انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: در ماندم(نسبتا حل شد)  (دفعات بازدید: 468 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین akbar73

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
در ماندم(نسبتا حل شد)
« : 30 بهمن 1393، 06:58 ق‌ظ »
سلام
تقریبا دو سه هفته ای میشه که ابونتو ۱۴ رو نصب کردم.ازش راضی بودم اما چند تا مشکل دارم که به کمک شما نیاز دارم.
۱. بعضی از نرم افزارا رو که با ترمینال نصب کردم دیگه تو مرکز نرم افزاری نیس تا بتونم حذفشون کنم. اسمشون رو بعضیا رو یادم رفته.آیا برنامه ای چیزی هس که همه برنامه های نصب شده رو سیستم رو نشون بده بعد ما بتونیم اونایی رو که نیاز نداریم حذف کنیم؟؟؟؟؟؟؟ :'(
۲. فلش پلیر با اینکه نصبه اما فایر فاکس باهاش کار نمی کنه.هر کاری کردم و هر راهی راهی رو هم رفتم نشد که نشد.
۳. آیا راهی هس که بشه ابونتو رو ریست کرد و همه چی از اول شروع بشه.چون امکان نصب دوباره نیس.چون با این اینترنت بی سرعت به زور تونستم این چند تا برنامه رو نصب کنم. ](*,)
۴. ولی در کل این ابونتو ۱۴ با اینکه خوبه ولی نسبتا باگ زیاد داره.دیگه امونمو بریده.یه جاشو درست می کنی یه جای دیگه کج میشه. ](*,)
لطفا اگه لینکی چیزی میزی میزارین فارسی باشه چون انگلیسی سر در نمیارم.ممنووووووووووووووووووون
« آخرین ویرایش: 04 اسفند 1393، 08:07 ق‌ظ توسط akbar73 »

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1525
پاسخ : در ماندم
« پاسخ #1 : 30 بهمن 1393، 07:07 ق‌ظ »
دوست عزیز با دیدن عنوان فکر کردم انجمن شب شعر راه انداخته.میدونم تو شرایط خیلی بدی هستید ولی از من به خاطر حرفی که می خوام بزنم دلگیر نشید.
۱)عنوان مناسبی برای تاپیک انتخاب کنید.
۲)برای هر مشکل یه تاپیک
۳)برحسب نیاز مشخصات سیستم عامل و سخت افزار سیستم رو بیان کنید.و کارهایی که انجام دادید و مشکل فعلی برای شما پیش اومده رو لیست کنید.
۴)قبل از ایجاد تاپیک جستجو کنید.۸۰٪ مواقع سوالات شما توسط دوستان مطرح و به راه حل رسیده.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین M!lad

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1757
پاسخ : در ماندم
« پاسخ #2 : 30 بهمن 1393، 04:14 ب‌ظ »
سلام
تقریبا دو سه هفته ای میشه که ابونتو ۱۴ رو نصب کردم.ازش راضی بودم اما چند تا مشکل دارم که به کمک شما نیاز دارم.
۱. بعضی از نرم افزارا رو که با ترمینال نصب کردم دیگه تو مرکز نرم افزاری نیس تا بتونم حذفشون کنم. اسمشون رو بعضیا رو یادم رفته.آیا برنامه ای چیزی هس که همه برنامه های نصب شده رو سیستم رو نشون بده بعد ما بتونیم اونایی رو که نیاز نداریم حذف کنیم؟؟؟؟؟؟؟ :'(
۲. فلش پلیر با اینکه نصبه اما فایر فاکس باهاش کار نمی کنه.هر کاری کردم و هر راهی راهی رو هم رفتم نشد که نشد.
۳. آیا راهی هس که بشه ابونتو رو ریست کرد و همه چی از اول شروع بشه.چون امکان نصب دوباره نیس.چون با این اینترنت بی سرعت به زور تونستم این چند تا برنامه رو نصب کنم. ](*,)
۴. ولی در کل این ابونتو ۱۴ با اینکه خوبه ولی نسبتا باگ زیاد داره.دیگه امونمو بریده.یه جاشو درست می کنی یه جای دیگه کج میشه. ](*,)
لطفا اگه لینکی چیزی میزی میزارین فارسی باشه چون انگلیسی سر در نمیارم.ممنووووووووووووووووووون

فعلا من کلی یک جواب براتون میزارم بعد که برا هر مشکل یک تایپیک زدید توستان خیلی بیشتر میتونند کمکتون کنند.

1.

راه زیاد داره من چند تا رو که میدونم:

فایل .bash_history رو چک کنی ببینی چی نصب کردی.
مدیربسته synaptic رو (اگر هنوز موجود هست) نصب کنی و ببینی چه بسته هایی نصب شدن ولی باید خودت تشخیص بدی کدوم ها رو نصب کردی.
این اسکریپت هم فکر کنم کمکت کنه:

https://gist.github.com/UniIsland/8878469

کد هاش رو تو یک فایل ذخیره میکنی بعد تو ترمینال میزنی:

chmod +x آدرس فایل
./آدرس فایل

2.

فلش پلیر فعال هست تو مرورگر؟ میشه چند تا راه که رفتید رو بگید؟

3.

اگر منظورتون از ریست تنظیمات اولیه هست (برنامه ها پاک نشه) میتونید یک کاربر جدید بسازید.

4.

بهتره از نسخه های LTS استفاده کنید که پایدار تر هستند.

..I feel no fault for the fault I feel..