انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: خاموش شدن مانیتور بعد از زدن دستور startx در back track 5 r3  (دفعات بازدید: 2250 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین faramarz3000

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
با سلام خدمت دوستان و اساتید ارجمند

دوستان من تو لینوکس تقریبا تازه کار هستم من میخام بک ترک نصب کنم اما وقتی دستور startx رو میزنم که وارد محیط گرافیکی بشه و بک ترک رو نصب کنم مانیتور خاموش میشه حتی صدای الارم اغاز بک ترک رو هم میشنوم اما مانیتور همچنان سیاهه و من نمیتونم کاری کنم هم نسخه 64 و هم 32 بیتی رو امتحان کردم اما مشکل همچنان ائامه داره ممنون میشم راهنمایی بفرمایین؟؟؟؟؟؟؟؟البته ناگفته نماند که کالی رو بدون مشکل نصب کردم قبلا

با تشکر

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 419
با سلام خدمت دوستان و اساتید ارجمند

دوستان من تو لینوکس تقریبا تازه کار هستم من میخام بک ترک نصب کنم اما وقتی دستور startx رو میزنم که وارد محیط گرافیکی بشه و بک ترک رو نصب کنم مانیتور خاموش میشه حتی صدای الارم اغاز بک ترک رو هم میشنوم اما مانیتور همچنان سیاهه و من نمیتونم کاری کنم هم نسخه 64 و هم 32 بیتی رو امتحان کردم اما مشکل همچنان ائامه داره ممنون میشم راهنمایی بفرمایین؟؟؟؟؟؟؟؟البته ناگفته نماند که کالی رو بدون مشکل نصب کردم قبلا

با تشکر

لبتاب ؟

بک ترک روی بعضی لبتاب ها اجرا نمیشه ! دلیلش رو هم یادم نیست ! از کالی استفاده کنید

آفلاین faramarz3000

• Newbie
  • *
ممنون استاد
رو لب تاب نیست کامپیوتر خونگیه بعدش میخام حتما بک ترک نصب کنم کالی رو قبلا داشتم اگه میشه راهنمایی بفرمایین

با تشکر

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 419
ممنون استاد
رو لب تاب نیست کامپیوتر خونگیه بعدش میخام حتما بک ترک نصب کنم کالی رو قبلا داشتم اگه میشه راهنمایی بفرمایین

با تشکر

نمیشه .... باید درایور گرافیک رو در حالت متنی نصب بکنید!

بعد چون لایو بوت کردید بعد از ریتسارت پاک میشه ! شما بک ترک ار 3 گنوم رو دانلود کن

آفلاین faramarz3000

• Newbie
  • *
منظورتون رو متوجه نشدم یعنی اصلا راهی نداره که نصب بشه پس بقیه چجوری نصب میکنن ؟؟؟؟یا ایراد سخت افزاری داره کامپیوتر من ؟؟؟؟؟؟؟؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19809
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
مشکلت با اوبونتو چیه؟ چرا فکر می‌کنی باید کالی یا بک‌ترک رو نصب! کنی؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین faramarz3000

• Newbie
  • *
مشکلی ندارم ولی میخام حتما نصب کنم !!! شما تا حالا به همچین مشکلی برخورد نکردین ؟؟؟نمیدونین راه حلش چیه ؟؟؟

آفلاین faramarz3000

• Newbie
  • *
اقا کسی نبود به داد ما برسه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آفلاین faramarz3000

• Newbie
  • *

آفلاین Chamrosh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 37
شرط میبندم میخوای Wi-Fi همسایه رو هک کنی!
توصیه میکنم شما اول راه و رسم لینوکس رو حد نصب خود سیستم‌عامل یاد بگیر، بعدش برو سراغ اینجور کارهای شاخ غول شکن!
BackTrack پشتیبانیش متوقف شده! نسخه جدیدش شده Kali

Category: Data Rescue, Forensics, Live Medium, Raspberry Pi, Security

برای استفاده Desktop نیست!

آفلاین x

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 561
سلام
دوست عزیز شما چند تا راه داری که امتحان کنی حالا یا مشکلت برطرف میشه یا نمیشه. سخت افزاری کامپیوتر به این مشکل ربطی نداره.
1-اگر با میزکار KDE به این مشکل برخوردی میزکار GNOME رو هم امتحان کنید.
2-اگر با فلش مموری سیستم رو بوت می کنید با DVD هم امتحان کنید.

البته پشتیبانی نشدن بک ترک ربطی به نصب کردنش نداره.
(بک ترک این مشکل رو داشت بعضی وقت ها قاطی میکرد وارد محیط گرافیکی(startx)نمی‌شد.)
« آخرین ویرایش: 24 اسفند 1393، 12:08 ب‌ظ توسط faramarz42 »