به نظر شما، من الان منکر کرومیوم شدم؟؟
من فقط دیدم گفتی فایرفاکس در برابرش هیچه، خواستم بگم اینقدر متعصب نباشی.
اینکه بگی فایرفاکس هیچه پس باید منتظر جواب بقیه هم باشی که دارن از فایرفاکس استفاده می کنن.
الان من بیام بگم کروم هیچه در برابر فایرفاکس، به شما بر نمیخوره؟؟
بعد مرورگر های دیگه هم نمیشنن تا کرومیوم پیشرفت کنه. اونا هم پیشرفت های خودشون رو دارن و خواهند داشت.
فایرفاکس و کروم چه از نظر مرورگر چه از نظر سیستم عامل تقریبا در یک سطحن و هر دو هم قدرتمندن.
من از فایرفاکس استفاده میکنم. شما هم از کروم استفاده می کنی. ولی دلیل نمیشه من بگم کروم هیچه یا شما بگی فایرفاکس هیچه
در جواب اون دوستمون که گفت چرا کروم؟ وقتی فایرفاکس هست، خیلی راحت می تونستی بگی:
من نیاز هامو با کروم تامین می کنم.
نه اینکه بگی: خخخخ فایرفاکس دیگه چیه! گرفتی که چی میگم؟
اون بنده خدا اگه این حرف رو زد منظورش از لحاظ فلسفی بود که کروم گوگل نسبت به فایرفاکس موزیلا آزادی کمتری داره و توی گنو/لینوکس بهتره که از فایرفاکس استفاده کنی تا کروم یا اگه میخوای از کروم استفاده کنی از کرومیوم استفاده کنی که آزادتر از کرومه.
یه دلیلش هم این بود که کروم برای بعضی چیزا واقعا ناجوره. مثلا رم خورش ملسه. کنده. هنگ می کنه. (بستگی به نوع سخت افزار هم داره) استورش توی ایران تق و لوقه. از همه مهم تر کرومش زیر نظر گوگله و گوگل هم شرکتی انحصار گره. و کلی دلایل دیگه که ممکنه کسی بگه چرا کروم؟ فایرفاکس استفاده کن.
ولی شما نمیواس در جواب بگی فایرفاکس هیچه.