انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: خطا در اجرای اندروید استدیو  (دفعات بازدید: 657 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین gholami.vahid

• Full Member
  • *
  • ارسال: 201
    • متن های عاشقانه وزیبا
خطا در اجرای اندروید استدیو
« : 30 بهمن 1393، 11:36 ق‌ظ »
سلام دوستان
من وقتی میخوام ی برنامه رو اجرا کنم این خطا رو نشون میده

error while loading shared libraries: libz.so.1:
تو سایتهای خارجی هم گشتم ی سری دستور دادن  که نصب کردم اما درست نشد

واسه جنی موشن هم یه خطا تو همین مایه ها میداد  که تو همین انجمن گذاشتم اما جوابشو پیدا نکردم .

این libz چی هست ؟

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
پاسخ : خطا در اجرای اندروید استدیو
« پاسخ #1 : 30 بهمن 1393، 12:20 ب‌ظ »
سلام
اون طور که من از دو لینکِ زیر حدس زدم شما می‌تونید با نصب کتابخانهٔ lib32z1 که یک کتابخانهٔ ۳۲ بیت برای سیستم‌عامل‌های لینوکسی ۶۴ بیت هست رو نصب کنید تا اون مشکل برطرف بشه. :)
برای نصب کردن این کتابخانه در خط فرمان اوبونتوی ۶۴ بیت بنویسید: sudo apt-get install lib32z1
( من فرض رو بر این گذاشتم که شما از اوبونتوی ۶۴ بیت استفاده می‌کنید. اگر اینطور نیست لطفاً نام توزیع به علاوهٔ ۳۲ یا ۶۴ بیت بودنش را هم ذکر کنید. )
منابع:
http://stackoverflow.com/questions/17020298/android-sdks-build-tools-17-0-0-aapt-error-while-loading-shared-libraries-libzhttp://stackoverflow.com/questions/22119322/android-building-on-arch-linux-64-bit-error-while-loading-shared-libraries-libویرایش
بنا به گفتهٔ پستِ پایینی کد زیر رو هم در خط فرمان اجرا کنید:
sudo apt-get install lib32z1-dev
« آخرین ویرایش: 30 بهمن 1393، 01:03 ب‌ظ توسط علی ۵۰۰ »

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
« پاسخ #2 : 30 بهمن 1393، 12:54 ب‌ظ »
از چه توزیعی استفاده می کنی که shared library هاش یکی در میون نیست..!!! اوبونتویی؟؟؟
باید دنبال بسته های dev بگردی به شکل libname-dev یا libename-devel که حاوی shared library ها هستند این بسته ها
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین gholami.vahid

• Full Member
  • *
    • متن های عاشقانه وزیبا
« پاسخ #3 : 30 بهمن 1393، 05:30 ب‌ظ »
از چه توزیعی استفاده می کنی که shared library هاش یکی در میون نیست..!!! اوبونتویی؟؟؟
باید دنبال بسته های dev بگردی به شکل libname-dev یا libename-devel که حاوی shared library ها هستند این بسته ها

آفلاین gholami.vahid

• Full Member
  • *
    • متن های عاشقانه وزیبا
« پاسخ #4 : 30 بهمن 1393، 05:38 ب‌ظ »

ممنون خطای بالا رفه شد فقط این مونده  .دقیقا الان باید دنباله چه پکیجی باشم که اخرش dev باشه .این واسه جنی موشنه

تو synaptic میزنم libc کلی پکیج نشون میده که اسمشون هم فرق داره با این
Desktop/genymotion/genymotion: /lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6: version `GLIBC_2.14' not found (required by Desktop/genymotion/genymotion)
« آخرین ویرایش: 30 بهمن 1393، 05:41 ب‌ظ توسط gholami.vahid »

آفلاین gholami.vahid

• Full Member
  • *
    • متن های عاشقانه وزیبا
« پاسخ #5 : 30 بهمن 1393، 05:42 ب‌ظ »
سلام
اون طور که من از دو لینکِ زیر حدس زدم شما می‌تونید با نصب کتابخانهٔ lib32z1 که یک کتابخانهٔ ۳۲ بیت برای سیستم‌عامل‌های لینوکسی ۶۴ بیت هست رو نصب کنید تا اون مشکل برطرف بشه. :)
برای نصب کردن این کتابخانه در خط فرمان اوبونتوی ۶۴ بیت بنویسید: sudo apt-get install lib32z1
( من فرض رو بر این گذاشتم که شما از اوبونتوی ۶۴ بیت استفاده می‌کنید. اگر اینطور نیست لطفاً نام توزیع به علاوهٔ ۳۲ یا ۶۴ بیت بودنش را هم ذکر کنید. )
منابع:
http://stackoverflow.com/questions/17020298/android-sdks-build-tools-17-0-0-aapt-error-while-loading-shared-libraries-libzhttp://stackoverflow.com/questions/22119322/android-building-on-arch-linux-64-bit-error-while-loading-shared-libraries-libویرایش
بنا به گفتهٔ پستِ پایینی کد زیر رو هم در خط فرمان اجرا کنید:
sudo apt-get install lib32z1-dev

ممنون از شما دوست عزیز
این کد رو زدم درست شد

apt-get install libaio1 libaio-dev