انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکلات با ,ffs , X و غیره.....  (دفعات بازدید: 1329 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 506
  • :(
مشکلات با ,ffs , X و غیره.....
« : 19 اسفند 1393، 11:14 ب‌ظ »
سلام!
من بالاخره پس از کوشش های فراوان موفق شدم NetBSD رو بر روی یک سیستم فیزیکی نصب کنم و به اینترنت وصل کنم و چند تا برنامه هم روی آن اجرا بکنم.  منتهی به علت کمبود تجربه به مشکلاتی برخوردم

1- X

ظاهرا به مشکل خورده چون وقتی fluxbox رو نصب و راه اندازی کردم میگه
 fluxbox:unable connect to Xserver(یا چیزی شبیه به این)  من هم تا به حال با این X مشکلی نداشتم و نمیدونم باید باهاش چیکار بکنم تا درست بشه (همچنین هنگام اجرای 9wm اروری داد که حضور ذهن ندارم)
 چیکار کنم درست بشه ؟

2- پارتیشن بندی 

بعد از نصب دو تا برنامه فسقلی (python27 ,Vim) و ساخت یک یوزر جدید که هیچی نداره دست به هر اقدامی میزنم ارور میده که فضاش ته کشیده . عجیبه چون موقع نصب پارتیشنی که اوبونتو قبلا روش نصب بود رو انتخاب کردم که فضاش حداقل 200Gb بود و خود NetBSD اگه همه امکانات پیش فرض رو موقع نصب زده باشیم 600mb بیشتر نباید فضا بگیره
الان هر عملی که روش انجام میخوام بدم قبلش باید دو سه تا برنامه پاک کنم بعد کارم تموم شد دو باره نصب کنم!
برنامه ای هست مثل gnome disks برای خط فرمان هست ؟ منظورم چیزیه که جدول و مقدار و فرمت و ... رو داشته باشه تا ادم بدونه داره چیکار میکنه

ممنون میشم این دو سوال رو جواب بدید

آفلاین AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 506
  • :(
پاسخ : مشکلات با ,ffs , X و غیره.....
« پاسخ #1 : 20 اسفند 1393، 03:24 ب‌ظ »
up!
---------------------------------------------------------------------------------
ویرایش درباره سوال دومی : فهمیدم که با دستور
df -hاطلاعاتی درباره پارتیشن ها بدست اورد (نصابش سر نصب چه تقلب های خوبی به من رسوند !یک پارتیشن چهار صد و خورده ای گیگ حافظه داشت بعد سه تا چند کیلو بایت بیشتر نداشتند  ](*,))

و میدونستم با دستور resize_ffs میشه تغییراتی توی پارتیشن بندی ایجاد کرد
ولی نمیتونه ufs2 رو کوچیک کنه!

حال چه کنم؟
« آخرین ویرایش: 22 اسفند 1393، 12:25 ب‌ظ توسط sun microsystems »