انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با فرمت نشد فلش - isofs[حل شد]  (دفعات بازدید: 621 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین gholami.vahid

• Full Member
  • *
  • ارسال: 201
    • متن های عاشقانه وزیبا
مشکل با فرمت نشد فلش - isofs[حل شد]
« : 26 بهمن 1393، 07:55 ب‌ظ »
سلام دوستان
من یه سیستم عامل از فایل iso روی فلش ریختم و اون نرم افزار فلش من رو با فرمت isofs فرمت کرده . حالا هر کاری میکنم هیچ فایلی رو فلش نمیریزه  و فرمت هم نمیشه ؟
از نرم افزار جی پارتیشن هم استفاده کردم اما نشد
بی زحمت راهنمایی کنید
« آخرین ویرایش: 26 بهمن 1393، 11:03 ب‌ظ توسط gholami.vahid »

آفلاین Arcush

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 331
پاسخ : مشکل با فرمت نشد فلش - isofs
« پاسخ #1 : 26 بهمن 1393، 08:08 ب‌ظ »
disks یا disk utility رو توی دش سرچ کنید و از طریق اون فلش رو فرمت کنید. منتها قبلش بایستی حتما با خود نرم افزار disks فلش رو Unmount کنید.
pacman -Rs ubuntu

آفلاین gholami.vahid

• Full Member
  • *
    • متن های عاشقانه وزیبا
« پاسخ #2 : 26 بهمن 1393، 08:57 ب‌ظ »
disks یا disk utility رو توی دش سرچ کنید و از طریق اون فلش رو فرمت کنید. منتها قبلش بایستی حتما با خود نرم افزار disks فلش رو Unmount کنید.

دوست عزیر ممنون
فرمت شد اما  حجم فلشم رو 3.5 نشون میده در صورتی که 7 گیگه . فرمتی که کردم ntfs بود

آفلاین aleXx

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
« پاسخ #3 : 26 بهمن 1393، 09:50 ب‌ظ »

دوست عزیر ممنون
فرمت شد اما  حجم فلشم رو 3.5 نشون میده در صورتی که 7 گیگه . فرمتی که کردم ntfs بود
مشکل شما اینه که وقتی فایل ایمیج رو رایت کردی اون برنامه توی فلش دو تا پارتیشن ساخته که یکیش سه و نیمه و برای فایل ها استفاده میشه و بقیه اش بوتیبل!
شما باید با یه برنامه ی پارتیشن بندی مثل gparted یا  تو ویندوز اگه بخواید  disk managment بیاید و هرچی پارتیشن هست رو پاک کنید و یه پارتیشن به اندازه فضای کل فلش بسازید

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #4 : 26 بهمن 1393، 10:38 ب‌ظ »

دوست عزیر ممنون
مشکل شما اینه که وقتی فایل ایمیج رو رایت کردی اون برنامه توی فلش دو تا پارتیشن ساخته که یکیش سه و نیمه و برای فایل ها استفاده میشه و بقیه اش بوتیبل!
شما باید با یه برنامه ی پارتیشن بندی مثل gparted یا  تو ویندوز اگه بخواید  disk managment بیاید و هرچی پارتیشن هست رو پاک کنید و یه پارتیشن به اندازه فضای کل فلش بسازید
با همون Disks هم میشه پارتیشن های فلش رو سر هم کرد. با پاک کردن پارتیشن های داخل فلش و بعد پارتیشن بندی فلش به صورت تکی، مشکل حل میشه.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین gholami.vahid

• Full Member
  • *
    • متن های عاشقانه وزیبا
« پاسخ #5 : 26 بهمن 1393، 11:02 ب‌ظ »
ممنون
 با ویندوز  لب تاب  فرمتش کردم درست شد. اما با لینوکس هر کاری کردم عملا 3.5 گیگ حجم رو نشون میداد .

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : مشکل با فرمت نشد فلش - isofs[حل شد]
« پاسخ #6 : 27 بهمن 1393، 03:02 ب‌ظ »
چون جدول پارتیشن جدید نساختی. همون پارتیشن خودش رو که ۳.۵ گیگ بود فرمت کردن. ویندوز توانایی درک فلش با چند پارتیشن رو نداره و نمی‌فهمه چنین چیزی رو، هر چی هست رو پاک می‌کنه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن