انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: دانلود منجر Persepolis ورژن ۱.۱۸.۴  (دفعات بازدید: 188197 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
سلام
علیرضا چرا IP و Port را به صورت پیشفرض در برنامه اضافه نمیکنی تا در هنگام دانلود برای استفاده از اون فقط نیاز به یک تیک زدن باشه؟ مثلا polipo روی 127.0.0.1 و پورت 8123 سرویس میده.میشه این را داخل پنجره ساخته شده توسط زنیتی اضافه کرد با یه چک باکس یا در پیکره یندی pdmt مشخص بشه پروکسی پیشفرض چیه تا کاربر فقط موقع دانلود فقط یه تیک بزنه که تمایل به استفاده از پروکسی را داره یا نه.
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
سلام
علیرضا چرا IP و Port را به صورت پیشفرض در برنامه اضافه نمیکنی تا در هنگام دانلود برای استفاده از اون فقط نیاز به یک تیک زدن باشه؟ مثلا polipo روی 127.0.0.1 و پورت 8123 سرویس میده.میشه این را داخل پنجره ساخته شده توسط زنیتی اضافه کرد با یه چک باکس یا در پیکره یندی pdmt مشخص بشه پروکسی پیشفرض چیه تا کاربر فقط موقع دانلود فقط یه تیک بزنه که تمایل به استفاده از پروکسی را داره یا نه.
شاید به خاطر اینکه خودم از پروکسی های مختلف استفاده میکنم :D
فکر خوبیه چشم یه فکری به حالش میکنم

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
سلام
آیا امکان تعویض خودکار آدرس‌های جدید با آدرس‌های شیلتر شده هست. مثل امکانی که در IDM هست.

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
سلام.

منظورت از تغییر آدرس چیه ؟؟
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
سلام
بعد از فیلتر شدن  لینک دانلود خود IDM میتونه به آدرس جدید بره و لینک دانلود را دوباره دریافت کنه.

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
سلام
بعد از فیلتر شدن  لینک دانلود خود IDM میتونه به آدرس جدید بره و لینک دانلود را دوباره دریافت کنه.
سلام نمیتونه این کار رو بکنه متاسفانه :) ولی دوست دارم بدونم IDM چه جوری این کار رو میکنه و روش کار کنم

آفلاین Fire.Phoenix

• Full Member
  • *
  • ارسال: 108
سلام
سلام نمیتونه این کار رو بکنه متاسفانه :) ولی دوست دارم بدونم IDM چه جوری این کار رو میکنه و روش کار کنم
یک راه حل براش پیدا کردم  \\:D/ به صورت دستی هم با تست های من جواب داد
چیز هایی که برای درست کردن این قابلیت نیاز دارید
1.اطلاعات دقیق از سگمنت های دانلود شده  است یعنی هر سگمنت از کیلوبیت چند تا چند را دانلود کرده
2.بتوانید درخواست دانلود تنها یک بخش از فایل را در زمان دانلود بدهید (من این کار را باcurl انجام دادم باید دید aria2 چگونه این بخش را مدیریت میکند)
3.در زمان تغییر آدرس اون بخش ها را فقط دانلود میکنید
4. با دستور cat سگمنت ها را پشت سر هم ردیف کنید
نکته قسمت اول فایل هر چی هست باید کاملا متعلق به یک فایل باشد (بهتر ماهیت ابتدای فایل مشخص بشود و PDM برای دانلود این قسمت یک سگمنت اختصاصی در نظر بگیرد و تا پایان دانلود آن را نگه دارد)(فکر میکنم بخشی که مشخصات فایل هست در ابتدا قرار دارد در نتیجه نمی تواند ترکیبی از دو فایل باشد)
-----------------------
ابتدا از curl می خواهم که لینک زیر را از آدرس 1 دانلود کند اما به صورت ناقص و تا 900 کیلوبایتی و به اسم file.part0 ذخیره کند
curl --range 0-9999 -o file.part0 "http://uupload.ir/files/4yk_p.jpg"حال  ازcurl  میخواهم از یک واحد جلوتر تا انتهای فایل را از آدرس متفاوتی دانلود کند
curl --range 10000- -o file.part1 "http://uupload.ir/files/cd6a_p_(copy).jpg"حالا با دستور Cat دو تا فایل را به هم میچسبانم و با اسم مورد نظر ذخیره میکنم
cat file.part0 file.part1 >finalfileدر این حالت فایل سالم و از دو آدرس مختلف دانلود می شود
(فقط در زمان پیاده سازی بهتری مشخصاتی مثل حجم یا موارد مثل MD5 فایل جدید و قدیم توسط برنامه PDM چک بشود تا فایل ها سالم دانلود شود)
 امیدوارم کمک کرده باشد
موفق و پیروز باشید

