انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: فریز شدن موس و کندی میزکار در هنگام کپی فایل حجیم  (دفعات بازدید: 3158 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
سلام به همه
عنوان تاپیک گویای همه چیز هست . من یه لپتاپ لنوو دارم مدل G500 با مشخصات زیر :
Cpu : corei3
ًRam :4GB
تا الان روی هر توزیعی از فدورا گرفته تا مشتغات اوبونتو را روی اون امتحان کردم . وقتی فایل های حجیم را بالای یک گیگ را به فلش و برعکس کپی میکنم حرکت نشانگر موس در زمان کپی کند میشه و دیگه نمیشه با لینوکس کار کرد باید صبر کنم تا عملیات کپی تمام بشه بعد بیام سراغ لینوکس .گفتم مشکل را اینجا مطرح کنم تا یکبار برای همیشه حل بشه .
« آخرین ویرایش: 01 اسفند 1393، 08:49 ب‌ظ توسط بهروز رمضانی »
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین KraToS

• Full Member
  • *
  • ارسال: 148
    • KraToS . Ir
آره واقعاً ٫ درسته سرعت کپی توی اوبونتو بالا هست ولی سیستم رو عملاً بی استفاده میکنه موقع کپی کردن فایل
منم سیستمم اینه : Core i 5 با 4GB ram
Information is POWER. But like all POWER, There are those who want to keep it for themselves.
- Aaron Swartz
1986-2013

آفلاین narayana

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • حل نشو ؛ حل میشه
سلام و صد سلام

من از همین جریان زخم‌خورده هستم و کلی فایل رو از دست دادم ولی یکی دوبار امتحان کردم و این مشکل رو فقط در کپی‌گرافیکی تجربه کردم و زمانیکه با ترمینال کپی میکردم آنچنان مشکلی نداشتم
فرانکل در ( انسان در جستجوی معنا ) باید لینوکس رو پیشنهاد بده و معرفی کنه چون همیشه کار برای انجام دادن داره ...

لینوکس‌ ویندوز نیست

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
خوب من فعلا فایلی را از دست ندادم ولی فقط این مشکل را روی لپتاپ دارم روی PC اصلا این مشکل نیست.

آفلاین Риал Краесис

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
خوب من فعلا فایلی را از دست ندادم ولی فقط این مشکل را روی لپتاپ دارم روی PC اصلا این مشکل نیست.

درود دوستان بله منم همچین مشکلی رو تجربه کردم منتها برای کپی با حجم بالا مثلا 20 گیگ به بالا در باقی موارد این مشکل پیش نمی‌اید.
کپی از ترمینال رو تست نکردم که کل سیستم رو کند میکنه یا نه سعی میکنم تست کنم نتیجه اعلام کنم.
من فکر میکنم به خاطر دور پایین تر هارد دیسک های لپ تاپ ها باشه (منم لپتاپم اینجوریه core i7 و 8GB رم) چون معمولا 5400 دور هستند فقط بعضی موارد خاص 7200 دیدم فکر میکنم ان دسته ای که SSD دارند نباید همچین مشکلی داشته باشند.
نظر اساتید رو هم جویا بشیم بد نیست. اساتید محترم مشکل رو برطرف نمایید.

If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
من چنین مشکلی ندارم. البته الآن SSD دارم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین farvahar_68

• Full Member
  • *
  • ارسال: 140
منم یه مشکلی با کپی کردن دارم وقتی یه پوشه ای که چندتا فایل مثل فیلم و زیرنویس داخلش هست کپی میکنم گیر میکنه.. فیلم که کپی میشه به زیرنویس که میرسه گیر میکنه و خیلی طولش میده تا کپی کنه یا کپی که میکنه آخرش با اینکه انتقال فایل تموم شده پنجره کپی بسته نمیشه و بعد یه مدتی بسته میشه البته این مشکلات فقط واسه انتقال فایل به فلش و وسایل جانبیه ..داخلی ردیفه .........کسی این مشکل داره؟
این جهان زندان و ما زندانیان....
حفره کن زندان و خود را وارهان...

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
این که آخرش گیر کنه واسه فلش تو ویندوز هم دیدم. :)

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
خوب این تاپیک برای حل شدن این مشکل ایجاد شده. آون دوستی که میفرمایند دور پایین هارد دیسک باعث این مشکل میشه پس چرا روی PC که مربوط به سال 1387 است چنین مشکلی ندارم؟
« آخرین ویرایش: 02 اسفند 1393، 05:05 ق‌ظ توسط بهروز رمضانی »

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1525
من هم همین مشکل رو دارم.موقع کپی کردن چراغ هارد به شدت چشمک میزنه.شاید به خاطر ژورنال بودن فرمت ext4 باشه که فایل ها رو خودکار کنار هم می چسبونه تا نیازی به دیفرگمنت نباشه.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین sajjad93

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 294
این دستور رو توی ترمینال وارد کنید و کپی کردن رو دوباره امتحان کنید:
"cfq" | sudo tee /sys/block/sda/queue/scheduler
اینجا بیشتر توضیح دادم:
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=89727.0

آفلاین hamed_ubuntu

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 251
  • linuxforlife.ir
    • لینوکس برای زندگی
سلام دوستان
والا من چندین ساله اوبونتو دارم هم رو پی سی هم رو لپ تاپ و برا همه ی اطرافیانم هم اوبونتو نصب کردم با هر مشخصاتی اما در هیچ یک از اونها به همچین مشکلی بر نخوردم که با کپی حجیم یا غیر حجیم سیستم هنگ کنه!
بهتره بهروز جان این مسئله رو توی کانال IRC  مطرح کنی تا زودتر به نتیجه برسی.در ضمن سرعت کپی در اوبونتو به شخصه اعتقاد دارم چندین برابر ویندوزه و اینو واقعا تست و مشاهده کرده ام.
« آخرین ویرایش: 02 اسفند 1393، 11:24 ق‌ظ توسط hamed_ubuntu »
تا میتونم باید تلاش کنم.همین

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
امشب روش دو پست بالاتر را امتحان میکنم اگر درست شد که هیچ اگر نشد یه فکر دیگه میکنم.یادم هست ساسان میگفت شاید گلوگاه سیستم مشکل داشته باشه.

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
منم تو اوبونتو ی مشکلی با کپی کردن داشتم این بود که فایل هایی رو که کپی می کردم در کسری از ثانیه کپی می کرد ولی بعد که فلش رو به ی سیستم دیگه میزدم نصف فایل ها کپی نشده بود البته این مشکل فقط روی حافظه های جانبی removable اتفاق میفتاد دلیلش هم این بود که برای پارتیشن های خود هارد در fstab ویژگی rsync فعال هست ولی از آنجا که حافظه های removable در fstab نبود این مشکل رو داشتم

بعضی وقت ها هم میشد که ی چند لحظه ای فریز بشه ولی خیلی نبود اما این مشکل رو توی سوزه نداشتم اصلا
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
متاسفانه هیچ وقت ویندوز روی این لپتاپ نصب نکردم که چک کنم این مشکل اونجا هم هست یا اینکه فقط مخصوص لینوکس هست.