انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: comsol multiphysics  (دفعات بازدید: 2741 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 1369mohammadi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
comsol multiphysics
« : 07 بهمن 1393، 03:09 ب‌ظ »
سلام
من یه مدت به امید اینکه سرعت اجرای شبیه سازی هام بیشتر بشه از ویندوز اومدم به لینوکس
حتی lubuntu رو به جای ubuntu روی لپتاپم نصب کردم تا سبک تر باشه
سوال اول اینکه اصلا امکانش هس سریع تر بشه و همچین چیزی معنی میده؟(فارغ از اینکه چقدر سریع تر میشه،حتی یه ذره نامحسوس هم سریع تر بشه خب باز خوبه)
دوم اینکه کامسول رو نصب کردم و اجرا هم میشه اما چون با کارت گرافیک intel اجرا می‌شد سرعتش کم بود
بعد bumblebee رو نصب کردم تا بشه با کارت گرافیک nvidia اجرا کنم برنامه رو
برنامه با کارت گرافیک nvidia اجرا می‌شه و سرعتش هم خوب شده اما کیفیتش اومده پایین مثلا trancparency  رو حمایت نمیکنه(یه جسم که داخل یه جسم دیگه هس رو نشون نمیده) یا مش هارو نمیتونه نشون بده!
باید چه کرد حالا؟

آفلاین محمودی فرد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 253
پاسخ : comsol multiphysics
« پاسخ #1 : 07 بهمن 1393، 08:39 ب‌ظ »
نقل‌قول
در سایت nvdia  یکسری درایور برای  Linux x86_64/AMD64/EM64T   موجود است . ببینید کدام یک با سیستم شما سازگار است :

Linux x86_64/AMD64/EM64T
Latest Long Lived Branch version: 340.65
Latest Short Lived Branch version: 343.36
Latest Legacy GPU version (304.xx series): 304.125
Latest Legacy GPU Version (71.86.xx series): 71.86.15
Latest Legacy GPU Version (96.43.xx series): 96.43.23
Latest Legacy GPU Version (173.14.xx series): 173.14.39
Archive

در این مسیر باید به دنبال درایور بگردید

http://www.nvidia.com/object/linux-amd64-display-archive.html
این برنامه ها در  win xp  هم اجرای خوبی دارند . کیفیت گرافیکی لینوکس به مراتب از xp بهتر است . اخرین نسخه راه انداز گرافیکی را استفاده کنید . lubuntu فقط مصرف ram کمتری دارد فکر نمیکنم در مصرف پردازنده تفاوت زیادی داشته باشد .  نکته دیگر اینکه توزیع ubuntu حتی lts به سرعت تغییر میکنند و ممکن است موقع کامپایل و تست توسط سازنده(در برنامه های فنی ) به خوبی بررسی نشوند و سبب بروز مشکلاتی شود  ؛ پس از توضیح های پایدار تر (قدیمی تر و سرعت تغییر کمتر ) مثل centos استفاده کنیید احتمالا نتیجه بهتری میگیرید . 
این برنامه برای تحلیل های fsi و  شیمیایی بیشتر استفاده میشود . چه چیزی را میخواهیید تحلیل کنید ؟ (منظورم این است که اگر هدف دیگری دارید مثل fsi سیالاتی مکانیکی , الکترومغناطیس میخواهید تحلیل کنید برنامه های بهتر دیگری هم هستند )
« آخرین ویرایش: 07 بهمن 1393، 08:41 ب‌ظ توسط محمودی فرد »
دانا کسی است که قدر خود را بشناسد ، و در نادانی انسان این بس که ارزش خویش نداند .

آفلاین 1369mohammadi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
« پاسخ #2 : 08 بهمن 1393، 12:51 ب‌ظ »
الان شبیه سازی هام شبیه سازی های Magnetostatic هستن
از نرم افزارها CST و چنتا از زیر مجموعه های ansys و همین COMSOL  همچین شبیه سازی هایی میکنن
البته یه نرم افزار جدید هم اومده به اسم Opera که هنوز نیومده (طبیعتا کرک شدش)
قبلا ansys maxwell رو امتحان کردم و افتضاح بود و البته عجیب هم بود که چرا ansys که صنعتی تر هس اینقد کند بود!

میدونم comsol از لحاظ optimize بودن برنامه نسبت به بقیه آخره ولی خب فعلا چاره ای نیس!

در مورد سیستم عامل هم من از قدیم یه ubuntu 11 داشتم که دیگه support هم نمیشد بعدش می خواستم scientific linux 7 نصب کنم
دانلودش هم کردم اما حالا نمیدونم فایلی که دانلود کردم مشکل داشت یا مشکل جای دیگه بود اصلا وارد پروسه install نمیشد!!!
البته فدورا 21 رو امتحان کردم نصب میشه

در مورد گرافیک هم الان nvidia 340.65 به عنوان درایور نصبه که آخرین ورژنی هس که تو repository خود ubuntu هست
تو سایت nvidia هم فقط یه ورژن بالاترش اومده
ولی بعید میدونم مشکل از درایور باشه
ضمنا قبل از نصب bumblebee که  با درایور nouveau  کار میکرد با دستورهای مربوط به hybrid graphic  هر کاری کردم نتونستم کارت گرافیک nvidia رو فعال کنم

آفلاین محمودی فرد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 253
« پاسخ #3 : 08 بهمن 1393، 02:12 ب‌ظ »
اگر تحلیل شما یک کوپل الکترو مغناطیسی جامداتی یا الکرو مغناطیسی معمولی است  abaqus cae  6.14-2  میتواند انتخاب خوبی باشد . البته من 6.12 را در ویندوز  کار کرده ام که مدول الکترومغناطیس هم داشت (البته سر رشته ای از برق ندارم ) ولی abaqus در تحلیل های غیر خطی و قدرت همگرایی زبانزد است (کمپانی داسو dcs در مسایل هوا فضا و های تک و نرم افزار سابقه طولانی دارد ). در مورد سیستم عامل هم  6 centos با چنین نرم افزارهایی سازگار تر است .
« آخرین ویرایش: 08 بهمن 1393، 02:29 ب‌ظ توسط محمودی فرد »
دانا کسی است که قدر خود را بشناسد ، و در نادانی انسان این بس که ارزش خویش نداند .