پستها رو کامل نخوندم، ولی روش کارت کلا اشتباهه. اگر میخوای، بگو دقیقا چه دستوری رو میخوای اجرا کنی تا راه حلش رو بهت بگم.
ببنین قضیه ی رمز های توی فایل بش که منتفی شد. یعنی حل شد. به جای اینکه به alias هام echo بدم فقط دستور اصلی رو میدم و بعد رمز رو خودم دستی می زنم و مشکلی هم اصلا ندارم.
یعنی اون قضیه ی مخفی کردن/رمزنگاری کردن منتفی شد.
الان فقط مونده قضیه ی کرون که میخوام دستورات معمولی و ریشه ای رو یک جا داشته باشم. در حالت کلی یا باید دستورات معمولی و دستورات ریشه ای همراه با echo رو بذارم توی کرون معمولی. یا باید دستورات معمولی رو بذارم توی کرون معمولی و دستورات ریشه ای رو بذارم توی کرون ریشه ای که خب از اونجایی که دستورات من پشت سر هم اجرا میشن پس نمی تونم اینکارو بکنم.
خواستم روشی پیدا کنم که دستورات معمولی هم توی کرون ریشه اجرا بشن که خب مجتبی جان روشی رو گفتن که از طریقش میشه همون دستورات ریشه ای رو بدون رمز دادن توی کرون معمولی اجرا کرد. که الان در شرف تست کردن و جواب نگرفتنشون هستم
دستوری هم که شما میگی میشه همون دستوراتی که sudo دارن و از کاربر (من) رمز میخوان و من مجبور بودم با echo رمز رو بنویسم و همین نوشتن رمز توی هارد باعث بوجود اومدن ریسک می شد و میخواستم کاری کنم که رمز توی هارد نباشه و منم دستی وارد نکنم (مخصوصا برای زمان بندی شبانه که خوابم و سیستم باید دستورات ریشه ای رو اجرا کنه)
یه خورده قر و قاطی شد تاپیک ولی در کل به یه جاهایی دارم میرسم