انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: (منتفی شد) قرار دادن کدهای html در js  (دفعات بازدید: 4154 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
(منتفی شد) قرار دادن کدهای html در js
« : 11 اسفند 1393، 12:11 ق‌ظ »
سلام دوستان.
من برای دستکاری کردن سورس یه سایت با افزونه ی گریس مانکی به مشکل بر خوردم.
توی سورس یه سایت، دو خط کد هست که از هم فاصله دارن. من میخوام این دو خط کد پشت سر هم قرار بگیرن. توی جاوا اسکریپت چجوری میشه اون دو خط کد رو پشت سر هم گذاشت؟ (یعنی کد های html رو بذارم توی جاوا اسکریپت)
اینم کدها

<a class="toolbar-button-edit" href="#" onclick="jcomments.editComment(471052); return false;" title="تغییر"></a>
<a class="refresh" href="#" title="بازآوری فهرست دیدگاه‌ها" onclick="jcomments.showPage(18189,'com_k2',0);return false;">بازآوری فهرست دیدگاه‌ها</a>
اصلا میشه همچین چیزی؟  :D

مرسی  ;)
« آخرین ویرایش: 19 فروردین 1394، 02:07 ب‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
پاسخ : قرار دادن کدهای html در js
« پاسخ #1 : 11 اسفند 1393، 03:43 ب‌ظ »
اصلا سوالتون رو متوجه نشدم
یکم بیشتر و بهتر توضیح بدین خواهشا

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #2 : 11 اسفند 1393، 03:48 ب‌ظ »
سلام.
واضح بود که  :o
ببین فرض کن میری توی یه سایت.
اون سایت مگه html نداره؟ خب! فرض کن توی اون سایت دو چیز رو کنار هم نیاز داری. ولی از هم فاصله دارن. میخوای اون دوتا کد رو بیاری کنار هم بذاری تا راحت باشی  ;) جادی گفت از گریس مانکی استفاده کنم. چون میشه براش اسکریپت ساخت و هر جایی رو که دوست داشتی میتونی واسه خودت شخصی سازی کنی.
حالا من میخوام اون دوتا کدی که توی پست اول نوشتم رو توی سایت مورد نظر، کنار هم بذارم و ببینم. خب باید یه اسکریپت توی گریس مانکی براش درست کنم.
حالا سوال من اینه.
چجوری؟
یعنی این دو تا کد رو چجوری توی یه اسکریپت بذارم؟  ;)
دیدی که میشه سورس یه سایت رو کامل دید و ویرایش کرد ولی خب با رفرش کردن صفحه دوباره میپره. ولی خب می تونی مثلا اون وب رو ذخیره کنی بعد روی اون ذخیره تغییرات رو اعمال کنی و راحت. ولی باز اون ذخیره به درد عمه م میخوره  ;D میخوام توی گریس مانکی این کار رو انجام بدم. (مثلا با افزونه ی ادبلاک المنت تونستم کد های مشخصی از سایت رو دلیت کنم تا ریختشون رو نبینم. حالا میخوام کاری کنم که دوتا کد از یه سایت بیان کنار هم و من کنار هم ببینمشون  ;) )
دیگه واضح تر از این  :D
« آخرین ویرایش: 11 اسفند 1393، 03:55 ب‌ظ توسط Rasubuntu »
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین alih_net