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
سلام
مشکل پیدا کردن لینک هست
وگرنه آریا ۲ حتی این قدرت رو داره که بار اول هم خود لینک و هم لینک آینه رو بگیره :)
این چیزی که نوشتید Segment کردن فایل هست که aria انجامش میده(PDMT آریا رو به شکل خودکاربرای این کار تنظیم میکنه) :) یعنی دانلود شما قطع بشه و لینک جدید رو بدید خود آریا قسمتهایی که از فایل رو مونده از لینک جدید میگیره (به شرط اینکه دوتا لینک فایل اصلیش یکی باشه)

آفلاین m0sen

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 65
    • پی سی گیمز
سلام

آریا این امکان رو داره اگر اشتباه نکنم فایل باید یک نام باشه فقط از اونجایی که ادامش رو دانلود میکنه گول میخوره و بقیه اش رو میگیره  ;) قبلا اینکار رو کردم حالا یا با آریا بودش یا uget دقیق یادم نیست.
Arch

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
سلام

آریا این امکان رو داره اگر اشتباه نکنم فایل باید یک نام باشه فقط از اونجایی که ادامش رو دانلود میکنه گول میخوره و بقیه اش رو میگیره  ;) قبلا اینکار رو کردم حالا یا با آریا بودش یا uget دقیق یادم نیست.
بله الان هم این امکان رو داره! ولی باید لینک رو دستی بهش بدی
بحث پیدا کردن حودکار لینک جدید هست که باید روش کار کنم :)

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
تا جایی که یادمه IDM آدرس صفحه دانلود رو نگه می‌داشت و وقتی لینک منقضی می‌شد، می‌تونستیم Refresh کنیم (یه لینک جدید بگیریم).
کاری که می‌کرد این بود که یک Listener اجرا می‌کرد، بعد یک مرورگر رو به صفحه دانلود می‌فرستاد و لینک جدید رو می‌گرفت.

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
تا جایی که یادمه IDM آدرس صفحه دانلود رو نگه می‌داشت و وقتی لینک منقضی می‌شد، می‌تونستیم Refresh کنیم (یه لینک جدید بگیریم).
کاری که می‌کرد این بود که یک Listener اجرا می‌کرد، بعد یک مرورگر رو به صفحه دانلود می‌فرستاد و لینک جدید رو می‌گرفت.
دقیقا همینه :) ممنون
روش دارم کار میکنم

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
پاسخ : دانلود منجر Persepolis ورژن ۱.۱۸.۲
« پاسخ #567 : 07 آبان 1394، 06:08 ب‌ظ »
سلام دوستان
دانلود منجر Persepolis ورژن ۱.۱۸.۲ منتشر کردم

در این ورژن قابلیت خاموش شدن بدون نیاز به PassWord ریشه بعد از عملیات دانلود اضافه شده. در ورژن های قبل اگر کاربر گزینه های shutdown , suspend , hibernate بعد از دانلود رو انتخاب میکرد ، برنامه ازش رمز ریشه رو میخواست . ولی در این ورژن شما میتونید از قابلیت shutdown و ... بدون نیاز به رمز ریشه استفاده کنید . البته به طور پیش فرض غیرفعاله!

برای اطلاع از شیوه نصب و فعال کردن این قابلیت به این لینک مراجعه کنید

برای اطلاع از آخرین آپدیت های برنامه میتونید در این کانال تلگرام عضو بشید
https://telegram.me/persepolisdm
« آخرین ویرایش: 07 آبان 1394، 06:11 ب‌ظ توسط علیرضاامیرصمیمی »

آفلاین احسان فعالپور

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 408
« پاسخ #568 : 09 آبان 1394، 01:41 ب‌ظ »
یه سوال داشتم در مورد این دانلود منیجر:
این که یه فایل رو دانلود میکنیم اوایل دانلود با 16 تا کانکشن میگیریه و به تدریج تعداد کانکشن ها کم میشه هم به دانلود منیجر ربط داره؟
من یه فایل زیپ 2 گیگی رو میخوام دانلود کنم نیم ساهت اول تعداد کانکشن ها بالاست و کم کم به یکی دو تا میرسه.
باز دانلود رو قطع میکنم وادامه میدم تعداد کانکشن ها میره بالا و همین جوری تکرار میشه.
عضو ارشد فدراسیون بیکاران ایران FBI

آفلاین امیــــــر

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 617
  • نرم‌افزار مال منه، نه من مال اون
« پاسخ #569 : 09 آبان 1394، 01:53 ب‌ظ »
نه ربطی به دانلود منیجر نداره
حتی دانلود منیجری مثل idm توی ویندوز هم همین مشکل رو داره
درواقع مشکل از سرور و سایتیه که داری ازش دانلود میکنی ، بعضیاشون که به شکل خودکار وقتی درخواست ها زیاد میشه تعداد کانکشن های ورودی رو کم میکنن ، بعضی ها از همون اول محدود میکنن مثل سایتهای آپلود رایگان که اگه اکانت بخری بهت سرویس نامحدود میدن