انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: به وجود امدن مشکل بعد از به روز اوری نسخه 14.04  (دفعات بازدید: 2454 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ehsang1855

• Full Member
  • *
  • ارسال: 157
ابونتو 14.10 از سایت دانلود کردم و دوباره نصب کردم و باز رفتم برای اپدیت این بار هم از شانس ما نت قطع شد و کلا اوبونتو نابود شد کلا دسک تاپ خالی نه نوار بالا ونه نوار کنار هست ترمینال هم باز نمیشه واقعا برای اوبونتو متاسفم با این که دوستش دارم.
من ویندوز 8 هم دارم همیشه اپددیت میشه حتی نمی فهمم کی اپدیت میشه و هیچ وقت با قطعی اینترنت در حین اپدیت یا اپدیت شدن براش مشکل پیش نیومده فکر کنم وقت حذف اوبونتو رسیده کلی از حجم نتم به دانلود و نصب برنامه و اپدیتش دادم به احتمال زیاد به کالی مهاجرت کنم ببینم اون چه کارست
از اوبونتو خوشم میومد اما......
« آخرین ویرایش: 03 اسفند 1393، 01:10 ق‌ظ توسط ehsang1855 »

آفلاین alih_net

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 596
    • سیدعلی حسینی
کامپیوتر شما لپ تاپ هست یا دسکتاپ ؟ مشخصات سخت افزارتون رو بذارید

آفلاین ehsang1855

• Full Member
  • *
لپ تاپ n550jv
8gb ram
cpu core i7

آفلاین farvahar_68

• Full Member
  • *
  • ارسال: 140
ابونتو 14.10 از سایت دانلود کردم و دوباره نصب کردم و باز رفتم برای اپدیت این بار هم از شانس ما نت قطع شد و کلا اوبونتو نابود شد کلا دسک تاپ خالی نه نوار بالا ونه نوار کنار هست ترمینال هم باز نمیشه واقعا برای اوبونتو متاسفم با این که دوستش دارم.
من ویندوز 8 هم دارم همیشه اپددیت میشه حتی نمی فهمم کی اپدیت میشه و هیچ وقت با قطعی اینترنت در حین اپدیت یا اپدیت شدن براش مشکل پیش نیومده فکر کنم وقت حذف اوبونتو رسیده کلی از حجم نتم به دانلود و نصب برنامه و اپدیتش دادم به احتمال زیاد به کالی مهاجرت کنم ببینم اون چه کارست
از اوبونتو خوشم میومد اما......

منم ۱۴.۱۰ نصب کردم خوب نبود یه وقتایی کند میشد لگ میزد و ....... ولی با ۱۴.۴ مشکلی نداشتم ردیفه
این جهان زندان و ما زندانیان....
حفره کن زندان و خود را وارهان...

آفلاین ehsang1855

• Full Member
  • *
برای 14.04 هم مشکلی شبیه به همین پیش امده بود

آفلاین Arcush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 331
ابونتو 14.10 از سایت دانلود کردم و دوباره نصب کردم و باز رفتم برای اپدیت این بار هم از شانس ما نت قطع شد و کلا اوبونتو نابود شد کلا دسک تاپ خالی نه نوار بالا ونه نوار کنار هست ترمینال هم باز نمیشه

میشه حدس زد این ناقص آپدیت شدن باعث شده تا دسکتاپ دچار اختلال بشه. یه جوری به ترمینال وارد بشید. مثلا با ctrl+Alt+F[n] ها (یا اینکه اگه root رو قبلا فعال کرده باشید، از طریق recovery mode بعد از ریستارت وارد root بشید) و دسکتاپ رو دوباره نصب کنید:

sudo apt-get update
sudo apt-get install ubuntu-desktop
pacman -Rs ubuntu

آفلاین ehsang1855

• Full Member
  • *
کلا فقط عکس پشت صحنه رو نشون میده و هیج کار دیگه این نمیشه کرد ترمینال هم باز نیمشه.من موندم چرا مثل ویندوز صبر نمیکنه تا ی اپدیت کامل بشه بعد نصب کنه که مشکلی پیش نیاد.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
من موندم چرا مثل ویندوز صبر نمیکنه تا ی اپدیت کامل بشه بعد نصب کنه که مشکلی پیش نیاد.
دقیقاً همین کار رو می‌کنه. اصلاً تا به‌روز رسانی رو کامل نگیره می‌خواد چی رو نصب کنه؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ahmadubuntu

• Full Member
  • *
  • ارسال: 240
    • ahmadubuntu.ir
میگم شاید مشکل ایشون از کامل خاموش نشدن ویندوز 8 ناشی بشه. دفعه بعدی برای آپدیت حتما ویندوز رو ری استارت کن بعد برو تو اوبونتو و آپدیت کن.

آفلاین ehsang1855

• Full Member
  • *
ویندوز 8 کاملا خاموش میشه تنظیماتش تغییر دادم .اوایل که کامل خاموش نمیشد درایوای ویندوز باز نمیکرد.من موندم دو بار اوبونتو نصب کردم هر دو بار با اپدیت دچار مشکل شده هم نسخه 14.04 و هم 14.10

آفلاین alih_net

• High Sr. Member
  • *
    • سیدعلی حسینی
ویندوز 8 کاملا خاموش میشه تنظیماتش تغییر دادم .اوایل که کامل خاموش نمیشد درایوای ویندوز باز نمیکرد.من موندم دو بار اوبونتو نصب کردم هر دو بار با اپدیت دچار مشکل شده هم نسخه 14.04 و هم 14.10
من دلیلش رو نمیدونم چرا اما چند نفر دیگه رو هم دیدم که با این مدل لپ تاپ شما این مشکلات رو داشتند ، فدورا رو نصب و کرنل و برنامه هارو اپدیت کنید ،بهترین توزیعی که من روی لپ تاپم داشتم همین بوده .
« آخرین ویرایش: 06 اسفند 1393، 04:55 ب‌ظ توسط مَدَّکْ »

آفلاین ehsang1855

• Full Member
  • *
نظرتون راجع به کالی چیه ؟؟؟

آفلاین alih_net

• High Sr. Member
  • *
    • سیدعلی حسینی
نظرتون راجع به کالی چیه ؟؟؟
مهمترین چیز تو انتخاب توزیع برای من ، هدف توسعه و تولیدشه . کالی لینوکس برای امنیت و هک تولید شده و توسعه داده میشه پس به نظر من توزیع مناسبی برای نصب و استفاده دائم نیست . من از کالی و بک ترک لایو استفاده میکنیم

آفلاین ehsang1855

• Full Member
  • *
من دانشجوی مهندسی کامپیوتر هستم و در نظر دارم از الان روی شبکه کار کنم الان موندم کدوم توزیع نصب کنم؟؟؟(اوبونتو که نصب کردم انگار با سیستم من سازگار نیست)
« آخرین ویرایش: 06 اسفند 1393، 09:10 ب‌ظ توسط ehsang1855 »

آفلاین alih_net

• High Sr. Member
  • *
    • سیدعلی حسینی
من دانشجوی مهندسی کامپیوتر هستم و در نظر دارم از الان روی شبکه کار کنم الان موندم کدوم توزیع نصب کنم؟؟؟(اوبونتو که نصب کردم انگار با سیستم من سازگار نیست)
به شما توزیع محبوب خودمو پیشنهاد میکنم : فدورا :) با یاد گرفتن فدورا CentOS و Redhat رو هم یادگرفتید که در شبکه و سرور ها نقش مهمی دارن
« آخرین ویرایش: 06 اسفند 1393، 09:14 ب‌ظ توسط مَدَّکْ »