سلام
تقریبا دو سه هفته ای میشه که ابونتو ۱۴ رو نصب کردم.ازش راضی بودم اما چند تا مشکل دارم که به کمک شما نیاز دارم.
۱. بعضی از نرم افزارا رو که با ترمینال نصب کردم دیگه تو مرکز نرم افزاری نیس تا بتونم حذفشون کنم. اسمشون رو بعضیا رو یادم رفته.آیا برنامه ای چیزی هس که همه برنامه های نصب شده رو سیستم رو نشون بده بعد ما بتونیم اونایی رو که نیاز نداریم حذف کنیم؟؟؟؟؟؟؟
۲. فلش پلیر با اینکه نصبه اما فایر فاکس باهاش کار نمی کنه.هر کاری کردم و هر راهی راهی رو هم رفتم نشد که نشد.
۳. آیا راهی هس که بشه ابونتو رو ریست کرد و همه چی از اول شروع بشه.چون امکان نصب دوباره نیس.چون با این اینترنت بی سرعت به زور تونستم این چند تا برنامه رو نصب کنم.
۴. ولی در کل این ابونتو ۱۴ با اینکه خوبه ولی نسبتا باگ زیاد داره.دیگه امونمو بریده.یه جاشو درست می کنی یه جای دیگه کج میشه.
لطفا اگه لینکی چیزی میزی میزارین فارسی باشه چون انگلیسی سر در نمیارم.ممنووووووووووووووووووون
فعلا من کلی یک جواب براتون میزارم بعد که برا هر مشکل یک تایپیک زدید توستان خیلی بیشتر میتونند کمکتون کنند.
1.
راه زیاد داره من چند تا رو که میدونم:
فایل .bash_history رو چک کنی ببینی چی نصب کردی.
مدیربسته synaptic رو (اگر هنوز موجود هست) نصب کنی و ببینی چه بسته هایی نصب شدن ولی باید خودت تشخیص بدی کدوم ها رو نصب کردی.
این اسکریپت هم فکر کنم کمکت کنه:
https://gist.github.com/UniIsland/8878469
کد هاش رو تو یک فایل ذخیره میکنی بعد تو ترمینال میزنی:
chmod +x آدرس فایل
./آدرس فایل
2.
فلش پلیر فعال هست تو مرورگر؟ میشه چند تا راه که رفتید رو بگید؟
3.
اگر منظورتون از ریست تنظیمات اولیه هست (برنامه ها پاک نشه) میتونید یک کاربر جدید بسازید.
4.
بهتره از نسخه های LTS استفاده کنید که پایدار تر هستند.