انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مایکروسافت با لینوکس مهربان می‌شود!  (دفعات بازدید: 4437 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
سلام به همهٔ دوستان :)
دوست دارم نظرتون رو دربارهٔ این خبر بدونم:
http://www.zoomit.ir/it-news/17867-microsoft-introduces-azure-hdinsight-on-linux-continuing-its-open-source-love-affair

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : مایکروسافت با لینوکس مهربان می‌شود!
« پاسخ #1 : 01 اسفند 1393، 04:31 ب‌ظ »
واقعیت اینه که مدیرعامل جدید مایکروسافت وقتی اومد سرکار فهمید که مایکروسافت داره به سرعت به سرنوشت نوکیا دچار می‌شه… برای همین سیاست‌هاش رو داره به صورتی عوض می‌کنه که جلوی ورشکستگی این شرکت رو بگیره و به درستی فهمیده که تنها راه نجات رفتن به سوی نرم‌افزارهای آزاد و استفاده از برتری‌هاییه که این سازوکار با خودش به ارمغان می‌آره.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #2 : 01 اسفند 1393، 04:47 ب‌ظ »
واقعیت اینه که مدیرعامل جدید مایکروسافت وقتی اومد سرکار فهمید که مایکروسافت داره به سرعت به سرنوشت نوکیا دچار می‌شه… برای همین سیاست‌هاش رو داره به صورتی عوض می‌کنه که جلوی ورشکستگی این شرکت رو بگیره و به درستی فهمیده که تنها راه نجات رفتن به سوی نرم‌افزارهای آزاد و استفاده از برتری‌هاییه که این سازوکار با خودش به ارمغان می‌آره.

بیشتر از اونی که بخواد طرف نرم افزار آزاد باشه، طرف اپن سورسه. و باهاش سرویس های خودشو تبلیغ میکنه. اگه طرف نرم افزار آزاد بود که خیلی خوب بود. ولی اپن سورس به تنهایی کافی نیست.
این وسط هیچ خیر و سودی واسه ماها نداره. همه ی منافع واسه خودشه.  ;)
مایکروسافت بد پدرسوخته ایه.
به نظر من این قضیه استفاده و توسعه ی اپن سورس نیست
به نظر من این قضیه سوء استفاده از اپن سورس واسه پیشرفت و توسعه ی کلوزسورسه.  ;)

البته این نظر منه و بر اساس چیزایی که دیدم و می بینم، اینو میگم. ممکنه باقی کاربرا نظر دیگه ای داشته باشن.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
« پاسخ #3 : 01 اسفند 1393، 04:55 ب‌ظ »
"رسول هم با ما مهربان است" :D
نقل قول از یکی از کامنت ها
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 01 اسفند 1393، 05:16 ب‌ظ »
"رسول هم با ما مهربان است" :D
نقل قول از یکی از کامنت ها

خخخخخ
واقعا اینو نوشته بود؟  ;D
اینارو من دستی توی مرورگرم بلاک کردم. تقریبا 30-40 کاربر بی شعور که کارشون فقط فحاشی و توهین به منه رو توی فایرفاکس با افزونه ی adblock element بلاک کردم. هرجا کامنت بدن، ریخت اون کامنتای مسخره شون رو نمی بینم و اینجوری دیگه نه بحثی پیش میاد نه حرصی خورده میشه  ;) منفیا رو بلاک کردم و فقط مثبت می بینم. اینجوری باعث میشه اونایی که تا اسم منو می بینن بهم منفی میدن رو نبینم و از لحاظ روحی هم ضعیف نشم  ;D
دکمه ی پاسخ به کامنت ها رو هم بلاک کردم و جواب هیچ کدومشون رو نمیدم.
راحتم کلا اونجا  ;D
بهشت زومیت  ;)
« آخرین ویرایش: 01 اسفند 1393، 05:25 ب‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 01 اسفند 1393، 05:30 ب‌ظ »
دوستان آرامش خودتون رو حفظ کنید. :دی

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 01 اسفند 1393، 05:32 ب‌ظ »
دوستان آرامش خودتون رو حفظ کنید. :دی

آرامشمون حفظه علی جان  ;D
ولی خب حقایق هم باید دید  ;)

