حواسم نبود و زدم از روی HardDisk تمام ISO های تمام سیستم عامل هایی که داشتم را پاک کردم  :'(
حوصله بازیابی ندارم.
برای همین می خوام بزنم Download.

اما در یک جا برام سوال پیش اومده:

بعد از ارائه Ubuntu چقدر باید صبر کرد تا توزیعات خانواده آماده بشوند؟

می خواستم Ubuntu و Lubuntu بگیرم.
اما قبلش به تاریخ انتشارشون نگاه کردم و Ubuntu 14.04.2 در February 5th یعنی پنجشنبه ۱۶ بهمن ارائه میشه، برای همین میخوام صبر کنم و اون موقعه بگیرم.

اما برای Lubuntu چیزی پیدا نکردم.
جدول زمان بندیش کجاست؟ ( خدایش خیلی گشتم، پیدا نکردم )

فقط تونستم یه کلک بزنم که بتونم زمان ارائه Lubuntu 14.04.1 را مقایسه کنم تا مدت زمان حدودی را بفهمم:
اول رفتم به آدرس
http://cdimage.ubuntu.com/lubuntu/releases/14.04.1/release/
و تاریخ
lubuntu-14.04.1-desktop-amd64.iso
نگاه کردم، که میشه 23-Jul-2014

بعد رفتم سراغ تاریخ Ubuntu 14.04.1:
https://wiki.ubuntu.com/DraftReleaseSchedule
که میشه August 21st 2014

خیلی برام عجیبه که Lubuntu زودتر از Ubuntu منتشر شده.
http://www.timeanddate.com/date/durationresult.html?d1=23&m1=7&y1=2014&d2=21&m2=8&y2=2014&ti=on

مگه توزیعات دیگر بعد از Ubuntu منتشر نمیشن؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
سلام
تا جایی که من دیدم
موقع انتشار هر نسخه از اوبونتو، باقی توزیعات خانواده هم همزمان منتشر میشن.
یعنی هرجا که اوبونتو منتشر شده، من اسامی
kubuntu
xubuntu
lubuntu
ubuntu gnome
رو هم دیدم. پس میشه گفت همزمان منتشر میشن.
حتی اوبونتو 15.04 هم با هر بار ریلیز، باقی توزیعات رو هم شامل میشه  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
یه کار دیگه هم میشه کرد:
http://cdimage.ubuntu.com/lubuntu/releases/14.04.2/release/lubuntu-14.04.2-desktop-i386.iso
http://cdimage.ubuntu.com/lubuntu/releases/14.04.2/release/lubuntu-14.04.2-desktop-amd64.iso

شما یکی از اینارو بذار توی دانلود منیجر. هر شب که دانلود می کنی، اینم تست کنه. هر وخ 14.04.2 بیاد اینم میگیره  ;)

من خودم بخوام، میذارمش توی cron با آریا. هر وخ 14.04.2 منتشر بشه، اینم خودکار دانلود می کنه  ;D
البته من کوبونتو دارم.  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
سلام
تا جایی که من دیدم
موقع انتشار هر نسخه از اوبونتو، باقی توزیعات خانواده هم همزمان منتشر میشن.
یعنی هرجا که اوبونتو منتشر شده، من اسامی
kubuntu
xubuntu
lubuntu
ubuntu gnome
رو هم دیدم. پس میشه گفت همزمان منتشر میشن.
حتی اوبونتو 15.04 هم با هر بار ریلیز، باقی توزیعات رو هم شامل میشه  ;)
ممنون چون دفعه اولمه دارم میرم سمت افراد دیگه خانواده Ubuntu خبر ندارمن روال کار چطوریه.

اگر در حد کمتر از 1 هفته باشه، خوبه.

پس با این حساب احتمالا پنجشنبه میتونم هردو باهم بگیرم.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
من متن توضیحات انتشار رو از توی سیتو میخونم که خود سیتو هم از دیستروواچ ترجمه می کنه.
همیشه وقتی نسخه ی جدید یا آپدیت جدید منتشر شده، ته مطلب باقی توزیعات رو هم لینک واسه دانلود داده.
جالبه که برای توسعه، خانواده زودتر از خود اوبونتو منتشر میشه. یعنی همین 15.04 هم الان با میزکار یونیتی نیست. فقط سورسه فکر کنم که دست توسعه دهنده هاس. ولی برای باقی خانواده توزیع کامل + میزکار هست.  ;)
ولی تا جایی که دیدم کلا همزمان منتشر میشن. حالا شاید این وسط یه استثنائی هم وجود داشته باشه  ;)

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
من متن توضیحات انتشار رو از توی سیتو میخونم که خود سیتو هم از دیستروواچ ترجمه می کنه.
همیشه وقتی نسخه ی جدید یا آپدیت جدید منتشر شده، ته مطلب باقی توزیعات رو هم لینک واسه دانلود داده.
جالبه که برای توسعه، خانواده زودتر از خود اوبونتو منتشر میشه. یعنی همین 15.04 هم الان با میزکار یونیتی نیست. فقط سورسه فکر کنم که دست توسعه دهنده هاس. ولی برای باقی خانواده توزیع کامل + میزکار هست.  ;)
ولی تا جایی که دیدم کلا همزمان منتشر میشن. حالا شاید این وسط یه استثنائی هم وجود داشته باشه  ;)
من هم همین موردو صبح دیدم، و در ارسال اول هم مطرح کردم.
Lubuntu یک ماه زودتر از Ubuntu آماده بوده برای دریافت.

پس با این حساب خبر انتشار با هم هماهنگ هست. اما ممکنه بقیه افراد خانواده زودتر آماده شده باشند  ;D