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 596
    • سیدعلی حسینی
« پاسخ #3 : 11 اسفند 1393، 04:40 ب‌ظ »
سلام.
واضح بود که  :o
ببین فرض کن میری توی یه سایت.
اون سایت مگه html نداره؟ خب! فرض کن توی اون سایت دو چیز رو کنار هم نیاز داری. ولی از هم فاصله دارن. میخوای اون دوتا کد رو بیاری کنار هم بذاری تا راحت باشی  ;) جادی گفت از گریس مانکی استفاده کنم. چون میشه براش اسکریپت ساخت و هر جایی رو که دوست داشتی میتونی واسه خودت شخصی سازی کنی.
حالا من میخوام اون دوتا کدی که توی پست اول نوشتم رو توی سایت مورد نظر، کنار هم بذارم و ببینم. خب باید یه اسکریپت توی گریس مانکی براش درست کنم.
حالا سوال من اینه.
چجوری؟
یعنی این دو تا کد رو چجوری توی یه اسکریپت بذارم؟  ;)
دیدی که میشه سورس یه سایت رو کامل دید و ویرایش کرد ولی خب با رفرش کردن صفحه دوباره میپره. ولی خب می تونی مثلا اون وب رو ذخیره کنی بعد روی اون ذخیره تغییرات رو اعمال کنی و راحت. ولی باز اون ذخیره به درد عمه م میخوره  ;D میخوام توی گریس مانکی این کار رو انجام بدم. (مثلا با افزونه ی ادبلاک المنت تونستم کد های مشخصی از سایت رو دلیت کنم تا ریختشون رو نبینم. حالا میخوام کاری کنم که دوتا کد از یه سایت بیان کنار هم و من کنار هم ببینمشون  ;) )
دیگه واضح تر از این  :D
خب چرا یکی حالا ؟ مگه محدودیت داره واسه هر سایتی ؟! 
اسم انگلیسیشو بگو تا نصب کنم بهت بگم

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 11 اسفند 1393، 04:45 ب‌ظ »
آخه فقط توی یه سایت به این کار نیاز دارم.
http://zoomit.ir
اگه بری بخش کامنت ها متوجه میشی که پایین صفحه یه دکمه هست واسه رفرش کردن صفحه. که کد دوم من مربوط به همین رفرشه.
بعد نظری که من میذارم (یا هر کاربر دیگه ای) زیرش یه دکمه برای تغییر و ویرایش نظر هست. من میخوام اون دکمه ی رفرش بیاد کنار اون دکمه ویرایش و هرجا کامنتم بود، رفرش هم همون جا باشه و دیگه لازم نباشه هی برم پایین صفحه هی بیام بالای صفحه  ;D
توی اچ تی ام ال دستکاریش کردم دقیقا به هدفم رسیدم. ولی توی اسکریپت نمیدونم چجوری بذارم.
نقل‌قول
اسم انگلیسیشو بگو تا نصب کنم بهت بگم
اسم انگلیسی چیو؟ افزونه؟
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/greasemonkey/?src=ss

آفلاین alih_net

• High Sr. Member
  • *
    • سیدعلی حسینی
« پاسخ #5 : 11 اسفند 1393، 04:51 ب‌ظ »
توی اچ تی ام ال دستکاریش کردم دقیقا به هدفم رسیدم. ولی توی اسکریپت نمیدونم چجوری بذارم.
چجوری دستکاری کردی ؟ با همین افزونه یا فایرباگ و این چیزا؟
الان این دو تا رو بخوای بین جاوا اسکریپت بنویسی اینطوری میشن
document.write("<a class=\"toolbar-button-edit\" href=\"#\" onclick=\"jcomments.editComment(471052); return false;\" title=\"تغییر\"><\/a>");
document.write("<a class=\"refresh\" href=\"#\" title=\"بازآوری فهرست دیدگاه‌ها\" onclick=\"jcomments.showPage(18189,'com_k2',0);return false;\">بازآوری فهرست دیدگاه‌ها<\/a>");

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 11 اسفند 1393، 04:53 ب‌ظ »
نه در جواب علیرضا گفتم چجوری.
صفحه رو توی هارد ذخیره میکنم بعد دستکاریش میکنم و بعد که لودش میکنم به هدفم میرسم. خخخ ولی خب فقط آفلاینه و دیگه به درد نمیخوره.
نقل‌قول
الان این دو تا رو بخوای بین جاوا اسکریپت بنویسی اینطوری میشن
نمیخوام تک تک بذارم.
ببین من میخوام این دوتا کدی که گذاشتم رو بذارم کنار هم و بدم به اسکریپت تا توی زومیت دوتا دکمه کنار هم نشون داده بشه.  ;)

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 11 اسفند 1393، 04:59 ب‌ظ »
خب ببین من یه کار کردم
اومدم دوتا کد رو پشت سر هم گذاشتم توی اسکریپتی که دادی.
ولی موقع لود شدن اسکریپت توی گریس مانکی کلمات فارسیش رو بد نشون میده. یونیکد نباید بدم به اسکریپت؟