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #7 : 01 اسفند 1393، 05:33 ب‌ظ »
نظر من اینکه «لینوکس» بیش از پیش داره به گند کشیده می شه و باید رهاش کرد و بریم سراغ یک سیستم عامل دیگه
یعنی به نظرم لینوکس مال نسل قبل بود و ما باید برای خودمون یک سیستم عامل دیگه درست کنیم که مایکروسافت باهاش «مهربان»نباشه ! برای اینکه   دوباره مایکروسافتی ها نادیده مون بگیرند،بعد مسخره کنند، بعد باهامون مبارزه کنند و در آخر دوباره پیروز بشیم. :)
برای پیشرفت نیاز به یک انقلاب نرم افزاری دیگه داریم!
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 01 اسفند 1393، 05:36 ب‌ظ »
نظر من اینکه «لینوکس» بیش از پیش داره به گند کشیده می شه و باید رهاش کرد و بریم سراغ یک سیستم عامل دیگه
یعنی به نظرم لینوکس مال نسل قبل بود و ما باید برای خودمون یک سیستم عامل دیگه درست کنیم که مایکروسافت باهاش «مهربان»نباشه ! برای اینکه   دوباره مایکروسافتی ها نادیده مون بگیرند،بعد مسخره کنند، بعد باهامون مبارزه کنند و در آخر دوباره پیروز بشیم. :)
اتفاقاً به نظر من تازه داره برای کاربرهای تازه‌وارد جا می‌اُفته.
یادش بخیر اوّلین توزیع لینوکسی که نصب کردم فدورا ۱۴ بود. با همون اولین نگاه ازش خوشم اومد. مخصوصاً زمانی که نرم‌افزارِ GIMP رو (که به صورت پیش‌فرض نصب بود) دیدم.
« آخرین ویرایش: 01 اسفند 1393، 05:41 ب‌ظ توسط علی ۵۰۰ »

آفلاین محمودی فرد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 253
« پاسخ #9 : 02 اسفند 1393، 10:40 ب‌ظ »
آرامشمون حفظه علی جان  ;D
ولی خب حقایق هم باید دید  ;)
زومیت خیلی جای عجیبی است ! 2 روز است عضو شدم  هر وقت انها را از خطرات (بدون بردن نام مایکروسافت و اپل ) اگاه میکنم فقط مثبت میگیرم ، هر وقت راه کارهایی که خودم به کار میبندم را میگویم باز هم مثبت میگیرم ، اما هر وقت توصیه ای برای رهایی از کنترل و جاسوسی به انها میکنم یا نام ان دو کمپانی بدسرشت را میبرم کلی منفی میگیرم !  ;D
در ضمن این کار مایکروسافت دلیلی بر مهربان شدنش نیست ، بلکه تلاشی برای خنجر زدن از پشت است . پردازش ابری به هیچ وجه قابل اعتماد نیست (چون شما نمیبینید چه اتفاقی برای اطلاعاتتان میافتد ) این کار یعنی وقتی برنامه نوسان ازاد سورس برنامه ای را میخواهند بنویسند قبل از هر کس مایکروسافت از آن باخبر میشود و حتی میتواند (به صورت بسیار ریز و باریک بینانه  در برنامه ضعف هایی بگنجاند ، اگر هم شما بخواهیید با پردازش ابری برنامه ازاد خود را کامپایل کنید اوضاع بسیار بدتر میشود (back door ) مایکروسافت ! آن هم در نرم افزار آزاد! (استالمن هم با چنین کاری مخالف است و دلایل قابل قبو ل و اینده نگرانه ای دارد )  هر وقت مایکروسافت سورس کامل یک ابزار مهم را به صورت gpl  منتشر کرد ، در مورد مهربان شدنش فکر میکنیم .
« آخرین ویرایش: 02 اسفند 1393، 10:42 ب‌ظ توسط محمودی فرد »
دانا کسی است که قدر خود را بشناسد ، و در نادانی انسان این بس که ارزش خویش نداند .

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 02 اسفند 1393، 10:54 ب‌ظ »
عه! شما همون محمودی فرد زومیتین؟؟  ;)
زومیت عجیب ترین نقطه در این اینترنت بی انتها است  ;D
من خودمم یه مدت داشتم با کامنت های باب میلشون، سرکارشون میذاشتم و کلی هم مثبت میگرفتم و می نشستم به رفتارهاشون میخندیدم  :D
من همیشه میگم مایکروسافت انحصار گره و هیچ وقت هم دست از انحصار بر نمیداره و هیچ قدمی هم واسه آزادی نرم افزار و ... بر نمیداره.
این وسط فقط داره از اپن سورس سوء استفاده میکنه. تا برنامه های خودشو پیش ببره. به قول شما هر وخ مایکروسافت سورسی رو به صورت GPL (یا مشتقاتش) منتشر کرد، اون موقع میشه راجب به آدم شدن مایکروسافت بحث کرد  ;)
فضای ابری
تبدیل شدن ویندوز به یک سرویس
همگی داره اجرای پالادیوم رو نزدیک میکنه.
تا چند وقت دیگه بدون اینترنت، ویندوز کلا ساقط میشه. حتما باید نت داشته باشی تا بتونی از سرویس ها و سیستم عامل مایکروسافت استفاده کنی
کورتنا و کلی چیزای دیگ هست که همگی آنلاینن و همگی هم زیر نظر مایکروسافت. با تبدیل شدن ویندوز به سرویس یعنی کل سیستم عامل زیر نظر مایکروسافت. از اون فیدبک گیری جاسوسیش بگیرین تا صحبت هایی که با کورتنا میشه و ...
وارد شدنش هم به حوزه ی اپن سورس برای نابود کردن اپن سورسه و پیشرفت کلوزسورس. مایکروسافت دلش واسه اپن سورس و لینوکس نسوخته.
مثالش هم سرمایه گذاری توی سیانوژن یا توسعه ی یه ویندوز ناقص الخلقه واسه رزبری پای به صورت رایگان!!
اینا همه یعنی توسعه ی کلوزسورس روی بستر اپن سورس.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #11 : 04 اسفند 1393، 12:24 ق‌ظ »
تا حد زیادی موافقم. در پنجمین شماره‌ی سلام دنیا (سلام‌دنیا ۴) هم مطلبی در مورد هرد نوشتم. من بهش امیدوارم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین یاسین!

• Full Member
  • *
  • ارسال: 154
  • Ubuntu 12.04 - Fedora 20
« پاسخ #12 : 05 اسفند 1393، 06:16 ب‌ظ »
تا حد زیادی موافقم. در پنجمین شماره‌ی سلام دنیا (سلام‌دنیا ۴) هم مطلبی در مورد هرد نوشتم. من بهش امیدوارم
چرا فکر می کنید که لینوکس داره به گند کشیده می شه؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #13 : 06 اسفند 1393، 05:16 ب‌ظ »
به دلیل این که دلیل استفاده‌ی ما از لینوکس آزاد بودنشه. همون‌طور که می‌دونید اگه روی یک سامانه‌ی آزاد، فقط یک قطعه‌ی غیرآزاد وجود داشته باشه، کلّ اون سامانه دیگه آزاد نیست. الآن با هجوم بسته‌ها و فیرم‌ورهای غیرآزاد به لینوکس، لینوکس از اون هدف اصلی خودش فاصله گرفته و مبتذل شده. البته هنوز هم تلاش‌هایی مثل لینوکس-لیبره و… وجود دارن، ولی تریجیح من اینه که این توان برای ساخت چیزی صرف بشه که به صورت پایه‌ای بهتر از لینوکس باشه، نه یه کپی از لینوکس!

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #14 : 06 اسفند 1393، 08:13 ب‌ظ »
چرا فکر می کنید که لینوکس داره به گند کشیده می شه؟
سلام
نظرمن :
برای اینکه ببینی من چرا این فکر رو می کنم این تاپیک رو بخون:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,110422.0.html
اگر که خلاصه اش رو بخواهی می تونم بگم که به نظر من یک بالانس قدرت بین شرکت های تجاری از یک طرف و در طرف دیگر افراد جامعه نرم افزاری آزاد وجود داره که با دخالت بیشتر شرکت های تجاری ، کفه ی قدرت کنترل افرادجامعه کم تر می شه و در نتیجه، هدف نرم افزارها دیگه با نیاز کاربرها کنترل نمی شه و در عوض با تصمیمات شرکت ها انجام می شه که اکثر این تصمیمات بر پایه سود تجاری شرکت ها هستند نه منفعت جامعه.  که این موضوع یکی از اساسی ترین اصول نرم افزار آزاد رو که می حواهد «کاربر نرم افزار را کنترل کند نه شرکت سازنده» را مورد هدف قرار می ده. برای همین به گند کشیده می شه!
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره