انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمایی در انتخاب توزیع مناسب برای طراحی وب  (دفعات بازدید: 1911 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین زهیر

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
سلام دوستان
من تصمیم گرفتم از لینوکس به عنوان سیستم عامل اصلی استفاده کنم اما حالا تو انتخاب توزیع یه کم گیج شدم.
اگه میشه تو انتخاب یه توزیع مناسب راهنماییم کنید
مشخصات لپ تاپ من:
cpu:intel pentium p6200 2.13GHz
Ram: 2GB DDR3
VGA:intel HD graphic

بیشتر برام سادگی و روان بودن مهمه تا زیبایی دسکتاپ (آخه زیبایی سنگینه!)، پس یه دسکتاپ سبک و ساده داشته باشه

کارایی که می خوام انجام بدم:
1- من طراحی وب کار می کنم (و یه کم توسعه با php) یه چیزی می خوام که بتونه جای فوتوشاپ رو برام بگیره(بشه افکت های تصویری که تو فوتوشاپ میشه ساخت رو باهاش ساخت)
2- یه ادیتوری که اگه بخوام از فریم ورک های php استفاده کنم بتونم ازش استفاده کنم (الان از sublime و notepad++ استفاده می کنم)
3- من عاشق برنامه نویسیم. خیلی وقتا میشینم واسه دل خودم کد می نویسم. الان از ویژوال بیسیک و C# استفاده می کنم. یه زبانی بهم معرفی کنید که IDE ویژوال داشته باشه و بتونم ظاهر برنامه م رو به صورت ویژوال طراحی کنم. (تو یادگیری زبان های جدید مشکلی ندارم و می تونم سریع یادبگیرم، پس هرچی که بلدید رو بگید. اگرم جوری باشه که اگه یه چیز به درد بخور نوشتم راحت بتونم منتشرش کنم بهتره)
4- و هر چیز دیگه ای که فکر می کنید یه برنامه نویس و طراح وب لازمه که تو سیستم عامل گنو/لینوکس داشته باشه و بدونه.
خیلی ممنون از جواب هایی که میدید

اینم بگم که اوبونتو 13 رو به صورت مجازی نصب کردم، کند اجرا می شد و از محیطش زیاد سر در نمی آوردم.
این عادت رو هم دارم که زیاد نرم افزار نصب می کنم، پس توزیعی باشه که از نظر نرم افزاری غنی باشه

و آخرین سوال، از چه راه هایی میشه از لینوکس کسب درآمد داشت (مخصوصا واسه برنامه نویسا)
« آخرین ویرایش: 07 بهمن 1393، 11:24 ق‌ظ توسط زهیر »

آفلاین alireza hashemi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 232
سلام.
کارهایی که میخواهید براتون انجام بده:
۱- به جای نرم افزار فتوشاب توی لینوکس میتونی از gimp استفاده کنی.
۲- برای ادیتور هم من از netbeans استفاده میکنم و به همه هم پیشنهاد میدم.باید نصب کنی تا به قدرتش پی ببری.(خیلی حسابشده طراحیش کردن.)
۳- java رو پیشنهاد میدم و رابط گرافیکی هم از همون netbeans استفاده کن. توی netbeans برنامه نویسی c++ هم میتونی بکنی.(این هم یکی از قدرتهای netbeans )

در مورد توزیع لینوکس هم اگر تعداد نرمافزارها برات مهم هست ubuntu رو پیشنهاد میدم که هم راحته و هم نرمافزارهای زیادی داره و رابط کاربری هم سلیقه ایه (من kde رو به بقیه ی دسکتاب ها ترجیح میدم.)
اما اگر انتخاب دقیق تری میخوای لینک زیر رو بین.
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,104167.msg846607.html#msg846607

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
میتونید از توزیع زوبونتو که میز کارش XFCE هست استفاده کنید. ;)(هم سبکه و هم میتونه زیبا بشه :D)

آفلاین زهیر

• Newbie
  • *
میتونید از توزیع زوبونتو که میز کارش XFCE هست استفاده کنید. ;)(هم سبکه و هم میتونه زیبا بشه :D)

ممنون
برای چیزای دیگه ای که گفتم چی؟
زوبونتو چه امکانات و نرم افزار های پیشفرضی داره؟
ایا همه ی نرم افزار های مرکز دانلود ابونتو با دسکتاپ xfce سازگاری داره؟
« آخرین ویرایش: 07 بهمن 1393، 02:12 ب‌ظ توسط زهیر »

آفلاین moghadam

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 66
سلام منم به قول علیرضا پیشنهاد میکنم جاوا کار کنی و اونم با netbens
کمی تو نت بگردی فیلم آموزشی و کتاب های آموزشی خوبی در مورد هر دوشون پیدا میکنی
در مورد میز کار xfce هم بگم که همونطور که گفتی اون یه میز کار پس با همه نرم افزار ها سازگاری داره
 در مورد طراحی وب که به جای Dreamweaver  میتونی از Bluefish و Geany و Quanta Plus البته یه نرم افزار دیگه هست به نام aptana که تعرفیش رو زیاد شنیدم و پیشنهاد میکنم یه نگاهی هم بهش بیندازی

آفلاین sajjad93

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 294
sublime توی اوبونتو هم نصب میشه، ادیتور brackets هم جالبه، از geany هم می تونی به عنوان جایگزین notepad++ ازش استفاده کنی.

آفلاین زهیر

• Newbie
  • *
در مورد میز کار xfce هم بگم که همونطور که گفتی اون یه میز کار پس با همه نرم افزار ها سازگاری داره

منظورم این بود که مثلا نرم افزارهایی که واسهkde نوشته میشن رو گنوم اجرا نمیشن و برعکس. و باید رو هرکدوم نرم افزار های خودش رو اجرا کنی.
حالا رو این xfce کدوم دسته از نرم افزارها اجرا میشه؟
Gnome یا KDE یا چی؟

آفلاین sajjad93

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 294

منظورم این بود که مثلا نرم افزارهایی که واسهkde نوشته میشن رو گنوم اجرا نمیشن و برعکس. و باید رو هرکدوم نرم افزار های خودش رو اجرا کنی.
حالا رو این xfce کدوم دسته از نرم افزارها اجرا میشه؟
Gnome یا KDE یا چی؟
همشون اجرا میشن! نرم افزار های kde هم روی gnome-shell , unity , ... اجرا میشن فرقی نمیکنه.

آفلاین 藤沼

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 414
دوست عزیز همهٔ نرم‌افزارها بروی بیشتر دسکتاپ از جمله Gnome, KDE, XFCE, ... تنها با نصب کردن بسته‌های بایستهٔ دسکتاپ مورد نظر قابل استفاده هستند.
« آخرین ویرایش: 07 بهمن 1393، 03:57 ب‌ظ توسط نوید راد »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19811
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
و آخرین سوال، از چه راه هایی میشه از لینوکس کسب درآمد داشت (مخصوصا واسه برنامه نویسا)
در شرکت‌هایی که کار برنامه‌نویسی انجام می‌دن یا نیاز به برنامه‌نویس دارن استخدام شو
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Hamed Mohammadi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
    • http://www.hamedapps.com
به نظر من مناسب ترین توزیع که اوبونتو هست. برای برنامه نویسی هم Eclipse رو توصیه می کنم.