آفلاین alih_net

• High Sr. Member
  • *
    • سیدعلی حسینی
« پاسخ #8 : 11 اسفند 1393، 05:05 ب‌ظ »
خب ببین من یه کار کردم
اومدم دوتا کد رو پشت سر هم گذاشتم توی اسکریپتی که دادی.
ولی موقع لود شدن اسکریپت توی گریس مانکی کلمات فارسیش رو بد نشون میده. یونیکد نباید بدم به اسکریپت؟

یونیکد بده یا انکودینگ صفحه رو از توی مرورگر روی utf-8 ست کن یا اون دو تا عبارت فارسی رو حذف کن و انگلیسیشو بنویس
یه عکس از بد نشون دادنش بذار ببینم علامت سواله ؟ عجق وجقه چیه  ;D

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 11 اسفند 1393، 05:06 ب‌ظ »
اوکی بذار تست کنم

// ==UserScript==
// @name        Zoomit
// @namespace   rasoolsn2014@yahoo.com
// @include     http://zoomit.ir/*
// @version     1
// @grant       none
// ==/UserScript==
document.write("<a class=\"toolbar-button-edit\" href=\"#\" onclick=\"jcomments.editComment(471052); return false;\" title=\"تغییر\"><\/a><a class=\"refresh\" href=\"#\" title=\"بازآوری فهرست دیدگاه‌ها\" onclick=\"jcomments.showPage(18189,'com_k2',0);return false;\">بازآوری فهرست دیدگاه‌ها<\/a>");

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 11 اسفند 1393، 05:09 ب‌ظ »
نه نیاز به یونیکد نبود. من میواس اسکریپت رو با پسوند user.js ذخیره کنم که نکرده بودم. الان درستش کردم و توی فایرفاکس انداختمش و نصب شد. ولی باز توی زومیت چیزی تغییر نکرد.  ](*,)

پیوست رو نگاه کن.
زیر کامنت من یه دکمه هست که برای ویرایشه.
زیر کامنت ها هم یه دکمه هست واسه رفرش صفحه. این دکمه رو من میخوام بندازم کنار اون ویرایشه.
کدهاشون همونایی هستن که بالا دادم. ولی اتفاقی نمی افته  :(

آفلاین alih_net

• High Sr. Member
  • *
    • سیدعلی حسینی
« پاسخ #11 : 11 اسفند 1393، 05:21 ب‌ظ »
نه نیاز به یونیکد نبود. من میواس اسکریپت رو با پسوند user.js ذخیره کنم که نکرده بودم. الان درستش کردم و توی فایرفاکس انداختمش و نصب شد. ولی باز توی زومیت چیزی تغییر نکرد.  ](*,)

پیوست رو نگاه کن.
زیر کامنت ها هم یه دکمه هست واسه رفرش صفحه. این دکمه رو من میخوام بندازم کنار اون ویرایشه.
الان قشنگ فهمیدم چی میگی  ;D
ببین کاری که باید بکنی اینه که بگی بعد از کد فلان (کد ویرایش) این کد رو نشونم بده . بگرد دنبال افزونه اینکاره  ???

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 11 اسفند 1393، 05:23 ب‌ظ »

پیوست رو نگاه کن.
الان قشنگ فهمیدم چی میگی  ;D
ببین کاری که باید بکنی اینه که بگی بعد از کد فلان (کد ویرایش) این کد رو نشونم بده . بگرد دنبال افزونه اینکاره  ???

خسته نباشی  ;D
خب گریس مانکی واسه همین کاره. فقط نمیدونم چجوری باید اینکارو انجام بدم  ](*,)
باید این کدها رو بدم به گریس مانکی تا توی سایت مشخص، نشونشون بده. فقط چجوریش رو نمیدونم

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #13 : 11 اسفند 1393، 06:44 ب‌ظ »
آقا بیخیال!
فعلا منصرف شدم.
هر وخ جاوا اسکریپت یاد گرفتم، میرم تو کارش.
دو سه روزه الکی ذهنمو مشغول کرده، به هیچ کار دیگه ای هم نمیرسم.
سر فرصت  ;)